Σπίτι από την αρχή...στον Κολωνό!

0
Ενα σπίτι στον Κολωνό θα μεταμορφώσει η Σίσσυ Φειδά την  Τετάρτη 23 Μαρτίου, ένα σπίτι που κρύβει μια ιδιαίτερη ιστορία : Ανήκει στον  Παντελή και τη Νατάσα, ένα ζευγάρι που παντρεύτηκε το 1994 και σε σύντομο χρονικό διάστημα απέκτησε δύο παιδιά. Το 1999, με τη βοήθεια των γονιών τους, αγόρασαν ένα σπίτι στο Κολωνό. Όμως λίγες ημέρες πριν μπουν στο καινούριο τους σπίτι, ο μεγάλος σεισμός του ’99 το κατέστρεψε ολοσχερώς.
Ο πατέρας του Παντελή τους βοήθησε οικονομικά και τους φιλοξένησε μέχρι να επισκευαστεί το σπίτι. Το 2001 κατάφεραν επιτέλους να μπουν στο καινούργιο τους σπίτι και μέσα στα επόμενα χρόνια απέκτησαν άλλα τρία παιδιά.  Σήμερα λοιπόν αποτελούν μια επταμελή πολύτεκνη οικογένεια η οποία δυσκολεύεται πολύ να ζήσει μέσα σε 83 τ.μ.
Στο ένα υπνοδωμάτιο κοιμούνται τα τρία μεγάλα παιδιά και στην κρεβατοκάμαρα κοιμάται η μητέρα και τα δυο μικρότερα. Ο Παντελής εδώ και δυο χρόνια κοιμάται στον καναπέ του σαλονιού με αποτέλεσμα η σχέση του ζευγαριού να δοκιμάζεται ακόμη περισσότερο!
Η οικογένεια αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα καθώς το μηνιαίο εισόδημά της είναι 1600 ευρώ.
Τα έξοδά της είναι πολλά και ακόμα περισσότερα τα χρέη της.
Πολλές φορές η οικογένεια αναγκάζεται να δανειστεί χρήματα από φίλους και συγγενείς ώστε να καλύψει τις ανάγκες της. Ο Παντελής έχει φτάσει στο σημείο να πουλήσει πράγματα του σπιτιού και των παιδιών προκειμένου να εξοικονομήσει λίγα ευρώ. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γονείς δεν έχουν λεφτά να μαγειρέψουν ή να πάρουν γάλα στα παιδιά τους.
 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !