Χόλιγουντ καλεί Κιβάντς Τατλιτούγκ...

1
Η είδηση αφορά κυρίως τους φανατικούς του Κιβάντς Τατλιτούγκ, καθώς ο ξανθομάλλης ηθοποιός ψηφίστηκε πρόσφατα ανάμεσα στους πέντε καλύτερους Τούρκους ηθοποιούς και όλοι θεωρούν πως είναι ζήτημα χρόνου πριν μεταναστεύσει στο Χόλιγουντ. Μάλιστα οι φήμες εντάθηκαν τους τελευταίους μήνες, όταν έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός ταξίδεψε ινκόγκνιτο στο Λος Αντζελες και συναντήθηκε με τον γνωστό σκηνοθέτη Τζέιμς Κάμερον, στο πλαίσιο της κινηματογραφικής πρεμιέρας του τελευταίου με τίτλο "Sanctum".
Ο Κάμερον αιφνιδίασε τους πάντες όταν αποκάλυψε στον Κιβάντς πως γνωρίζει για την επιτυχία του σε σειρές όπως "Gumus", "Ask-i memnu" και "Ezel", ενώ ιδιαίτερη εντύπωση του έκανε η δυνατότητά του να μεταμορφώνεται από πλούσιος γόης σε φτωχό εργατόπαιδο. Και η... παρέλαση των γνώσεών του δεν σταμάτησε εδώ.
Του είπε πως απόλαυσε τη διαφήμισή του για τις τούρκικες αερογραμμές και τον ρώτησε σε ποιο μέρος έγιναν τα γυρίσματα. Οταν έμαθε ότι έγιναν στην Κωνσταντινούπολη, πρόσθεσε πως εκείνες τις μέρες βρίσκονταν εκεί αλλά και στην Καππαδοκία ο Νίκολας Κέιτζ για την ταινία "Ghost Rider 2".Δουλειά δεν "έκλεισε" ο Κιβάντς, αλλά στα υπ' όψιν του Κάμερον βρίσκεται.
Δεν είναι και λίγο... Για την ιστορία, στην πεντάδα των καλύτερων ηθοποιών βρίσκονται ακόμα ο Αλεξ Ντεμίρ - ο μοναδικός Τούρκος με καριέρα στο Χόλιγουντ -, ο Μερτ Οτσάλ, ο Μουράτ Γιλντιρίμ και ο Μπουλέντ Ινάλ.
tvzapping

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !