Απόψε στα «Μυστικά της Εδέμ»

4
Στις 7 στο MEGA - Ο Μπέλλος απήγαγε την Στέλλα. Πως θα αντιδράσει η παρέα στο άκουσμα της είδησης?  Κινδυνεύει η Στέλλα στα χέρια του Μπέλλου? Έντονη αντιπαράθεση Νταίζης και Αντιγόνης. Η πρώτη θέλει να βοηθήσει, η άλλη αρνείται.

Αναλυτικά: Τα ύποπτα μηνύματα, που ανταλλάσουν η Αμαλία και ο Λουκάς για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, τους βάζουν σε μπελάδες. Η Νόρα υποψιάζεται ότι ο Λουκάς έχει παράνομη σχέση. Η Δάφνη προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από τον Νικόλα και εκείνος της δηλώνει ότι δεν υπάρχει αντρική αλληλεγγύη, σ' αυτά τα θέματα. Η παρέα και η Νταίζη λαμβάνουν ένα μήνυμα από το κινητό της Στέλλας και συνειδητοποιούν ότι έπεσε θύμα απαγωγής. Η Νόρα κλονίζεται και ο Λουκάς, μαζί με όλη την παρέα, σπεύδουν κοντά της για να της συμπαρασταθούν και να την ηρεμήσουν. Η Στέλλα εξηγεί στον Μπέλλο ότι οι συγγενείς της δεν έχουν χρήματα για να τους εκβιάσει και εκείνος την πληροφορεί ότι δεν ξέρει καθόλου ποια είναι η πραγματική τους οικονομική κατάσταση. Ο Πέτρος, μόλις πληροφορείται το γεγονός, προσφέρεται να βοηθήσει και ζητάει από τη Μελίτα να μεσολαβήσει. Ο Λουκάς ενημερώνει τον αστυνόμο για τις εξελίξεις και του ζητάει να κρατηθεί η υπόθεση της απαγωγής μυστική.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:
Η βοήθεια της Νταίζης είναι κόλπο ή πραγματικά νοιάζεται για την Στέλλα?

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πραγματικα ειναι εμετικος ο τροπος που οι σεναριογραφοι οδευουν προς αγιοποιηση της συγκεκριμενης. ελεος δηλαδη. εχει κλεψει, εχει απειλησει, εχει εκβιασει, εχει σκοτωσει (το παιδι της Μελιτας το αγεννητο) και εχει μπει αναμεσα σε ζευγαρια και τωρα πανε να την παρουσιασουν ως οσια, που της λειπει το χαδι κτλ. αηδιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mia xara einai to senario me tin ntaizi na einai ligo pio sinaisthimatiki !!! Mporei na ekane polla kala alla oloi axizoume mia defteri efkairia !!! Emena prosopika mou aresi para poly pou mas parousiazoun enan allo eafto tis ntaizis !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !