ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Φόρτωση τελευταίων ειδήσεων…
-- / --

Μπαμπάς έγινε ο Πάνος Καλλίδης!

- Tαξίδης Γιάννης
By -
0
Ακόμα μία γυναίκα υποδέχθηκε στη ζωή του ο Πάνος Καλλίδης, καθώς η σύντροφός του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα χαριτωμένο κοριτσάκι!
Μωρό και μαμά χαίρουν άκρας υγείας, ενώ ο τραγουδιστής πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Το ζευγάρι έχει ήδη αποφασίσει για το όνομα που θα πάρει η μικρή: θα λέγεται Νίνα, όπως η μητέρα του Πάνου!
Ο Πάνος γνώρισε την Λεάνα Μάρκογλου πριν από 6 χρόνια στα καμαρίνια νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανιζόταν. Από θαυμάστριά του έγινε συνεργάτιδα, μιας και είναι μακιγιέζ, ενώ στη συνέχεια ήρθε ο έρωτας. «Πολύ θέλει;», είχε διερωτηθεί ο τραγουδιστής μιλώντας στο Star.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το ζευγάρι θα επισημοποιήσει σύντομα τη σχέση του με πολιτικό γάμο και θα ακολουθήσει ο θρησκευτικός.

Eμείς τους ευχόμαστε θερμά να τους ζήσει!
star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

3/related/default
Tvnea.com App Εκεί όπου η τηλεόραση συναντά την είδηση!