Τ. Ζαχαράτος: "Η Μενεγάκη έπρεπε να δίνει το μισό μισθό της στην Κορομηλά."

14
Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη. Συγκεκριμένα τόνισε ότι τον έχει απογοητεύσει η αλλαγή του χαρακτήρα της. "Η έπαρση είναι νόσος και αν το καβαλήσεις το καλάμι τότε πάει. Αν εμένα που με ξέρεις, ξαφνικά με δεις σαν κάποιον άλλον, δεν θα κάνεις εμετό; Αυτό έπαθα με την Ελένη. Θέλω την αισιοδοξία εγώ, θέλω κέφια και χαρές. Κόντρα στα προβλήματα. (...) Η Μενεγάκη βρήκε ένα χωράφι έτοιμο από την Ρούλα. Έπρεπε κανονικά να της δίνει το μισό μισθό. Το έστησε η Ρούλα και κάποιοι έβγαλαν εκατομμύρια."


Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. TI ILITHEIOS KAI KOMPLEKSIKOS ANTHROPOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. FISIKA AFTOS TORA TO THIMITHIKE AFTA POU LEI, OSO OMOS ITAN PROTI KAI TOU EKANE DIAFIMISI TIN PROSKINOUSE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως φαίνεται ο άνθρωπος ο κακόφθονος και ο ζηλίαρης (Ζαχαράτος).
    12.18 ...Πως θα σου φαινόταν να έδινες εσύ το μισό σου μισθό στο αφεντικό σου?
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα!!! Έπαθα σοκ, δεν είχα ιδέα για τον Τάκη!

    Μα πραγματικά, δεν τις μπορώ τις κατινιές. Νομίζω διανύουμε ήδη μία ακραία κατάσταση το να λες τέτοιες μαλ*κίες όπως τις πετάει ο Ζαχαράτος είναι κακό. Κάνει κακό στον εαυτό του και σίγουρα όχι στην Μενεγάκη. Θα μπορούσε να πει ώριμα ότι δεν πάει την Μενεγάκη γιατί πιστεύει ότι έχει καβάλήσει το καλάμι, ΟΚ...δεκτό, αλλά το να πετάς ότι πρέπει να δίνει το μισό μισθό σε κάποιον που ήταν πριν από αυτήν σε κάποια εκπομπή είναι μάλλον για τα ζωντόβολα!

    Με το ίδιο σκεπτικό θα πρέπει να καταβάλουμε όλοι μας τους μισούς μισθούς μας σε ανθρώπους που πριν από εμάς ήταν εκεί, γιατί αυτή έχτισαν το τμήμα, την θέση, το δεν ξέρω κι εγώ.

    Μήπως κύριε Ζαχαράτο να δίναμε και κανένα ποσοστό στην ιδιοκτησία για την ευγένεια να μας δίνει δουλειά? Εσείς έτσι κάνετε στα μαγαζιά σας? Κρατάτε μισθούς από ... συνεργάτες σας για τις ευκαιρίες??

    Δεν αντέχω τέτοιους ανθρώπους και να φανταστείς ότι τον συμπαθούσα! Με τέτοιες μαλα*ίες, μου έχει γίνει πιο αντιπαθής και από τον Μιχάλη Ιατρόπουλο που ο συγκεκριμένος είναι ήδη στην μπλακ λίστα συναισθημάτων.

    Ανακατεύτηκα, πάω να ξεράσω!

    Λυπάμαι απλά όσους συμφωνούν μαζί του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατι πρεπει να πει για να ακουστει ο καημενος,παει τελειωσε η εποχη των μιμων.Ποιον να χτυπησει για να σχολιαστει????η ελενη πουλαει ακομη και τωρα που δεν κανει νουμερα στην εκπομπη της.Μην πειτε οτι τελειωσε γιατι αν ηταν ετσι το σταρ και το αλτερ δεν θα την ανεφεραν καθολου.
    Καποιος πιο πανω απο την πολυ εμπαθεια συμφωνει μαζι του τι να του πω????,απλα τιποτα.
    Με την ιδια λογικη ο ζαχαρατος επρεπε να δινει ποσοστα στον γιωργο μαρινο.
    Για να δειτε ποση εμπαθεια εχει, η ελενη δεν του εκανε κατι φοβερο για να την κραζει 2 χρονια τωρα,η τατιανα (του εκανε μεγαλο κακο το ειπε ο ιδιος)παλια εβγαλε την αδελφη του και ξεκατινιαστηκαν οικογενειακως,δεν λεει ομως τιποτα,τις κακιες επρεπε να της λεει για αυτην(τατιανα).Τα λεει στην ελενη επειδη δεν απαντα,αν τα ελεγε για την τατιανα θα τον εβαζε στην θεση του αμεσως.Η κακια πουλα η ελενη δεν απαντα,μια χαρα του εκατσε,οριστε ασχολουμαστε μαζι του!!!!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κατα τα αλλα του αρεσει η χαρα και η αισιοδοξια,υποκριτης οσο κανενας.
    Ολα αυτα επειδη δεν του μιλησε λεει στο μπρεικ,και μιλουσε συνεχως στο τηλεφωνο της.Ακομη επειδη του αλλαξε μερα εμφανισης,και προτιμησε τον κουρκουλη στην πρεμιερα του ομορφου κοσμου περσι.Η ελενη ειναι επαγγελματιας εβγαλε καποιον που πιστευε οτι θα την βοηθουσε περισσοτερο,αυτο δεν της συγχωρα,για αυτο την κραζει,συν ολα ανεφερα πιο πανω,(ευκολος τροπος διαφημησεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην μας χέζεις τα κάκαλα 1.55!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καθόλου υπερβολικός ο κ. Ζαχαράτος. Σαφως και πριν απο την Ελένη ήταν η Ρούλα, αλλά και πριν τη Λαμπριρη και την Τσιμτσιλη ήταν η Τατιάνα και πριν απο τον εναν ηταν ο αλλος και παει λεγοντας...Αμα το έβλεπαν ολοι έτσι τότε οι σημερινοι παρουσιαστες θα έπρεπε να βαζουν απο την τσεπη τους για να βγαινουν στο γυαλί...
    Μην ακούω kies de lama (κοινως μακακιες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ;;;;ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΑΙΒΑΙΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΟ....ΚΟ ΦΕΡΣΙΜΟ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H ELENH HTAN META THN XATZH DHMHTRIOY POY TON KAFE TON EKANE FARMAKI GIA TON ANT1/ H ELENH EINAI 16 XRONIA STA PRWINA KAI DEN NOMIZW ALLH PAROYSIASTRIA NA EF8ASE TOSO PSHLA OSO AYTH /ALLA RE PAIDIA ELEOS TI PRAGMATA EINAI AYTA ??????TOSOS F8ONOS TOSH KAKIA KAI XWRIS NA TON PEIRAJEI TON POYSTH /KAI KAPOIOI TON XREISIMOPOIOYN GIA NA THN PONANE SYNEXEIA /AN8RWPOS EINAI RE KWSTOPOYLE!!!!!! /NISAFI PIA AFHSTE THN HSYXH /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O zaharatos einai stin afaneia katigorontas tis menegaki prospathei na poun kati yafton.ton kakomoiri pou katantise

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. eimai fun tis elenis alla tha milisw antikeimenika..

    an i menegaki eprepe na dinei to miso mistho stin koromila tote k aytos stin eleni ...dioti i eleni to voithise para poli o prwinos kafes tote prin toxtipage tol igotero 50%
    as iremisei ligo ..
    k o ontos to epagelma twn mimwn pernaei krisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !