Φαίη Σκορδά:Ο Λιάγκας δεν θέλει αντικαταστάτριά μου

1
Στη εκπομπή «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο», ηταν η Φαίη Σκορδά, που σε λίγες μέρες μπαίνει στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, παραδέχτηκε τι την έκανε να ερωτευτεί το Γιώργο Λιάγκα και αποκάλυψε ποιο είναι το όνομα που θα δώσουν στο γιο που περιμένουν αλλα και αν θα υπάρξει αντικαταστάτριά της όταν θα φύγει από την εκπομπή για να γεννήσει.
"Ξέρεις τι με έκανε να τον ερωτευτώ; Ότι είναι τελείως διαφορετικό αυτό που δείχνει από αυτό που είναι. Είναι ένα γλυκό και καλό παιδάκι. Ένα γλυκό μωράκι. Περνάμε πολύ καλά", είπε στον Πέτρο Κωστόπουλο, προσθέτοντας: "Ο Γιώργος λέει τα γλυκόλογα. Εγώ κάνω χαδάκια. Δεν είμαι του λεκτικού".
"Δεν ξέρω, αλλά με το χέρι στην καρδιά, δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει η συμπεριφορά μου. Το λένε για όλες τις γυναίκες ότι με τις ορμόνες αλλάζουν στην εγκυμοσύνη. Εγώ δεν έχω αλλάξει. Ίσα ίσα που κάνω και πολλές υποχωρήσεις".
"Μου αρέσει να διαβάζω κριτικές. Για να τα γράφουν θα έχω δώσει κάποιο δικαίωμα. Έστω ότι κάποιος δεν με συμπαθεί. Αλλά για να γράψει κάτι, σημαίνει ότι έχω δώσει την αφορμή. Εγώ τις διαβάζω τις κριτικές και δεν θεωρώ πως κάποιος θέλει να μου κάνει κακό. Ο Γιώργος το βλέπει διαφορετικά"....
Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος τη ρώτησε αν ενοχλήθηκε όταν ειπώθηκε πως έμεινε έγκυος για τα τηλεοπτικά νούμερα, απάντησε: "Θα ήταν μικροπρέπεια από μέρους μου να χαλαστώ. Γιατί αυτό σημαίνει ότι θα το κουβαλήσω και σπίτι μου ή ότι θα πάρω τηλέφωνο τη μαμά μου να της το πω. Αυτό είναι αχαριστία".
Λίγο πριν αποχωρήσει από την εκπομπή, σχολίασε την άρνηση του Γιώργου Λιάγκα να υπάρξει μία αντικαταστάτριά της όταν θα φύγει από την εκπομπή για να γεννήσει. "Δεν θέλει και νομίζω ότι δεν θέλει για μένα. Είχαμε κάνει μία λίστα με ονόματα, αλλά εκείνος δεν θέλει. Είναι δικό του θέμα".

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ston kostopoulo itan paara poli omorfi!! ante me ena pono fei!!! kai mazi me ta kila pou tha xaseis na xasei kanena o liagkas.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !