Μια Φορά και ένα Μωρό - Στους κινηματογράφους

0
Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ-ΜΠΟΥΛΑ

Μία ανατρεπτική κωμωδία μας υπόσχονται οι δημιουργοί της νέας κινηματογραφικής ταινίας με τίτλο: «Μία φορά και ένα μωρό» που βγαίνει στις 17 Μαρτίου στους κινηματογράφους της χώρας. Η ταινία είναι του Νίκου Ζαπατίνα, γνωστός μεταξύ άλλων για τις εμπορικές επιτυχίες «Ο Ηλίας του 16ου- Το ριμέικ» και «Το φιλί της Ζωής».

Στο «Μία φορά και ένα μωρό» πρωταγωνιστούν οι Πέτρος Φιλιππίδης, Σάκης Μπουλάς, Τζόυς Ευείδη, Ταξιάρχης Χάνος, Άννα Παναγιωτοπούλου, Μαρία Κορινθίου, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Γιώργος Σουξές, Αγγελική Παυλοπούλου, ενώ η υπόθεση έχει ως εξής:


O Νώντας, ένας 50άρης, άνθρωπος της νύχτας-κοινώς «λαμόγιο», σταματά με το αυτοκίνητό του κάπου στο πουθενά, για να κάνει την ανάγκη του.  «Άνθρωπος από κάτω!»... ακούγεται μια φωνή και κάπως έτσι γνωρίζει τον Αλκιβιάδη, ένα συμπαθή νοικοκύρη που χρωστάει παντού, που τον απατά η γυναίκα του, που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά και για όλους αυτούς τους λόγους έχει δεθεί στις γραμμές του τρένου για να βάλει τέλος στη ζωή του.  Ο Νώντας, που ταξιδεύει με σκοπό να βρει τη μητέρα της Περσεφόνης, του μωρού που του έχει «φορτώσει» κάποια από τις πρώην του, θα ελευθερώσει τον Αλκιβιάδη και θα τον πάρει μαζί του - θέλει δε θέλει.  Έτσι, κάπου μεταξύ σέξι εσωρούχων, πρώην ερωμένων, άπιστης συζύγου και ένοχου κουμπάρου, συμβαίνουν μπερδέματα, ανατροπές αλλά και εξελίξεις που φέρνουν τα πάνω κάτω.
Δείτε το TRAILER 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !