Ρεκόρ τηλεθέασης για το SANREMO

0
Έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ η πρώτη βραδιά του ιταλικού μουσικού φεστιβάλ τραγουδιού SANREMO που ξεκίνησε την Τρίτη το βράδυ στο

 Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα Jugo,  η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο αφού κατά μέσο όρο παρακολούθησαν 11,9 εκατομμύρια τηλεθεατές τις φωνητικές ικανότητες μεγάλων ονομάτων της ιταλικής μουσικής σκηνής. Μάλιστα ο υψηλότερος αριθμός που μετρήθηκε χθες το βράδυ ήταν 17 εκατομμύρια, λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής, ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο δείκτης ανέβηκε στα 15 εκατομμύρια αγγίζοντας το απίστευτο 56,5% των ιταλικών νοικοκυριών. Η εταιρία μετρήσεων ανέφερε πως δεν υπήρξε τηλεοπτική συσκευή που δεν είδε έστω για λίγο το μουσικό υπερθέαμα.
Στο τουίτερ ο διαγωνισμός τραγουδιού μάλιστα είχε περισσότερα χτυπήματα στα Trending Topics από τα βρετανικά βραβεία Brit Awards.

Η εκπομπή μεταδόθηκε μέσα από το δίκτυο της ιταλικής RAI σε περίπου δέκα χώρες, ενώ θα ολοκληρωθεί με τον μεγάλο τελικό το Σάββατο το βράδυ.

Τις εντυπώσεις στα ιταλικά μέσα έκλεψε η εμφάνιση της νεαρής Emma Marrone (βίντεο πιο κάτω), νικήτριας του ιταλικού  


Talentshow «Amici» που ερμήνευσε μαζί με την ιταλική ροκ-μπάντα «Modá» το τραγούδι «Arriverá» (Θα φτάσει). Από τον διαγωνισμό αποχώρησαν δύο υποψήφιες, η Anna Oxa και η Anna Tatangelo που με το κομμάτι της «Bastardo» είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !