Νikki Ponte:Ενιωσα στεναχώρια με την παρεξήγηση

Χρηστος Γ
2
Κι ενώ ο στόχος σου ήταν το X-Factor, έγινε μια «γλυκιά» ανατροπή στη ζωή σου και είσαι υποψήφια για τη Eurovision. Πώς νιώθεις;
Πάρα πολύ όμορφα. Ξαφνικά έχω αποκτήσει πάρα πολλές υποχρεώσεις και βλέπω τη μέρα μου πολύ γεμάτη. Αλλά ειλικρινά μου αρέσει πολύ.

Πώς αντέδρασες όταν άκουσες στα media να γίνεται μεγάλο θέμα η «κόντρα» σου με την Αντιγόνη Ψυχράμη και να λέγεται ότι της «έκλεψες» τους χορευτές; Βασικά, αυτό που ένιωσα ήταν στενοχώρια. Γιατί εγώ είχα γνωρίσει ακριβώς την προηγούμενη μέρα το χορογράφο και δεν είχα ιδέα ότι συμμετείχε στην ομάδα κάποιου άλλου υποψήφιου μέχρι τότε. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν ξεκάθαρα επιλογή της δισκογραφικής μου εταιρίας. Δεν περίμενα ποτέ να συμβεί μια τέτοια παρεξήγηση.(Σχόλιο.Συμφωνούμε απόλυτα,τα δημοσιεύματα είχαν ξεκάθαρο στόχο την υποψηφιότητά της,καθώς είναι μεγάλο φαβορί,δεν είναι δυνατό να χρεώνεται στη 19χρονη η 'αρπαγή' χορευτών....)

Ποιο από τα υπόλοιπα υποψήφια κομμάτια ξεχωρίζεις;

Όλα μου αρέσουν, αλλά θεωρώ το κομμάτι της Βαλάντως πολύ δυνατό. Άλλωστε, είναι και η μόνη μπαλάντα. Αυτό το κομμάτι θα έλεγα ότι ξεχωρίζω.(Down Town)

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ελεος μωρε που την προωθουν με χερια και με ποδια. και ποια ειναι αυτη; καποια που εισεβαλλε απο το πουθενα. ουτε οι τελικοι διαγωνιζομενοι του ταλεντ σοου τετοια προβολη πια. δεν μασαμε κουτοχορτο ρεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !