Αποκλειστικό: Αναζητούν λύση για το «Αγιάζι του Έρωτα»

10
ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ή ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Λύση στα αιτήματα δεκάδων φίλων του διαδικτύου προσπαθούν να βρουν οι υπεύθυνοι του ALPHA. Η τουρκική σειρά κόπηκε αιφνιδίως την προηγούμενη εβδομάδα, παρά το γεγονός, ότι την Τετάρτη προβλήθηκε κανονικά spot για το επόμενο επεισόδιο.

Οι τηλεθεατές –κυρίως μέσα από το facebook- κάνουν λόγο για έλλειψη σεβασμού, απαράδεκτες πρακτικές και κίνηση που δεν περίμεναν από σοβαρό κανάλι, μερικοί καλούν τους τηλεθεατές ακόμη και σε μποϊκοτάζ του προγράμματος.   Οι φωνές δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά υψηλά υφιστάμενων που προσπαθούν τώρα να βρουν προγραμματιστικό κενό, προκειμένου να εντάξουν το πρόγραμμα και να καλύψουν όσους παρακολούθησαν την αρχή του δράματος ανάμεσα στον Μεχμέτ και την Νέρμιν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvnea, το υπεύθυνο τμήμα
έχει κατά νου την τοποθέτηση της σειράς είτε στην death slot-ζώνη, δηλαδή μετά τα μεσάνυχτα ή ακόμη και τα πρωινά του Σαββατοκύριακου πριν την εκπομπή «Μες την καλή χαρά».

Θυμίζουμε πως η σειρά νέμεν κατόρθωνε να συγκεντρώσει υψηλότερες τηλεθεάσεις στο σύνολο (από ότι λ.χ. το Big Brother σε ορισμένες περιπτώσεις) και να βρίσκεται και στο top 10 ημέρας με τουλάχιστον μισό εκατομμύριο τηλεθεατές, ωστόσο η απήχηση της στο εμπορικό κοινό –σημαντικό για την περίοδο λιτότητας και τους κανόνες της διαφημιστικής αγοράς- ήταν μάλλον απογοητευτική με ποσοστά κάτω του 8% σε ορισμένες περιπτώσεις.

Στην θέση του τουρκικού προβάλλεται ήδη το scripted-reality «Οικογενειακές ιστορίες» το οποίο την Δευτέρα συγκέντρωσε ως μοναδικό πρόγραμμα του ALPHA στην prime-time διψήφιο ποσοστό στο εμπορικό κοινό 15-44, γεγονός που ήδη καταδεικνύει πως οι Γερμανοί θα συνεχίσουν με τον παραπάνω πειραματισμό για τις επόμενες τουλάχιστον εβδομάδες.

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. PWPW XARES THA KANEI O NIKOLAKIS AN TO DEI, ALLA EGW EUXOMAI NA MHN BEGI GIATI EINAI XAZOMARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μη κάνουν διψήφια νούμερα στο εμπορικό κοινό οι οικογενειακές μ...κίες!
    Δηλαδή όλοι αυτοί που έχουν κατακλύσει το internet με διαμαρτυρίες είναι κάτω από 15 ή άνω των 44???
    Είμαστε με τα καλά μας????
    Και δεν έχω καμμία όρεξη να βλέπω μεταμεσονύχτια το ΑΓΙΑΖΙ η το σάββατο με τα κοκόρια!
    ΤΟ ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗΝ PRIME TIME ΤΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ραδιοτηλεοπτικο πρεπει να κανει αγωγη στην nielsen agb για την επιλογη χρηστων, γιατι ειναι οι ιδιοι τοσα χρονια, αυτοι εδιναν νουμερα στην τζουλια στην θωδη βροχοπουλου,κ.α και τωρα στο ξερασμα του αλφα τις οικογενειακες ιστοριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5:56 μ.μ. Τι έλεος ρε;Δεν έγραψα εγώ το παραπάνω σχόλιο.Καλά θα κάνουν να σεβαστούν τα τόσα άτομα που παρακολουθούσαν την σειρά και να μην παίζουν με τα νεύρα μας.Άκου εκεί τα πρωινά του Σ/Κ και μες στα μαύρα χαράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Savvato mesimeri as to valoun meta to mes tin kali xara.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kala einai gia ta klamata olos o alpha exei katanthsei trash!!afoy edwsan ston foykakh ta lefta(to paixnidaki sthmeno mexri ahdias akoysthke oti o pateras toy gnwrize thn koromhla meta thn peripeteia ths ygeias ths k ekeinh epeise ton giannh na mpei....opote oti ithele h royla tha ginontan)meta terma to xrhma k psaxnoyn alla trash na vgaloyn ta spasmena san den ntepontai!!TO AGIAZI APAITOYME NA PAIZEI PRIME TIME.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Maria
    Καλά!!!! Δέν σέβονται τίποτα?
    Τι πράγματα είναι αυτά? Πάνω που είχε ανέβει στην εκτίμησή μου ο αλφα, με την σειρά " το αγιάζι του έρωτα " , ήρθε και κατέστρεψε τελείως την εικόνα του. Δέν ντρέπονται που έκοψαν την σειρά?
    Νόμιζα κι εγώ πως θα βλέπω κάτι αξιόλογο αυτή την ώρα! Κοροιδεύουν τον κοσμο! Περιτό να σας πώ οτι δέν βλέπω άλφα εγώ, και πολλοί άλλοι που ξέρω όπως έχουμε συμφωνήσει! Εσείς? Δέν με νοιάζει η ώρα και το πότε! Αρκεί να το βάλει ξανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !