Πυρετώδεις προετοιμασίες για τα Όσκαρ

0
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ, στο Kodak Theatre του Λος Άντζελες, ενώ τα στοιχήματα για τους νικητές δίνουν και παίρνουν.
Το προσωπικό που έχει αναλάβει τη διαμόρφωση του χώρου του Kodak Theatre εργάζεται πυρετωδώς, ώστε όλα να είναι τέλεια για τη μεγάλη βραδιά, ενώ οι σεφ των πάρτι που θα γίνουν μετά την τελετή απονομής έχουν σχεδόν έτοιμα τα μενού με τις γαστρονομικές δημιουργίες που θα απολαύσουν οι celebrities καλεσμένοι.
Σε ότι αφορά τις προβλέψεις για τους τυχερούς που θα πάρουν σπίτι τους το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο, όλα δείχνουν πως στις περισσότερες κατηγορίες η μάχη μεταξύ των υποψηφίων θα είναι σχεδόν στήθος με στήθος.
Φαβορί για την κατάκτηση του Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού φαίνεται πως είναι ο Colin Firth και ο James Franco, ενώ η Natalie Portman διακρίνεται ανάμεσα στις συνυποψήφιες της για το Όσκαρ καλύτερης γυναικείας ερμηνείας. Οι ταινίες “The Social Network” και “The King’s Speech”, όπως δείχνουν τα προγνωστικά, είναι φαβορί για το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

ant1online

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !