Η επιτυχία έφερε συνεργασίες

0
Η επιτυχία του Κιβάντς Τατλιτούγκ στην σειρά “Ασημένια φεγγάρια” άνοιξε για τον νεαρό ηθοποιό την πόρτα της επιτυχίας στην Τουρκία αλλά και στην Αραβική χερσόνησο όπου οι εκδηλώσεις λατρείας για το πρόσωπό του ξεπέρασαν κάθε λογικό όριο. Στην σειρά “Mirna wa Khalil”, -στην Τουρκία προβλήθηκε ως “Menekse Halil”- ο...καυτός Κιβάντς υποδύεται έναν νεαρό Βόσνιο, γόνο μίας εύπορης οικογένειας αλλά με αινιγματικό παρελθόν.

Για να καταφέρει να ξεφύγει από τα φαντάσματα που τον καταδιώκουν, έρχεται σε ρήξη με τους γονείς του και μετακομίζει στην Γερμανία όπου για να ζήσει αναγκάζεται να εργαστεί ως γκαρσόνι. Τις ελεύθερες ώρες του, ασχολείται με το αγαπημένο του μουσικό όργανο, την φυσαρμόνικα, η αιτία να γνωρίσει μία πανέμορφη κοπέλα την Μίρνα -Σεντέφ Αβτσί- την οποία ερωτεύεται με την πρώτη ματιά.
Η συντηρητική της οικογένεια όμως αντιδρά στην σχέση των δύο νέων που θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανή την σχέση τους. Μόνο εύκολη δεν ήταν η κινηματογράφηση των σκηνών του σήριαλ, όπως τόνισε ο Κιβάντς, αρχικά δήλωσε αδυναμία όταν έπρεπε να τρέξει μία μεγάλη απόσταση πάνω σε γέφυρα του Βερολίνου. “Εκείνη την εποχή δεν ήμουν και στην καλύτερη φυσική κατάσταση, έτρεχα εκατό μέτρα και λιποθυμούσα από την κούραση”. Όταν τελικά ο Κιβάντς βρήκε τις απαραίτητες ανάσες, η σκηνή τελικά γυρίστηκε αλλά με ένα μικροατύχημα καθώς ο ηθοποιός έχασε την ισορροπία του και χτύπησε στο γόνατο.
Πάντως ο Κιβάντς, σε δηλώσεις του άφησε έκπληκτους τους υποστηρικτές του, “πιστεύω ότι οι τηλεθεατές θα αγαπήσουν περισσότερο την Μίρνα από την Noor” -την αλά αραμπέσκ Gumus- είπε και δεν είχε άδικο. Το σήριαλ που προβλήθηκε από το δίκτυο MBC+Drama ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έγινε μία από τς μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Μέχρι την επόμενη εμφάνιση του...


tvzapping

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !