Έλλη Κοκκίνου: "Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί στο μέλλον"

0

Στην παρέα της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου χθες το πρωί. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο παιδί της, το χωρισμό της αλλά και στο πώς το χειρίστηκαν τα Μέσα.


«Καταλάβαινα πως είμαι έγκυος από την κοιλιά. Είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη. Το μόνο που ένιωθα ήταν ο λόξυγκας που έπιανε ο βρέφος και το άκουγα από μέσα. Αρχικά νόμιζα πως ήταν κλωτσιά αλλά δεν ήταν. Τώρα είναι 2 ετών και 9 μηνών. Τον κυνηγάω συνέχεια μέσα στο σπίτι, παίζουμε μαξιλαροπόλεμο και επίθεση. Όποιον δει τον "κοτώνει!". Είναι πολύ γλυκός, κοινωνικός και μιλάει σωστά, με συντακτικό σωστό» είπε η Έλλη Κοκκίνου για την εγκυμοσύνη της μόλις μπήκε στο στούντιο της εκπομπής και συνέχισε να μιλάει για το γιο της: «Ο ερχομός του παιδιού άλλαξε τη ζωή μου. Έχω άλλες προτεραιότητες, άλλες ελευθερίες, λιγότερο ελεύθερο χρόνο!».

Η Έλλη εξήγησε πως μετά το διαζύγιο μένει μόνη με το παιδί και οι ευθύνες έχουν αυξηθεί: «Μένω μόνη με το παιδί και με μία κοπέλα, η οποία είναι κυρίως για να βοηθάει στο σπίτι. Όταν λείπω από το σπίτι, έρχεται η μαμά μου, γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν», τόνισε όμως πως δεν προσπαθεί να παίξει το ρόλο του «πατέρα», καθώς υπάρχει ο μπαμπάς του παιδιού: «Δεν θέλω να πάρω το ρόλο του μπαμπά. Από τη στιγμή που υπάρχει ο πατέρας, δεν είναι σωστό. Ναι, έχω περισσότερες ευθύνες γιατί ζούμε καθημερινά μαζί αλλά είμαι η μαμά!».

Η Έλλη αναφέρθηκε όμως και στην περίοδο του διαζυγίου της και τον αντίκτυπο που είχε στα Μέσα: «Δεν ταράχτηκα και πρέπει να πω ευχαριστώ στα Μέσα γιατί με σεβάστηκαν, δεν με προσέβαλαν». Εξήγησε όμως πως δεν αποκλείει ένα δεύτερο γάμο και ένα ακόμα παιδί: «Ο χωρισμός είναι πολύ φρέσκος για να σκεφτώ ένα δεύτερο γάμο. Θα ήθελα όμως ένα δεύτερο παιδί» ενώ τόνισε πως όταν θα έρθει η καινούρια σχέση θα πρέπει να προσέξει πώς θα το διαχειριστεί για το παιδί της: «Αν κάνω μία σχέση, δεν πρέπει να το πω στο παιδί, έχω ρωτήσει παιδοψυχολόγο και μου έχει πει πως είναι μικρός για να καταλάβει πως η μαμά είναι με κάποιον άλλον».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !