Περίεργη επίθεση στη Δούκισσα!

0

του Θεοδόση Πάνου στην Espresso

Σοκ για τη Δούκισσα Νομικού! Η πανέμορφη τηλεπαρουσιάστρια έπεσε θύμα μιας πολύ «περίεργης κλοπής», και μάλιστα στην πιλοτή του σπιτιού της. Το γεγονός αυτό -όπως ήταν επόμενο- την αναστάτωσε και χθες βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού δεν θέλει να πιστεύει ότι κάποιος ή κάποιοι την έχουν βάλει στο μάτι. Αλλωστε, το γλυκό κορίτσι της πασαρέλας και της τηλεόρασης δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν στη μέχρι τώρα πορεία του.

Το περίεργο της υπόθεσης εστιάζεται στο γεγονός ότι ο άγνωστος που διέρρηξε το αυτοκίνητό της δεν πήρε τίποτα από μέσα! Ο δράστης άνοιξε το αμάξι της εντυπωσιακής ξανθιάς, έβγαλε τα χαρτιά της (δίπλωμα και άδεια κυκλοφορίας) από το ντουλαπάκι του οχήματος και τα πέταξε δίπλα! Το συγκεκριμένο περιστατικό δείχνει να προβληματίζει έντονα τις αρχές. Και αυτό γιατί κανείς τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν το αμάξι ανοίχτηκε από ένα τυχαίο «κλεφτρόνι» που στόχο είχε να κλέψει χρήματα ή πρόκειται για κάποιον που με αυτό τον τρόπο ήθελε να στείλει ένα «μήνυμα» στην TV σταρ.

Από τη στιγμή που δεν κλάπηκε τίποτα από το αυτοκίνητο (όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές από την αστυνομία), τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και εξετάζονται. Πόσο μάλλον, όταν στην πιλοτή του συγκροτήματος υπήρχαν και άλλα αυτοκίνητα (κάποια μάλιστα είναι πολυτελή), αλλά ο δράστης χτύπησε μόνο το Smart της Νομικού και κανένα άλλο Ι.Χ.! Αυτό μπορεί να μη λέει τίποτε, όμως μπορεί να λέει και πολλά. Η Δούκισσα είχε υποστεί σοκ και χθες δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν για το περίεργο περιστατικό. Μάλιστα, αρχικά φοβόταν και να βγει από το σπίτι της.

Ομως, δεν ήταν η μόνη που αναστατώθηκε. Ολη η οικογένειά της είναι φανερά προβληματισμένη από το συμβάν. Η περίεργη «κλοπή» έγινε αντιληπτή από τον πατέρα της ξαννθιάς καλλονής, τον πασίγνωστο τραγουδιστή Νίκο Νομικό, ο οποίος είδε το αυτοκίνητο παραβιασμένο και την πόρτα του συνοδηγού ανοιχτή. Αμέσως ειδοποίησε την κόρη του, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι τους, αλλά και την αστυνομία, η οποία έσπευσε αμέσως.

Η «Espresso» μίλησε με τον πατέρα της Δούκισσας, ο οποίος όχι μόνο επιβεβαίωσε το περιστατικό, αλλά εξέφρασε και τον προβληματισμό του σχετικά με την περίεργη αυτή «κλοπή». «Πήγα το πρωί να πάρω το αυτοκίνητο για να πεταχτώ σε μια δουλειά», λέει ο κ. Νομικός και συνεχίζει: «Είδα έκπληκτος την πόρτα του συνοδηγού ανοιχτή και παραβιασμένη. Η κλειδαριά ήταν χαλασμένη και τα χαρτιά της κόρης μου, που τα είχε στο ντουλαπάκι, πεταμένα. Ευτυχώς, δεν της τα είχαν πάρει, κυρίως το δίπλωμα, όπως και τα προσωπικά της αντικείμενα. Μόλις το έμαθε η κόρη μου, σοκαρίστηκε και στην αρχή φοβόταν να βγει από το σπίτι. Είμαι σίγουρος πως θα συνέλθει. Είμαι κοντά της και θα το ξεπεράσει γρήγορα», κατέληξε.

Οπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την έρευνα, ο άγνωστος δράστης που άνοιξε το αυτοκίνητο της γνωστής τηλεπαρουσιάστριας παραβίασε την κλειδαριά της πόρτας του συνοδηγού χρησιμοποιώντας κατσαβίδι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !