Μα τι γίνεται με την «Μαρία Άγγελε μου»?

28
Τετραπλασιάζει τα νούμερα μόνο μεσοβδόμαδα??
 Εντυπωσιακά και περίεργα μπορούν να θεωρηθούν τα νούμερα της καθημερινής τηλενουβέλας που προβάλλει ο τηλεοπτικός σταθμός STAR. Σύμφωνα με το καθημερινό ραβασάκι της Nielsen, η σειρά έχει την πιο κυμαινόμενη τηλεθέαση, ανάμεσα σε όλες τις εκπομπές της τηλεόρασης. Το αξιοσημείωτο είναι, πως πρόκειται για σειρά που δεν πατάει σε αυτοτελή επεισόδια. Συγκριτικά η σειρά μπορεί και τετραπλασιάζει (!) τα νούμερα σε διάστημα τριών ημερών.

Εξηγήσεις πάμπολες:
Χαλασμένοι δέκτες μετρήσεων, περίεργο σενάριο, διχασμένοι τηλεθεατές, απλή συγκυρία ή μήπως αδιάφορα θέματα πρωινάδικων?

Χαρακτηριστικά τα νούμερα της σειράς των τελευταίων δύο εβδομάδων:
Δευτέρα, 24/1 7,7% (7,2%)
Τρίτη, 25/1  9,9% (12,2%)
Τετάρτη 26/1  13,0% (16,7%)
Πέμπτη 27/1 10,8% (9,9%)
Παρασκευή 28/1 13,6% (9,2%)
Δευτέρα, 31/1  7,7% (4,6%)
Τρίτη 1/2  12,8% (15,5%)
Τετάρτη 2/2  14,3% (16,9%)

Δημοσίευση σχολίου

28Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. εγω ξερω ενα σηριαλ η το βλεπεις παντα η δεν το βλεπεις καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ξερω αν ειναι συμπτωση αλλα πρεπει να κλεβει απο τους καραμερους οταν ειναι πανω η μαρια εχουν πτωση οι 10-1,Ακουσα και τον μελα που λεει οτι οι 10-1 μετα της 11.15 πεφτουν κατακορυφα και υποψιαζομαι οτι εχουν το ιδιο κοινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι αδυνατο να ανεβοκατεβαινει η τηλεθεαση σε σαπουνοπερα .δεν ειναι εκπομπη να μην εχει ενδιαφερον ο καλεσμενος.κατι παιζει εκτος αν τους φαινεται πιο ευχαριστο να ακουν αυτο παρα τα αλλα οταν κανουν τα οικιακα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oxi meta tis 11.15 meta tis 12 paiftoun kai malista katakoryfa apo 16arakia sthn basika kai pio katw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5.34 μπορει, αλλα οταν λεει ο μελας και ο μαλλης οτι μια- μιαμιση ωρα εχουν ψηλα νουμερα και πεφτουν κατακορυφα τι εννοει????Σημερα παλι μιλουσαν για σεξ μετα της δωδεκα ολοι ξερουμε οτι ανεβαζει νουμερα η συζητηση αυτη αυριο θα δουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την Δευτέρα η Μενεγάκη είχε καλεσμένο τον Φουκάκη από το ΒΒ.
    Από τον Οκτώβριο μέχρι και σήμερα, τόσο η Κορίνα η αγριόγατα όσο και το Μαρία άγγελέ μου (από τον Δεκέμβριο) έχουν μια σταθερότατη πορεία πάνω από το 11%. H μόνη εβδομάδα που η Μαρία άγγελέ μου ήταν κάτω από το 10% ήταν η πρώτη εβδομάδα προβολής της. Μέχρι να τη μάθει ο κόσμος και μέχρι να κλείσουν και τα σχολεία για τα Χριστούγεννα οπότε και απέκτησε μόνιμο φανατικό κοινό.

    Για όποιον ενδιαφέρεται να διαπιστώσει τα παραπάνω, όλες οι τηλεθεάσεις των επεισοδίων είναι συγκεντρωμένες στο φόρουμ της σειράς:

    http://adf.ly/NqDi

    Και δεν είναι σαπουνόπερα, αλλά τηλενουβέλα. Δηλαδή νουβέλα, μυθιστόρημα, προσαρμοσμένο για τη τηλεόραση. Με αρχή, μέση και τέλος, που διαρκεί λίγους μήνες και όχι δεκαετίες.

    Αν ψάχνετε για σαπουνόπερες θα τις βρείτε στην ΕΡΤ (Τόλμη και γοητεία, Μέρες αγάπης κλπ κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μαθε τι σημαινει σαπουνοπερα και μετα να κανεις επεξηγησει της τηλενουβελας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Lsf ξερει παρα πολυ καλα την ετυμολογια της λεξεις.Τωρα οσον αφορα τις δικες σου γνωσεις,αν θες να τις εμπλουτισεις,πατα στο google soap opera και μετα telenovela και ελα μετα εδω να μας πεις τι αποκομισες. Αντε,εδω περα,με το που ακουσουν μια διαφορετικη γνωμη αμεσως η προσβολη ετοιμη και περιποιημενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Gia pes mas esi 6.04 ti simainei sapounopera, afou ksereis. Giati opos fenete apo afta pu grafis stis 5.32 xoris tonous, exo tis amfivolies mu. I Maria pantos sigura sapunopera den eine. Emplutise me mia leksula akoma to ftoxo su leksilogio, den tha pathis tipota.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι σας νοιαζει τι ειναι μωρε.πατε καλα ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ειμαι η 6.04 και μονο αυτη,αν εχω φτωχο λεξιλογιο ειναι προβλημα δικο μου.Προτιμω να γραφω ελληνικα παρα να το παιζω εξυπνη με τα γκρικγλις.Σιγα την τεραστια διαφορα της σαπουνοπερας με τις τηλενουβελες πανω κατω ακριβως τα ιδια πραγματευονται, για του λογου το αληθες πηρα απο την google ενα αποσπασμα γιατι οι διαφορες δεν ειναι αξιες λογου.
    ΥΛΙΚΑ της soap opera

    •Concept του οποίου η έκταση να μην ξεπερνά τις 2 προτάσεις. Για παράδειγμα: «Η μικρή, αθώα, τίμια, φτωχή, κατακαημένη και κατατρεγμένη κορασίδα, πηγαίνει σε ένα πλούσιο σπίτι και είναι της μοίρας της γραφτό να παντρευτεί τον πιο όμορφο, πλούσιο, αλλά όχι απαραίτητα έξυπνο άντρα του σπιτιού. Δεν υπολογίζει όμως ότι η πανούργα αντίπαλός της είναι τόσο σατανική που θα κάνει πολλά (και όταν λέμε πολλά, εννοούμε άπειρα) σατανικά πράγματα για να την εκτοπίσει με πολύ σατανικό τρόπο.»

    •Μία νεαρή κοπέλα που θα παίξει την νεαρή φτωχή πλην τίμια κορασίδα. Αν έχει και αγελαδινό βλέμμα, ακόμη καλύτερα. Θα είναι αδικαιολόγητα καλή με όλους, άξια παρηγορήτρα, άξια προξενήτρα, άξια σε όλα και όλοι (για έναν άγνωστο λόγο) θα την αγαπάνε.
    •Μία νεαρή όμορφη κοπέλα που θα παίξει την αντίπαλο της αθώας κορασίδας. Εδώ, βάλτε όλη σας την τέχνη. Κάντε την θεά, κάντε την κουκλάρα, κάντε την θηρίο ανήμερο. Αυτή η vixen είναι το «image» του σίριαλ. Και το «image» του σίριαλ, δεν έχει παρα μόνο μία επιλογή: να είναι η Diva Bitch που ξέρει τι θέλει και πως να το αποκτήσει.
    •Έναν νεαρό Άδωνη, για να ερωτευτεί και να παντρευτεί την αθώα πλην τίμια κορασίδα. (Τόσα θα τραβήξει, ας την παντρευτεί κάποιος) Επίσης, για να παριστάνει την γλάστρα και να μιλάει μόνο όταν χρειαζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. σιγα της διαφορες, σας θιξαμε την τηλενουβελα και κατι εγινε.Την βαπτιζουμε τηλενουβελα για να μαστε περηφανοι για την επιλογη μας.Αν σας αρεσει να την βλεπετε,και εγω βλεπω τουρκικα δεν με ενδιαφερει αν ειναι τηλενουβελες η σαπουνοπερες.Να υπερασπιζεστε τις επιλογες σας,οπως και αν λεγονται και να περνατε καλα, τωρα αν ειναι τηλενουβελα η σαπουνοπερα τι εγινε.(ειμαι η 6.04)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και η τόλμη και γοητεία καθημερινή δραματική σειρά υποτίθεται είναι. Το σαπουνόπερα δεν είναι επίσημος όρος. Το Μαρία άγγελε μου επίσημα είναι τηλενουβέλα αλλά δεν διαφέρει σε πολλά από τις σαπουνόπερες. Το ότι τελειώνει σε έναν χρόνο δεν λέει κάτι. Εδώ υπάρχουν εβδομαδιαίες σειρές 15 επεισοδίων που ο κόσμος τις λέει σαπουνόπερες γιατί τέτοια είναι τα σενάρια τους. Δεν συμφωνώ με όσους λένε σαπουνόπερες οτιδήποτε είναι λατινοαμερικάνικο γιατί δεν ισχύει. Αλλά η συγκεκριμένη είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πως προέκυψε ο όρος «σαπουνόπερα»;

    Μια φράση που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά για να χαρακτηρίσουμε καθημερινές σειρές κοινωνικού περιεχομένου και συνήθως μακράς διάρκειας. Το όνομα προέκυψε κατά τη δεκαετία του 1920, όταν το ραδιόφωνο αποτελούσε το δημοφιλέστερο μέσο ψυχαγωγίας σε όλα τα σπίτια.

    Στο ραδιόφωνο της εποχής εκείνης, στην Αμερική, υπήρχαν διάφορες σειρές που απευθυνόταν στις γυναίκες ακροάτριες. Μάλιστα, γνώριζαν τεράστια επιτυχία, καθώς οι περισσότερες από τις νοικοκυρές δεν έχαναν ούτε δευτερόλεπτο από τις σειρές αυτές. Γνωρίζοντας αυτό το στοιχείο, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί προσπαθούσαν να βρουν τρόπους για να αυξήσουν τα κέρδη τους. Έτσι άρχισαν να διαφημίζουν προϊόντα τα οποία ενδιέφεραν άμεσα τις γυναίκες της εποχής, ώστε να υπάρχει και η μέγιστη δυνατή ανταπόκριση.

    Οι πρώτες εταιρείες που διαφημίστηκαν, ήταν εταιρείες παραγωγής σαπουνιών (όπως η Colgate-Palmolive και η Procter & Gamble). Επειδή οι διαφημίσεις αυτές ήταν σωστά «στοχευμένες», τα κέρδη των αντίστοιχων εταιρειών σημείωναν μεγάλη αύξηση, οπότε έγιναν και οι κύριοι χορηγοί όλων των ραδιοφωνικών σειρών που απευθυνόταν σε γυναίκες.
    Με τον καιρό, οι ίδιοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ονόμασαν τις σειρές αυτές «σαπουνόπερες», εξαιτίας των προϊόντων που διαφημιζόταν κατά τη διάρκειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. όπου το «Πρωινό Mou» έρχεται πρώτο με 23,3% στο σύνολο και 27,2% στα νεανικά κοινά και αμέσως μετά ακολουθούν : το «10 με 1 μαζί» με 16,7% στο σύνολο και 13,5% στα νεανικά κοινά και ο «Καφές με την Ελένη» με 13,7% στο σύνολο και 17,8% στα νεανικά κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μα εννοείται 7.05, το αν θες να εμπλουτίσεις το λεξιλόγιό σου είναι καθαρά θέμα δικό σου, όπως επίσης και το να τσουβαλοποιείς πράγματα και καταστάσεις είναι δικό σου θέμα. Μπορείς επίσης να λες και το "τραπέζι" "γουρούνι" αν σε βολεύει ή το "μυαλό" "σανό" που μου φαίνεται πως είναι και πιο ταιριαστό σε ορισμένες περιπτώσεις από κάτι σχόλια που διαβάζω. :)
    Όπως και να χει πάντως ούτε οι λατινοαμερικάνικες τηλενουβέλες είναι σαπουνόπερες, ούτε οι τούρκικες εβδομαδιαίες -στη χώρα τους- σειρές είναι σαπουνόπερες, όσο κι αν δεν μπορείς να το χονέψεις, ούτε σαπουνόπερα χαρακτηρίζεται μια σειρά που αφορά τον έρωτα. Όλες τους είναι αισθηματικές, αλλά οι σαπουνόπερες είναι συγκεκριμένη υποκατηγορία. Όπως και το Big Brother και το Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος είναι και τα δυο τηλεπαιχνίδια, αλλά πρέπει να σαι θεόστραβος ή να χεις άλλου είδους δυσκολίες, για να μην αναγνωρίζεις τη διαφορά. Τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

    Πάντως επειδή έγινε μια αναφορά, προσωπικά είμαι υπερήφανος για τα προγράμματα που βλέπω (κάθε είδους) και δεν χρειάζομαι παπά και κολυμπήθρα για να νοιώσω υπεράνω. Επιπλέον, δεν "τις βάφτισα" τηλενουβέλες, τον όρο τον βρήκα έτοιμο και υπάρχει εδώ και 5 6 δεκαετίες, πολύ πριν έρθει η τηλεόραση στην Ελλάδα. Έτσι λέγονται, σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, όπου κι αν προβάλλονται... Τι να κάνουμε!! Και η γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο αλλά κάποιων το σανό -εεεε μυαλό!- δεν το χωρούσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν ξέρω γιατί απορείτε για τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς Μαρία Άγγελε μου. Η απάντηση είναι ότι οι τηλεθεατές έχουν βαρεθεί πια τα πρωινά...Όλο τα ίδια και τα ίδια εδώ και 800 χρόνια!

    Όρεξη έχουμε νομίζουν να ξυπνάμε πρωί πρωί και να βλέπουμε τα μούτρα τους. Ζώδια, κουτσομπολιό και τραγούδια από τους άφαντους τραγουδιστές που καλούν.

    Οι καλεσμένοι τους βαριούνται να ανοίξουν το στόμα τους, ενώ όταν τελικά το ανοίξουν θα είναι για να διαφημίσουν την τελευταία τους ηλιθιότητα!

    Τουλάχιστον με την σειρά, βλέπεις μια ιστορία να προχωράει. Όχι τα ίδια και τα ίδια κάθε πρωί, που μας θέλουν απίκο με την τσίμπλα στο μάτι!

    Να φύγουνε! Να πάνε στα σπίτια τους να δουν κι αυτοί την Μαρία!
    Άντε πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. i siera auti stin kypro ekane 25-30aria, kai epeze ston ANT1 kyporu!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. κοιτα να δεις, εσενα που σου θιξαμε την σαπουνοπερα η τηλενουβελα αυτα τα δυο εχουν ελαχιστες διαφορες, σου αρεσει δεν σου αρεσει,αλλα οταν λες οτι το τραπεζι με το γουρουνι ειναι ενα και το αυτο ε τι να σου πω καημενε????? γιατι εδω το μονο που κανεις ειναι να πουλας ανουσιο πνευμα.Δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου
    και αυτο φαινεται απο τους παραλληλισμους που κανεις που ειναι εντελως γελοιοι.
    Οσο για τον αλλο που λεει "οτι ο κοσμος βαρεθηκε να βλεπει τα ιδια"
    αυτο το λες εσυ
    Θα ηθελες να πλουτιζουν οι καναλαρχες, και να πανε σπιτι τους στην ανεργια πανω απο 200 ατομα, ποσο εγωιστικο και γεματο κακια ειναι το σχολιο σου,και ολο αυτο γιατι εσυ βαρεθηκες να τους βλεπεις.Εγω την αποβλακωση την αφηνω για το βραδυ εσεις θελετε απο το πρωι.Μια χαρα μαθαινω οτι με ενδιαφερει κανοντας ζαπιγκ η παρακολουθωντας το αγαπημενο μου πρωινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υ.Γ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΑ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ "Η ΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ"ΜΑΡΙΑ ΝΤΕΛ ΜΠΑΡΙΟ" Κ.Α
    τα πρωινα τουλαχιστον εχουν την επικαιροτητα και αντλουν απο αυτην,
    να βλεπετε οτι θελετε και να παρακαλουμε να υπαρχουν ολα, γιατι δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα και τις ιδιες αναγκες.Η Ελληνικη οικονομια εχει αναγκη,να μην παρακαλειται να πεσουν ατομα στην ανεργια γιατι τοτε "ζητω που καηκαμε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. SIGA MHN BLEPW THN MARIA MONO AYTO MAS ELEIPE/ DEN FTANEI TO STAR POY KANEI EKPOMPES TSAMPA ME TO NA XREISIMOPOIEI PROSWPA KAI PROGRAMMATA TWN APENANTI POY TA AKRIBOPLHRWNOYN E!DEN 8A TOY DWSW KAI THN XARA NA XA8OYN 8ESEIS ERGASIES GIA TIS BLAKEIES POY MAS SERBIREI PRWI PRWI ME TA MEJIKANIKA /PROTIMVW NA BLEPW XIONIA STHN O8ONH PARA TO TSAMPADISTIKO KANALI ME THN BLAKOSAPOYNOPERA POY THN DIAFHMIZEI SYGKRINONTAS THN PONHRA ME TA PAIDIA TOY ANT1 H KAI THN ELENH /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν θελουν να λενε στο σταρ οτι σκιζει το μεξικανικο τους να το βαλουν να παιζει τρεις ωρες, οχι που παιζει μια ωρα και κουνιουνται οτι εσκισε απεναντι σε τριωρα προγραμματα.Αλλα τι περιμενεις απο το σταρ??? που ειναι μεσ την ατιμια του κερατα.Εσεις που το βλεπετε δεν καταλαβαινετε οτι ειναι αδικη η συγκριση αλλα τοσα ξερετε και τοσα λετε, μια χαρα το τρωτε το κουτοχορτο που σας ταιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 10.36 Θες να ψάξεις να βρεις τα νούμερα που έκανε η σειρά "Πεντάμορφη" όταν την έπαιζε για 3 ώρες από 10:00 μέχρι 13:00 ο ΑLPHA τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2009;;; Δεν θα δυσκολευτείς. Το σάιτ της AGB το ξέρεις, κρατάνε αρχείο.
    Ίσα ίσα που θα έριχνε ακόμα περισσότερο τους πρωινούς η σειρά! Αν είναι τόσο δυνατό χαρτί που ενώ οι άλλοι ξεκινάνε 10:00, μόλις πάει 11:15 ο κόσμος γυρνάει κανάλι, φαντάσου!

    Και δεν στέλνει στην ανεργία άτομα μια σειρά, πόσο μάλλον 200 χαλαρώστε λιγάκι...! Το STAR από το πρωί μέχρι το βράδυ έχει τους ίδιους καμεραμάν και τεχνικούς σε βάρδιες όσο για τις δημοσιογραφικές θέσεις εργάζεται συγκεκριμένος αριθμός ατόμων στο κανάλι που εξυπηρετούν πολλές εκπομπές και το δελτίο ταυτόχρονα....

    9.59 μήπως σε λένε Ντιάνα Τζεμπρίν; Μου τη θυμίζεις πάρα πολύ και στις ιδέες και στα γραπτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. soapopera den einai mono kathimerines..soap operas eixame kai ebdomadiees prime time opos dynasty, dallas akoma kai to melrose place soap opera theorountan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. βασικα η σειρα δεν ξεκινησε σαν σαπουνοπερα και γενικα δεν μοιαζει με σαπουνοπερα στην αρχη τουλαχιστον μετα ειναι η αληθεια καπου τα χαλασαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 11.17 Αλλο να κανει νουμερα μια σειρα καλοκαιρι μονο του, δεν υπαρχει συγκριση.
    Μην σου φαινεται υπερβολικο 200 ατομα,οταν ακους οτι 70 ατομα εργαζονται στους 10-1Χ3,ποσο ειναι?????
    Ποια ειναι αυτη η ντιανα τζεμπριν???,αναφερεται απο πολλους σχολιαστες,ευκαιρια να μου πεις αφου σου την θυμιζω,(κανα μπαζο διαδυκτιακο πρεπει να ναι σιγουρα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 10:07 που λες ότι όλα είναι ίδια μεταξύ τους... Πάρε 5 trailers και πες μου τι ομοιότητες βλέπεις να έχουν μεταξύ τους και τι ομοιότητες βλέπεις να έχουνε με τη Μαρία της γειτονιάς. Και εσύ και όλοι που βάζετε στο ίδιο τσουβάλι χιλιάδες σειρές εκ των οποίων ξέρετε μόλις 3-4. Όχι τίποτα άλλο αλλά προτού κρίνουμε κάτι να ξέρουμε τουλάχιστον τι είναι...

    www.youtube.com/watch?v=dYlHx5PVBSY
    www.youtube.com/watch?v=d_baSCzUcNM
    www.youtube.com/watch?v=b2CeEmsxoRc
    www.youtube.com/watch?v=yzIrY3Rr68A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !