Μαρία Σταματέρη:Φέτος η τηλεόραση δεν μ’ αρέσει

1
Στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» και στην Αλεξάνδρα Τσόλκα μίλησε η Μαρία Σταματέρη για την κόρη της, την τηλεόραση και τον Σταμάτη Μαλέλη.
Για την κόρη της: «Δεν ήθελα να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, αλλά αυτά τα άτιμα τα γονίδια. Είναι καλή αλλά είναι άδικο το όνομα Μαλέλης και Σταματέρη. Νομίζω ότι όλο αυτό είναι κατάρα».
Για τα φετινά τηλεοπτικά προγράμματα: «Φέτος η τηλεόραση, δεν ξέρω, δεν μ’ αρέσει. Υπάρχουν και κάποια καλά προγράμματα όπως το "Nησί". Ο κόσμος το είδε, το αγάπησε, το αγκάλιασε».
Για τον Σταμάτη Μαλέλη: «Επειδή είναι μεγάλος δάσκαλος, έχω πάρει πολλά πράγματα από εκείνον. Πήρα πολύ σημαντικές γνώσεις τηλεόρασης και δημοσιογραφίας. Αυτό που έχω να πω είναι ότι κάπου οι σύζυγοι είναι λίγο αδικημένοι, σαν τα παιδιά των επωνύμων, λένε, έλα μωρέ, τη βοήθησε ο τάδε. Στην αρχή στεναχωριόμουνα. Οι νεότεροι συνάδελφοι δεν ξέρουν πόσο έχω δουλέψει».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. PVPV DEN THS ARESEI THS POIOTIKIAS H THLEORASH...EYTYXWS YPARXEI TO 7 THS,NA ANEVASEI TO EPIPEDO!!K AP OTI FAINETAI,TO EKTIMAEI POLY O KOSMOS...K GIA NA THYMHTHW,ME TI ASXOLEITAI TO 7??AAAA ME THLEORASH...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !