Το σόου του Νίκου Μουτσινά στο Δέστε τους το μεσημέρι της Τρίτης με αφορμή την απουσία της Μαρίας Ηλιάκη δεν είχε προηγούμενο. Η Μαρία Ηλιάκη απουσίαζε από την εκπομπή – επισήμως – λόγω ασθένειας. Η εκπομπή ξεκίνησε με κοντινά πλάνα του παρουσιαστή, ο οποίος εμφανίστηκε με total black look να δείχνει θλιμμένος και να αναφέρεται με περίλυπο ύφος στην συνεργάτιδά του που βρισκόταν εκτός πλατό. «Όπως καταλαβαίνετε, η Μαρία δεν είναι πια κοντά μας… στο πλατό εννοώ… φοράω και τα μαύρα μου τα ρούχα σήμερα… Κυρίες και κύριοι, το Μαράκι μας αρρώστησε, ήταν κάτι που το προσπαθούσαμε από το Σεπτέμβριο, τελικά σήμερα έπιασε. Δεν είναι κακό. Ηταν ένα δηλητήριο Μαρία μου, αργό αργό στην περίοδο αυτή που είναι και οι μεταγραφές και βρήκαμε την ευκαιρία να το κάνουμε, για να κάνουμε και εντύπωση. Είναι δουλειά σε αγαπάμε, αλλά μέχρι εκεί!», είπε αρχικά ο Μουτσινάς, ενώ κατόπιν στράφηκε στους υπόλοιπους.
«Το δίδυμο της επιτυχίας εδώ, ο Νότης και η Καινούριου… Μην γελάτε, στενοχωρημένοι είπαμε ότι πρέπει να είστε…μην γελάτε, πρέπει να δείχνετε στενοχωρημένοι!», συνέχισε ο Νίκος.
«Μαρία μην τους ακούς», έλεγε ο Νότης, την στιγμή που η Κατερίνα Καινούριου ψιθύριζε ότι η Ηλιάκη αύριο θα είναι κοντά τους.
«Ναι, αύριο όμως δεν θα είμαστε εμείς κοντά της», απάντησε εκείνος.
Λίγη ώρα αργότερα, ο Μουτσινάς έβγαλε την Ηλιάκη στο τηλέφωνο. Ηθελε, δε, τόσο πολύ να κάνει πλάκα με το θέμα, που με δυσκολία κρατιόταν στον «αέρα» της εκπομπής να μην πέσει κάτω από τα γέλια και από την χαρά του που ήταν μόνος του.
«Γιατί έβαλες μαύρα;», τον ρώτησε η Μαρία Ηλιάκη.
«Γιατί λείπεις Μαρία μου», της είπε εκείνος, την στιγμή που η μουσική υπόκρουση του πένθιμου κομματιού ακουγόταν όλο και πιο δυνατά.
«Αυτό που μου έχει συμβεί θα σας το διηγηθώ την Πέμπτη, γιατί πραγματικά αυτό που μου έχει συμβεί, δεν έχει προηγούμενο», είπε εκείνη.
«Ξεκουράσου γιατί την Πέμπτη δεν θα έλθω εγώ… σκάντζα», της απάντησε με ύφος ο Μουτσινάς, που ήδη έχει προγραμματίσει, όπως είπε να μην είναι στην επόμενη εκπομπή, αυτήν της Πέμπτης.
Ερώτηση: Εάν η Ηλιάκη έλειπε λόγω ασθένειας, προφανώς αυτό ήταν κάτι που δεν είχε προγραμματίσει… ο Μουτσινάς γιατί ξέρει δύο μέρες πριν ότι στην επόμενη εκπομπή θα λείπει; Προφανώς, ο λόγος θα είναι εξαιρετικά σοβαρός…
star.gr

7 Σχόλια
Το σταρ ειναι αηδια.Απο το πουθενα γενναες κοντρες,παλιοκαναλο.
Την περασμενη βδομαδα σωνει και καλα οτι ο μουτσινας εκραζε την ελενη.Ενω ο μουτσινας σταζει μελι καθε φορα που την αναφερει.Μεχρι που αναγκαστηκε να πεταξει τα καρφια του λεγοντας οτι "η ελενη δεν εχει προβλημα οτι και να λεμε αλλοι εχουν προβλημα"Ο ανθρωπος βρηκε τον μπελα του οτι κα να κανει τον κραζουν.