Ευγενία Μανωλίδου: «Θα παρουσιάσω καθημερινή εκπομπή αλλά ακόμη δεν είναι ανακοινώσιμο»

0

Σε φωτογράφιση για εταιρία ρούχων συνάντησε η κάμερα του Star την Ευγενία Μανωλίδου. Εκεί, η 35χρονη παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τις τηλεοπτικές προτάσεις που της έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, αλλά και για τον Άδωνι Γεωργιάδη.


«Δεν είναι τόσες οι προτάσεις που μου έχουν γίνει. Ακούγονται και κάποιες που δεν είναι υπαρκτές» εξήγησε η Ευγενία, αποφεύγοντας να μιλήσει για την εκπομπή «It Takes Two» που πρόκειται να παρουσιάσει στον ΑΝΤ1: «Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, δεδομένου ότι οι συζητήσεις ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί. Μέχρι να γίνει αυτό, θα περάσουν ακόμα μερικές μέρες» σχολίασε. Ωστόσο, όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για την περίφημη ατάκα «Θα καταρρεύσω» του τελικού του «Master Chef», εκείνη δεν δίστασε να του πει: «Άσ' το! Αυτό ανήκει σε άλλη εκπομπή. Τώρα πάμε γι' άλλα!».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε γιατί πριν από μερικές μέρες είχε προσπαθήσει, τρέχοντας μαζί με το σύζυγό της προς το ασανσέρ εμπορικού κέντρου, να αποφύγει την κάμερα του Star, απάντησε: «Ποτέ δεν αποφεύγω συνέντευξη που είναι προγραμματισμένη, αλλά αισθάνομαι πάρα πολύ άβολα όταν, χωρίς να έχω ειδοποιηθεί, βλέπω ένα συνάδελφό σας μπροστά μου», ενώ σχετικά με το αν πιστεύει πως είναι sex symbol ο Άδωνις Γεωργιάδης, είπε χωρίς δεύτερη σκέψη: «Για μένα, ναι!».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !