Χρήστος Χολίδης: «Δεν θα απαγόρευα στη σύντροφό μου να κάνει σέξι φωτογράφιση»

0

Η εικόνα που έχει δώσει μέχρι στιγμής είναι αυτή του «παραδοσιακού» άντρα, ωστόσο, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Super Star», ο Χρήστος Χολίδης δεν δίστασε να παραδεχτεί πως θα επέτρεπε στη σύντροφό του να κάνει μια προκλητική φωτογράφιση: «Σε περίπτωση που δεν την παντρευόμουν και κάποια στιγμή χωρίζαμε, δεν θα ήθελα να πει μετά “δεν το έκανα, επειδή μου το απαγόρεψε ο σύντροφός μου”. Αφήνω τους ανθρώπους να κάνουν ό,τι νομίζουν και κρίνω από το αποτέλεσμα» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος έχει πολλές φορές δηλώσει «εργένης», και δεν έχει ποτέ μιλήσει ανοιχτά για κάποια σχέση του. Έτσι, για ακόμα μια φορά ο 31χρονος τραγουδιστής τόνισε: «Δεν είμαι ερωτευμένος». Ωστόσο πρόσθεσε: «Είμαι άνθρωπος που κι αν ήμουν δεν θα το έλεγα», ενώ σχετικά με την επιτυχία του στο γυναικείο φύλο, εξήγησε: «Είτε τη βλέπω, είτε όχι, τουλάχιστον δεν την εκμεταλλεύομαι. Σίγουρα κολακεύομαι, αλλά μέχρι ένα σημείο. Επειδή είμαι άντρας που του αρέσει να κολακεύει και να κυνηγά τις γυναίκες, μάλλον μού αρέσει να το κάνω εγώ περισσότερο. Νομίζω ότι εγώ θέλω να κάνω το πρώτο βήμα».

Τέλος, για την εμπειρία του στο «Just the 2 Οf Us» δήλωσε: «Είδα από μια άλλη πλευρά τον κόσμο της τηλεόρασης. Ήμουν περίεργος να τον μάθω, και σε φίλους ηθοποιούς που έχω, πάντα έλεγα ότι ήθελα πολύ να πάω να δω πώς γυρίζεται μια ταινία. (…) Ήταν λοιπόν πολύ ενδιαφέρον για μένα — αν και πολύ κουραστικό. Μέχρι εκεί βέβαια. Δεν σκέφτομαι να γίνω παιδί της τηλεόρασης». Όσο για μια ενδεχόμενη πρόταση συμμετοχής στο «Dancing With the Stars»: «Μπα, δεν στρίβω!» είπε γελώντας. «Και γι’ αυτό το λίγο που χόρεψα στο "Just" έπρεπε να μου δώσουν βραβείο! Κι εγώ δεν περίμενα όσα έκανα εκεί -να τραγουδήσω Μαντόνα για παράδειγμα- αλλά στο "Dancing" δεν θα πήγαινα!».

Πηγή: Yupi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !