Απόψε στα «Μυστικά της Εδέμ»

10
ΝΕΟ! Σχολιάστε την Ερώτηση της ημέρας!


Εμ, Μελίτα μου δεν το σκέφτηκες! Αντί να κάτσεις να βοηθήσεις έβαλες την μαύρη πλερέζα. Πιο ξύπνια η Εριέττα! Η Νταίζη συνεχίζει τα παιχνίδια της με τα διαμάντια ανά χείρας. Ρούσσος και Αμαλία στα άκρα.

Ο Λευτέρης εξηγεί στην παρέα ότι η φυγή είναι η μόνη λύση, καθώς κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν είναι πρόθυμος να πει την αλήθεια για το ποιος έδωσε την εντολή, αλλά ούτε και να μοιραστεί τα διαμάντια. Η Δάφνη φοβάται ότι η Εύα, μετά από αυτήν την απογοήτευση, δεν θα ξαναφτιάξει ποτέ τη ζωή της, ούτε θα εμπιστευτεί ποτέ κανέναν. Η Νταίζη ενημερώνει τη Νόρα και τον Λουκά ότι έχει στοιχεία να αθωώσει τον Στέφανο και τους ζητάει να την προστατέψουν, όταν αυτά τα στοιχεία βγουν στο φως. Η Μελίτα μαθαίνει ότι η Εριέττα πληρώνει όσο-όσο τη Νταίζη για να βγάλει τον Στέφανο από τη φυλακή και εκνευρίζεται που η ίδια δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει στην αποφυλάκισή του. Η Νταίζη καλεί την Εριέττα για να της αποκαλύψει τα στοιχεία, αλλά όταν βλέπει μαζί της τον Λουκά και τη Νόρα, ακυρώνει τη συμφωνία. Η Εριέττα ενημερώνεται ότι ο Λευτέρης ετοιμάζεται να φύγει με τα διαμάντια. (495)

Η ερώτηση της ημέρας:
 
Γιο ακούμε, γιο δεν βλέπουμε! Λέτε να έχει κάποια σχέση ο γιος του Ρούσσου και της Αμαλίας με το μακελειό στο βουνό?

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. pio simferon tha eihai o gios tou rousou kai tis amalias na skotosei tin gineka tou lefteri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To πας πολύ μακριά .
    Το βρίσκω λίγο απίθανο να είναι κάτι τέτοιο .Αν ήθελαν να τον βάλουν στην σειρά θα τον έβαζαν, αλλά να εμφανιστεί ο ο γιος θα θελα ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να το κανεις καθε φορα αυτο Tv nea με την Ερώτηση της ημέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εμένα μου κόλλησε! Τελευταία όλο και πιο πυκνά ακούμε για αυτό το παιδί. Μήπως είχε μπλέξει ο γιος και ο Ρούσσος τον φυγάδεψε?? Ούτε επαφές δεν έχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα παιδιά: χμμμ, βασικά ούτε εγώ πιστεύω πως μπορεί όντως να έχει σχέση, απλά το ερώτημα που τίθεται είναι: γιατί πάντα όταν συζητιέται το μακελειό στο βουνό (σαν τίτλος ταινίας είναι αυτό!) ΤΣΟΥΚ και μία αναφορά για τον γιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά θεωρώ πως σύντομα υπάρξει ένας φόνος στην εδεμ! Δεν ξέρω αλλά νομίζω πως θα υπάρξει αυτή η εξέλιξη... Επίσης θέλω να αναφέρω πως είμαστε στις αρχές φεβρουαρίου και νομίζω πως έχουν αποκαλυφθεί όλα τα μυστικά..!!!! Δεν ξέρω θεωρώ πως τα μεγαλύτερα μυστικά είναι μπροστά μας αλλά δεν εχω ιδέα προς τα που θα το πάνε οι σεναριογράφοι... Tι να πω η σειρά κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον και κόβει την ανάσα... Ανυπομονώ για τις εξελίξεις... Επίσης θέλω να τονίσω την συγκλονιστική ερμηνεία της πολυχρονίδη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. I marianna polyxronidi einai ontos para poli kali sto rolo tis. Sygklonistiki tha elega !!! Sigxaritiria se osous doulevoun gia afti ti seira !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !