Μ. Μαγγίρα: "Μου πέρασε από το μυαλό να αυτοκτονήσω"

2
Η Ματθίλδη Μαγγίρα μιλώντας σε γνωστό περιοδικό εξομολογείται την προσωπική της μάχη με την κατάθλιψη, που την οδήγησε ακόμη και στη σκέψη να κάνει κακό στον εαυτό της. «Οι άνθρωποι με ευαισθησία περνάνε τέτοιες φάσεις. Μου πέρασε από το μυαλό να αυτοκτονήσω αλλά ήμουν πιο δυνατή από τη στιγμιαία σκέψη. Είχα την ωριμότητα να μην φτάσω σε αυτό το σημείο. Δεν θα έπαιρνα ποτέ χάπια για να σταθώ στα πόδια μου. Είμαι κατά όλως αυτών». Η ίδια μεταξύ άλλων αποκαλύπτει και τον τρόπο που την βοήθησε να ξεπεράσει όλο αυτό. «Παρακολουθώ σεμινάρια αυτογνωσίας. Στη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου με βοήθησε πάρα πολύ».

Ciao 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. τι εγινε ματθιλδη δε σε παιζουν και αρχισε το ξεπουλημα? περυσι δεν ειχες καταθλιψη που ησουν καθε μερα στο γυαλι? ελπιζω τουλαχιστον τα σεμιναρια αυτογνωσιας να σε βοηθησουν γενικοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχει φέτος χιλιάρικα από την ΕΡΤ και ίσως προσπαθεί να πλασαριστεί αλλοιώς. Τέρμα ρε οι ρεμούλες του Ρουσόπουλου και του Παναγόπουλου. Με τη φουκαριάρα την Αρώνη. Πάντως οι Μαγγίρες μη τολμήσουν κι εμφανιστούν στον Ελληνικό τελικό (άκου Ελληνικό τελικό; Τι βρήκε εκείνη η μουσίτσα ο Καλημέρης για να βγάζει φράγκα και να παραμυθιάζει τον κόσμο. Προκριματικός της Ελλάδος είναι η σωστή έκφραση. Οι υπάλληλοι της ΕΡΤ που χάσανε 13ο, 14ο μισθό και τόσα άλλα, τους ετοιμάζουν χουνέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !