Στράτος Μαρκίδης:Ο κόσμος διψάει για ερωτικές δραματικές σειρές μυθοπλασίας

4

Είναι η ιστορία του Κάιν και του Aβελ. Δεν πρόκειται όμως για τραγωδία όπως «Το Νησί», αλλά για μια δραματική ιστορία σε πιο απαλούς τόνους», λέει ο Στράτος Μαρκίδης, που υπογράφει τη σκηνοθεσία της νέας σειράς του ΑΝΤ-1, «Χωρίς όρια»
Ετσι χωρίς όρια, δύο αδέλφια (Τάσος Νούσιας και Αλκις Κούρκουλος) θα έρθουν σε μετωπική σύγκρουση. Ο πατέρας τους, ένας ισχυρός άνδρας, πεθαίνει αφήνοντας πίσω του τους δύο διαδόχους, που έως τώρα αγνοούσαν ο ένας την ύπαρξη του άλλου. Δύο εξίσου δυναμικοί και σκληροί χαρακτήρες έρχονται αντιμέτωποι διεκδικώντας με μανία αυτό που ο καθένας πιστεύει ότι του ανήκει δικαιωματικά. Θα πολεμήσουν χρησιμοποιώντας κάθε μέσο για να πετύχουν τον σκοπό τους.
Δεν θα διστάσουν να καταστρέψουν ό,τι σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά τους. «Φυσικά ο ένας θεωρεί τον άλλο νόθο και υπάρχει μεταξύ τους μίσος και αντιπαλότητα. Ο ένας έχει μεγαλώσει μέσα στα πλούτη και ο άλλος στη μιζέρια. Και οι δύο είναι ισχυροί χαρακτήρες και με μεγάλο πείσμα. Αρχίζει λοιπόν μια διεκδίκηση της περιουσίας και ένα μίσος που φουντώνει περισσότερο όταν μπαίνει στη μέση μια γυναίκα», λέει ο σεναριογράφος που είναι αισιόδοξος για την πορεία της νέας του σειράς: Ο κόσμος διψάει για ερωτικές δραματικές σειρές μυθοπλασίας. Εχουμε κάνει γυρίσματα, εκτός από την Αθήνα, στη Μυτιλήνη, σε άλλα νησιά και στο Λονδίνο....
Η σειρά έχει στοιχεία που θα κάνουν το κοινό να την αγαπήσει και πιστεύω ότι θα έχει ανταπόκριση. Κι εγώ και η Υβόννη Μεταξάκη, που υπογράφει το σενάριο, πιστεύουμε ότι θα πάει καλά». Πρωταγωνιστούν: Αλκις Κούρκουλος, Τάσος Νούσιας, Τέτα Σαββάτη, Μελίνα Μποτέλη, Φίλιππος Σοφιανός, Νόνη Ιωαννίδου, Τόνυ Δημητρίου, Ρεγγίνα Παντελίδη, Ειρήνη Μπαλτά, Κώστας Κρομμύδας, Μάριος Ιορδάνου, Γιάννης Καρατζογιάννης, Γιώργος Σίσκος, Ανατολή Αθανασιάδου.
 Πρεμιέρα Παρασκευή 4/3 στις 21:00 με διπλό επεισόδιο

ΕΘΝΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. GA NA DOUME, TO TREILER PANTOS EINAI DUNATO, LETE NA DOUME ALLH MIAS THS AGAPHS MAXAIRIA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. alli mia m@l@kia tha doyme..pane ayta kseperastikan..alla poy na to katalavoyn...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8:54 μ.μ.
    e bebaia ston ant1 den paizei ti tha eleges?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Sosta o kosmos thelei dramatikes, erotikes seires na vlepei, jiauto poianoun kai ta tourkika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !