"Γιά. Ταξί. Blog. " 24 ΦΕΒΡ. 2011

44
Και η ζωή συνεχίζεται
Τι εβδομάδα και αυτή; Άγχος, στρές, τρέξιμο και... ένα ψάρι που αυτοκτόνησε. Τώρα ή αυτοκτόνησε ή το αυτοκτόνησαν τα υπόλοιπα. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Όχι δε διαβάζετε το Γιά. Ταξί. της προηγούμενης εβομάδας. Αλλά και αυτή η εβδομάδα έτσι κύλησε. Με ένα ψάρι να μας αποχαιρετά... Λοιπόν είμαι σίγουρος. Η Fisch Mafia έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο ενυδρίο μου. Άλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω...
Αυτή την εδομάδα δεν είχα την κ. Κούλα να με πρίζει με τις ερωτήσεις της. Είχα την κ. Πόπη. Τη ξαδέρφη της κ. Κούλας η οποία ήρθε να προσέχει το Μπούμπι, το σκυλάκι της πρώτης, επειδή αυτή πήγε ταξίδι  του μέλλιτος με τον 23χρονο João, o οποίος είναι γνωστό μοντέλο από τη Βραζιλία.(όχι δε συμμετείχε στο Νext Top Model της Βραζιλίας...) Βλέπεις και η κ. Κούλα μας έγινε Cougar Girl! (αχχχ Κούλα!). Λέτε να τη δούμε στο Sunschine Girls του Alpha; Αυτό να δώ και ας πεθάνωωωω (που λέει και ο Λάκης!) Στο Real Housewifes δε μπορεί να συμμετάσχει, καθώς το cast έχει κλείσει ήδη.

Eίναι αυτές Houswifes και μάλιστα Real;
Τώρα αλήθεια περιμένει κανείς να δει την Ιωάννα Σουλιώτη, την Αννίτα Ναθαναήλ, την Ορθούλα Παπαδάκου και τις λοιπές κυρίες να μας μιλούν για τα "προβλήματα" τους (τις μισές ούτε που τις ήξερα...); Περιμένει κανεις το Sunshine Gilrs την ερχόμενη σεζόν στον Αlpha, (επίσης) με κοσμικές κυρίες να μας παρουσιάζουν τη χλιδάτη ζωή τους; Να βλέπουμε το πόσο δυσκολα περνάνε που το μπότοξ δεν πέτυχε όπως ήθελαν;

                                                                                                                          Διάβασε τη συνέχεια!

Nα βλέπουμε τη κακό περνάνε που το νύχι πιάστηκε στην κουβέρτα και έσπασε;  Επίδειξη πλούτου σε μια εποχή κρίσης... Προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο σε μια τέτοια εποχή να παρουσιάζονται στην τηλεόραση διάφοροι και να λένε "Μου αρέσει να ξοδεύω πολλά χρήματα". Αν η εκπομπή "H στιγμή της αλήθειας" του ΑΝΤ1, το "Big Brother" του Alpha και τα παρεμφερή Show θεωρούνται σκληρά reality, τα συγκεκριμένα πρότζεκτ τι πρέπει να θεωρούνται; Έλεος δηλαδή!


 Αργά και σταθερά Steps; Mακάρι αλλά δε νομίζω.


Πρεμιέρα είχαμε εχτές για τη νέα,- τι νέα,, 2χρόνια στο συρτάρτι έμεινε αλλά τέλος πάντων, σειρά στον Ant1. Το "Steps" ξενίκησε και τα πρώτα δείγματα δεν ήταν και τόσο ικανοποιητικά για το σταθμό. Η σειρά κατάφερε να αγγίξει μόλις 15,1% στο ΜΟ, ενώ στο κοινό που στοχεύει η σειρά, κατάφερε να κάνει μόλις 18,1%. Η σειρά του Μega, άγγιξε 20,9% στο σύνολο και 21,6% στα δυναμικά κοινά, ενώ και η Σ. Φειδά κυμάνθηκε στα ίδια νούμερα με τη σειρά του mega!.
Το πρώτο επεισόδιο το είδα. Μου φάνηκε πολύ καλύτερο απο ότι περίμενα, με ένα έξυπνο και πολύ νεανικό σενάριο. Τώρα γιατί δεν πήγε καλα, ίσως να φτάει το κανάλι με τη λάθος επιλογή του, ίσως να φτάει οτι έμεινε τόσο καιρό στο συρτάρι, ίσως να φτάει η κακή διαφήμηση... ίσως όλα αυτά μαζί, τι να πω; Η σειρά σαν σειρά αξίζει καλύτερα νούμερα πάντως.Αλλά όταν δε κατάφερε στην πρεμιέρα να κερδίσει τον ανταγωνισμό, θα καταφέρει στη συνέχεια που θα έχει απέναντι το 50-50 που θα χτυπάει 40% μέσα στο νερό; Με τίποτα...


Εγώ και η μέρα μου με την Κοκκίνου!

Προχτές ξύπνησα μαζί με την Έλλη! Έφαγα πρωινό παρέα με την Έλλη, ετοιμάστηκα και για δύο ώρες πήγα γυμναστήριο... φυσικά με την Έλλη.
Θα θελα να πήγαινα γυμναστήριο με την Έλλη. Αλλά κατά κάποιο τρόπο μαζί πήγαμε... Εγώ ήμουν στο διάδρομο και αυτή μου τραγουδούσε μέσα απο τα ακουστικά του κινητού μου "Ερωτεύτηκα".
Έχω ακούσει το συγκεκριμένο κομμάτι πάνω απο 100 φορές.Και αυτό που έχω να πω είναι συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητηρια στην Έλλη και το Φοίβο για την καταπληκτικά δουλειά.
Το κομμάτι σου μένει κατευθείαν στο μυαλό και το σιγοταγουδάς όλη μέρα.  Ερωτεύτηκα Και στην τρέλα το’χω ρίξει. Ερωτεύτηκα Κι ότι ήθελε προκύψει Ερωτεύτηκα  Τίποτα δε με κρατάει Κι όπως γύρω μου όλοι λένε! Έλλη μου πολύ σου πάει (λέμε εμείς!)!!!   Και δε σου πάει μόνο ο έρωτας, σου πάει πολύ και ο ρόλος στην κριτική επιτροπή...

Greek Idol! 

To Greek Idol ξεκίνησε και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Μια κριτική επιτροπή διαφορετική και μια Έλλη ΘΕΑ! Η πρώτη Οντισιόν είχε πολλά ταλέντα (και με την κυριολεκτική αλλα και με τι μεταφορική έννοιά της λέξης!). Πολλοί μάλιστα στεναχωρήθηκαν τόσο πολύ που δε θα δούμε "Ελλάδα έχεις ταλέντο", που πήραν το ταλέτο τους και πήγαν στο Greek Idol. Πως να εξηγήσεις αλλιώς  τον Mr. Λορόι και μερικούς άλλους; Σε γενικές γραμμές η εκπομπή δίχνει πολύ καλύτερη απο τον πρώτο κύκλο...και για να πω την αμαρτία μου, μου φάνηκε και πολύ καλύτερο απο το X.
Αυτό όμως δε μπορούμε να το πούμε ακόμη με σιγουριαά... Ο χρόνος θα δίξει!


Η απάντηση της Καραβάτου που έμεινε ασχολίαστη!

Στο Κους Κους συζητούσαν για την εμφάνιση της Κοκκίνου στο Πρωινό μου, και  το γεγονός οτι δεν παραδέχτηκε ακόμη τη σχέση της με τον νεαρό μπασκετμπολίστα. Το λόγο πήρε η Κατερίνα και είπε: "Υπάρχουν κάποια θέματα, για τα οποία δεν μπορείς να μιλήσεις τόσο νωρίς. Πρεπει να περάσει λίγος καιρός, να βεβαιαωθείς και μετά να επιβεβαιώσεις κάτι."
Και όλο αυτό για την Κοκκίνου βρε Κατερίνα; Γιατί εμένα μου φάνηκε σαν απάντηση για τις φήμες περι εκγυμοσύνης...εεε;;; Σου ευχόμαστε τα καλύτερα!

Oικογενειακές Ιστορίες!

Πως γίνεται όλοι να τις κράζουν και να σκίζει σε τηλεθέαση; Μήπως τα scripted reality γίνουν σαν τα μεσημερινά; Κανεις δε τα βλέπει, αλλα όλοι ξέρουν το περιεχόμενο κάθε εκπομπής;
Και γιατί να ντραπώ να πω οτι βλέπω Oικογενειακές Ιστορίες; Εδώ είδαμε άλλα και άλλα... 

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Και κάπου εδώ φτάσαμε στο τέλος αυτής της διαδρομής...
Το Ταξί. θα έρθει και την επόμενη Πέμπτη στην ώρα του...
Εσύ θα περιμένεις;


-Ταξίδης Γιάννης-

Δημοσίευση σχολίου

44Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. το Houswifes και μάλιστα Real θα παει καλα, περα οτι παιζει μονο του, οταην πηγαν στο πρωινο του αντ1 μετα απο πολυ καιρ εκαναν νουεμρα μεγαλα και νεανικα ανω του 13, αλλο ενα Big brother ειναι και αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6:34 μ.μ.
    nai to thumamai auto pou les meta apo polu kairo eixan dei kala nouemra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6:36 μ.μ.
    ti lete re paides?
    ta neanika tous otan poiga proxthe si paraproxthes ta eidate??me to zori ekanan 11% kai akomi k sto synolo eixan ptosi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6:56 μ.μ.
    otan tis eixe kalesmenous h ekpomph eixe kanei 17ari sto sunolo kai 15 sto neaniko koino, kait thn prohgoumenh hmera eixe 12kari kai 10kari, auto exei 2 ebdomade spou lew an den kanw lathos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6:59 μ.μ.
    afto to thimame ego soy leo gia proxthes pou eixan tin orthoula k mia alli k dne xeperasan to 12ari sto 15-44 kai sto synolo eixan ptosi,profanos apo sigira ekeini tin imera eixan paei "kala"!
    tes.pa.tha deixei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για αλλη μια φορα υπεροχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 15-02-2011 ηταν και εκανε 10 με 1 μαζί 15,9% το 10 με 1 μαζι και στο νεανικο 15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. sumfono se ola giannh.eidika gia tin kokkinou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1. to elega oti den exei elpides to steps k oti den ixe noima na do to proto episodio.... tha kopi giati na mpo stin diadikasia na do kati pou tha kopi (monopsifia tin alli bdomada 100%)
    2. xalara pano apo 45% to 50 50 k to aksizi!!!!
    3. saroni i zoi tis allis....
    afta na blepoyn ston ant1.....
    4. 2 thesis i ikogeniakes istiries sto top 10
    den ksero ti exi ayto to pragma alla ego den exo di oyte mia fora k oute prokite na to do

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εμενα μου αρεσε παιδια το steps

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. re paidia einai to greek idol kalitera apo to x-factor?mi trelathoume tora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 8:41 μ.μ.
    οχι βεβαια, το idol απλα θα πατωσει ακομα περισσοτερο απο το X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. fusika kai to greek idol einai kalutero apo to X factor, mhn trela8oume kiolas! twra gia to pws 8a ta paei prepei na perimenoume ta epomena epeisodia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 8:47 μ.μ.
    oti na nai, ti kalutero exei dhladh? xeirotero 1000 fores einai, kanei mpam apo makria oti einai alpha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. to steps einai polu mprosta gia ta ellhnika dedomena, opoios to eide(antikeimenikos) auto exei pei. Twra an den arese se kapoious einai dikaiwma tous bebaia . Malista me problimatizei to gegonos pou o ant1 to eixe sto surtari kai den mporw na katalabw to giati.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. des ta noumera tou kai tha katalaveis giati o ant1 to eixe sto syrtari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ta nouemra emena den me noiazoun , den koitaw noumera gia na dw kati, oute diafhmisteis eimai, egw blepw kati giati mou aresei, pote allwste ta nouemra eginan antikeimenika kai oxi sthmena?
    Egw sas proteino to steps to eida kai trelathika , den to perimena toso kalo me toso kalh skhnothesia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://www.startv.com.tr/CennetinSirlari/cennetin-sirlari-117.html ΤΟ ΣΑΪΤ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΔΕΜ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ελένη Μενεγάκη
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θα παρουσιάσει βραδινή εκπομπή με καλεσμένη την Άννα Βίσση!
    Ελένη Μενεγάκη
    Τα σενάρια είχαν ξεκινήσει από το καλοκαίρι και όχι αδίκως, αφού οι ιθύνοντες του Alpha ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη και στη βραδινή τους ζώνη, εκείνη όμως αρνιόταν.



    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupi, τελικά η πιο ακριβοπληρωμένη ελληνίδα παρουσιάστρια θα παρουσιάσει μια (και μοναδική) βραδινή εκπομπή με καλεσμένη την Άννα Βίσση.



    Το γύρισμα, μάλιστα, είχε προγραμματιστεί να γίνει το απόγευμα Πέμπτης στο στούντιο PRO αλλά αναβλήθηκε, χωρίς να οριστεί νέα ημερομηνία. Ο λόγος είναι ότι η εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη γίνεται για να προωθηθεί το rockumentary της Άννας στον Alpha, το οποίο όμως ενδέχεται να μην κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαρτίου, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

    yupi.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 9:51 μ.μ.
    ειχαμε μια σκασιλα τωρααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. POIOS THA DEI 2 TELEIWMENES SE MIA EKPOMPH? LOL FERTE KALUTERA TH MARIA AGGELE MOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. to na sxoliazeis meta apo 8 lepta se mia anartisi deixnei oti se endiaferei alliws pios o logos na apadiseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. to idol fenetai ontos polu kalutero apo to talent show tou ant1.to fetino x factor itan apla xalia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 10:08 μ.μ. - 10:10 μ.μ.
    gia na sou spasw ta neura giati kserw poios eisai m---a lol.

    10:10 μ.μ. - 10:08 μ.μ.
    mono tis audition na deis tou alpha katalabeineis oti einai alpha, auto te leei ola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. to steps einai teleiooooo apo kathe apopsi!!!! x.....me gia ta noumera...eleos...na sas thimisw oti to aristourgima i agapi arghse mia mera otan paizotan ekane monopsifia!kai epeidi o.x. h zwi ths allis kanei 48% ti simainei??oti einai kali seira???as ksekolisoume me ta noumera pia..to steps aksizei polla!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. TO STEPS EKANE TO LATHOS O ANT1 NA MHN TO BALEI APO THN ARXH O KOSMOS POU KOITOUSE KATI DUSKOLA ALLAZEI SUNITHEIA AN KAI H SEIRA STOEUEI SE NEANIKOI KOINO, KAI EMENA MOU ARESE H SEIRA PRIN APO LIGO THN EIDA STO WEB TV KAI AP OTI EIDA SKIZEI SE NOUEMRA STO INERNET KAI SE OPOIO FOROUM KAI NA MPHKA TA SXOLIA HTAN THETIKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. το Idol ειναι μακραν καλυτερο απο το Χ ειδικα το φετινο που ηταν μια μεγαλη απατη!Γι'αυτο φυσικα και πατωσε!
    ολα τα αλλα ειναι απλα κουτουραδες για να εχετε να λετε εσεςι του αντ1!

    Ελενη σε τοκ σοου?Προσκυνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 10:19 μ.μ.
    LOL XWRIS NA DEIS TO IDOL PWS TO KRINEIS APO TIS AUDITION POU HTAN OTI NA NAI? ELEOS ME TON KATHE XAZO POU SXOLIAZEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 10:18 μ.μ
    μεχρι εχθες αλλα λεγατε...
    οτι θα ξεσκισει!αλλα δεν!
    15%?????ουτε καν τα νουμερα της ονειροπαγιδας εκανε!
    την αλλη τεταρτη που το 50-50 θα σαρωσει θα λετε οτι εκανε νουμερα επειδη ηταν 1ο επεισοδιο...
    σας εχουμε μαθει πια!
    η prime time του αντ1 βρισκετε στον απολυτο κατηφορο και ενα dancing δεν θα φερει την Ανοιξη!
    η μηπως τρεφετε ελπιδες οτι το μην τον πεις στην νυφη απεναντι απο ζωη και νησι θα παει καλα?
    το ιδιο ισχυει και για το με το δεξι και το χωρις οριο που θα παιζει απεναντι απο πολυ δυνατα προγραμματα του μεγκα και του αλφα!
    προετειμαστειτε απο τωρα και ανοιξτε τα ματια σας γιατι πολυ ψηλα εχετε παρει τον αμανε και θας σας κοπει αποτομα οπως εγινε σημερα με το στεπς!
    το μονο που σωζει(λεμε τωρα...)αυτην την στιγμη τον αντ1 στην prime time ειναι η ραδιο αρβυλα!ολα τα αλλα απατα πανε!
    σκεφτειτε οτι με αγωνα την προηγουμενη εβδομαδα στην prime ο αντ1 εκανε 13.8%(!),πως το κοβετε?οτι σκιζει??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ti allo tha akousoume skizei se noumera sto internet.xaxa to min to peis sti nyfi tha paizei mia wra meta o ant1 tha valei epanalipsi vlepw to nisi na xeskizei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 10.20 apo ekei pou krinate kai eseis to steps kai to theopoiousate prin kan deite to proto lepto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 10:42 μ.μ.
    xaxaxaxaxax pestaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. oli afti ti vdomada vlepame se anartiseis oti to steps tha eskize se synolo kai neanika.tha patwnan akomi perissotero oi koukles.oti prokeitai gia mia seira pou sizitietai pandou kai mono me thetika sxolia.to apotelesma ftwxa noumera se synolo kai neaniko kai triti thesi tin wra provolis tou afinondas mprosta tis koukles kia to spiti apo tin arxi toso se synolo oso kai neaniko kai an skeftei kaneis ton erxomo tou 50-50 to mellon tou provlepetai dysoiwno.ola afta itan san mia propaganda gia na masisei o kosmos kai na dei ti seira mono pou to peirama den petyxe.dikaiologimena oloi loipon simera na irwnevondai me ta noumera giati mas eixate prixei ta myalla mia vdomada gia ti seira steps

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. εντωμεταξυ εαν "συζητουσανε"λεμε τωρα... "ΟΛΟΙ" για το στεπς τοτε τι να πουμε και για το 50-50 που οντως ΟΛΟΙ συζητανε γι'αυτο?
    τες.πα και πολυ ασχοληθηκα με loozers!
    στην τειλκη ΜΟΝΟ αυτο το μπλογκ ασχολιοταν με το στεπς κανενας αλλος!
    ακομη και το Fb στο επισημο φαν γκρουπ δεν ξεπερνα τα 150 ατομαLOL!
    Αντε αντεβακια κοιταχτε μην σας περασει και ο αλφα στο συνολο τωρα γιατι στην prime σας εχει σκισει και μην λετε και πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σας πηρε τα σωβρακα εχθες μεγκα και αλφα στην prime time,αν δεν ειχατε και το ραδιο αβρυλα τι θα κανατε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. o alpha apo ianouario einai stathera defteros stin prime time kai twra me lazopoulo kathe triti kai paraskevi kai xwris podosfairo o ant1 (mias kai oi ellinikes omades apokleistikan) i diafora tha einai megaluteri.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 10:59 μ.μ.
    ουσιαστικα για να λεμε αληθεις την μονη μερα που δεν παει καλα ο alpha στην prime time ειναι η Δευτερα και αυτο γιατι δεν εχει τιποτα,πλεον θα εχιε ξενες ταινιες,σε ολες τις αλλες ημερες κανει πολυ καλα νουμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. sxetika me to idol,epidi eidate tin kokkinou nomizete oti tha paei kala>?ksegelieste...eksallou kai sto exoteriko to x-factor einai to pio diadedomeno me ton simon cowell sto timoni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @11:39 μ.μ.
    Nomizeis... to pio diadedomeno sto e3wteriko einai to american idol, to x factor 8a 3ekinisei to septemvrh, an to x factor htan pio diadedomeno giati den arxise prin posa xronia se sxesh me to american idol pou paizei gia 10 xronia?

    @10:12 μ.μ.
    Ti exei o alpha kai ta vazeis mazi tou, o ant1 kaluteros einai? egw protimw Greek Idol, perusi den to eida alla oi amerikanoi exoun trela8ei me auto, xamos ginetai ka8e xrono tetoio kairo pou 3ekinaei sthn amerikh giauto 8elw na to dw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. to steps einai teleio kai esu pes oti theleis, oloi auto sxoliazoun kai esu to xabasou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 12:34 π.μ.
    OTI NA NAI , EDW ELLADA EINAI KAI TO KANEI O ALPHA, AUTO TE LEEI OLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !