Π.Χαϊκάλης:Το 50-50 καλώς σταμάτησε πριν από 2χρόνια.Δεν είναι μια σειρά που μπορεί να γίνεται σε δόσεις

1
Αυτό το διάστημα, ο Παύλος Χαϊκάλης, εκτός από την παράσταση «Ένα βότσαλο στην λίμνη», εργάζεται πυρετωδώς και για την συνέχεια του 50-50, το οποίο επανέρχεται δριμύτερο με 15 ολοκαίνουρια επεισόδια. Παρ’ όλη την επιτυχία της σειράς, δεν διστάζει να αποκαλύψει την διαφωνία του για τον τρόπο που επανήλθε η σειρά: «Το 50-50 καλώς σταμάτησε πριν από δύο χρόνια. Όμως, δεν είναι μια σειρά που μπορεί να γίνεται σε δόσεις. Επρεπε να λειτουργήσει σαν συνέχεια τότε και όχι τώρα. Η σειρά πέτυχε γιατί έχει μία βάση. Έχει ηθοποιούς που δεν μαϊμουδίζουν και πραγματικές, αληθινές καταστάσεις. Πέτυχε εξαιτίας της ανάγκης του ανθρώπου να ξεφύγει».
Οι τρεις πρωταγωνιστές, ο Μίμης (Παύλος Χαϊκάλης), ο Νικηφόρος (Πέτρος Φιλιππίδης) και ο Παύλος (Σάκης Μπουλάς) έχουν αναπτύξει πλέον μια σχέση ζωής, που μπορεί για τον καθένα να φαίνονται διαφορετικοί, αλλά συνυπάρχουν σε μια κοινή συνισταμένη που λέγεται τρέλα. Η συνέχεια της σειράς παραμένει η μεγάλη έκπληξη των συντελεστών. Τι γεύση του έχει αφήσει τέλος αυτή η δουλειά; «Μου έχει αφήσει μία πίκρα ως προς το ότι η σκυτάλη από την παλιά γενιά που ήξερε, στην καινούρια γενιά που δεν ήξερε, δεν έγινε σωστά. Όσοι βγαίνουν στο θέατρο δεν το κάνουν από μεράκι, αλλά δυστυχώς από την ανάγκη να γίνουν γνωστοί και να βγάλουν λεφτά».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. eytyhos pantos pou epanerhetai to 50 50!!ego pali den pisteuo pos eprepe na stamatisei!!edo stin ameriki polles seires synehizoun gia 5 k parapano hronia giati ehoun olokliri omada pou asholeitai me to senario klp!!

    kala tora ti leo ego??ameriki ekei tha mou peis!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !