«Φράηντεϊζ», 4 Φεβρουαρίου 2011

13
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ: AMERICAN IDOL REPORT

Ποια σειρά σταματά γύρισμα επειδή ο πρωταγωνιστής κάνει αποτοξίνωση? +++Ποια σειρά επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες?? +++ Πως πάει η τρίωρη κωμική Πέμπτη του NBC? +++Νέα σειρά με στοιχεία από Νοικοκυρές και Sister Act!  +++ Τι έγινε στο American Idol την Πέμπτη?  
Οπαδοί της σειράς «Two and A Half Men» (Δύο και κάτι άνδρες) θα απογοητευτούν με την ακόλουθη είδηση. Όπως σίγουρα θα έχετε μάθει ο Charlie Sheen διακομίστηκε σε κωματώδη κατάσταση σε κλινική αποτοξίνωσης μετά από πολυήμερα όργια με κοπέλες, ναρκωτικά και αλκοόλ. Σήμερα το δίκτυο του CBS ανακοίνωσε πως τα γυρίσματα της σειράς διακόπτονται μέχρι να αναρρώσει ο πρωταγωνιστής, γεγονός που έχει αντίκτυπο τόσο στο σύνολο των επεισοδίων για τον τρέχοντα κύκλο, όσο και στον προγραμματισμό του δικτύου.  Όπως αναφέρει η τηλεοπτική στήλη του αμερικανικού People, η σειρά θα αντικατασταθεί από επεισόδια των κωμωδιών «Rules of Engagement» και «Mike and Molly», οι οποίες θα ανεβάσουν το στοκ επεισοδίων τους. Όσο για την ίδια την σειρά «Two and a half man», το δίκτυο προνόησε να κρατήσει δύο επεισόδια στο συρτάρι, προκειμένου να μην έρθει σε σύγκρουση με τις διαφημιστικές εταιρίες.

Θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον! Τι μπορεί να συμβεί, όταν δένεις το μυστήριο των πρώτων επεισοδίων του «Desperate Housewives» (Νοικοκυρές σε απόγνωση) με το «Sister Act»? Κι όμως, ο δημιουργός των «Νοικοκυρών» πιλοτάρει ήδη μία νέα σειρά με προσωρινό τίτλο: «Hallelujah». Στην σειρά θα δούμε τους κατοίκους μίας μικρής πόλης στην οποία έρχεται να προστεθεί η μετακόμιση ενός περίεργου τύπου, ο οποίος θα προσπαθήσει να εξισορροπήσει ανάμεσα στην αιώνια διαμάχη κακού και καλού.  Μέσα σε όλα μία χορωδία θα έρθει να διακόπτει την κινηματογραφική σειρά και θα σχολιάζει τις εξελίξεις με εκκλησιαστικούς ύμνους και μελωδίες.

Το «Dallas» επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες μέσα από το συνδρομητικό κανάλι TNT. Ως γκεστ έχουν κλείσει οι πρωταγωνιστές της σειράς της δεκαετίας του ογδόντα που εξελίχθηκε σε παγκόσμιο χιτ. Ανάμεσα τους οι: Larry Hagman, Linda Gray και Patrick Duffy. Οι υπεύθυνοι δηλώνουν πως πρόκειται απλά για γκεστ εμφανίσεις και πως στόχος της σειράς θα είναι να εξιστορήσει τα όσα συμβαίνουν στην εταιρία Ewing που πλέον έχει περιέλθει σε νεανικά χέρια. Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τον Σεπτέμβρη.

Τρεις ώρες κωμωδία για το NBC!  Ότι ξεκίνησε με μεγάλη εμπορική επιτυχία για δύο ώρες πριν δέκα περίπου χρόνια, επεκτείνεται πλέον με τρίωρη διάρκεια, με μέτρια ωστόσο αποτελέσματα. Η νέα σειρά «Perfect Couples» δεν τσουλάει, το «The Office» εξισορροπεί   ελάχιστα, το «Parks & Recreation» με μέτρια ποσοστά και το «Outsourced» χάνει έως και 10% του κοινού του.

Και πάμε στο «American Idol»
Το ίσως χειρότερο επεισόδιο από πλευράς περιεχομένου απόλαυσαν οι τηλεθεατές με τις ακροάσεις του MySpace και τις ακροάσεις στο Λος Άντζελες. Ατάλαντοι έφηβοι με ύφος, περίεργοι τύποι με εμφάνιση και κουστούμια που θα ζήλευε μόνο ο Φλωρινιώτης και κωμικοτραγικά στιγμιότυπα με την κριτική επιτροπή να ζητά καταφύγιο μέσω «Security!». Είχαμε και το πρώτο στιγμιότυπο «WOW» με δύο αδέρφια τον Μαρκ και  Άρον Γκουτιέρεζ που ερμήνευσαν το «Lean on Me», δίνοντας μία χαρούμενη και λάτιν ακρόαση του εαυτού τους. Από πλευράς εμπορικότητας πάντως μία χαρά! Μπορεί να είδαμε λίγα πρόσωπα να περνούν στην επόμενη φάση, αλλά η τηλεθέαση άγγιξε και πάλι τους 25 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Οι δέκα πιο εμπορικές ψυχαγωγικές εκπομπές και σειρές της εβδομάδας:

1 AMERICAN IDOL (Τετάρτη)        FOX 12.1 εκατ. τηλεθεατές
2 AMERICAN IDOL (Πέμπτη)        FOX 10.1 εκατ. τηλεθεατές
3 THE OFFICE        NBC 5.3 εκατ. τηλεθεατές
4 BONES        FOX 5.07 εκατ. τηλεθεατές
6 HOUSE        FOX 4.9 εκατ. τηλεθεατές
7 CRIMINAL MINDS        CBS 4.21 εκατ. τηλεθεατές
8 The Biggest Loser        NBC 4.1 εκατ. τηλεθεατές
9 TWO AND A HALF MEN (ΕΠΑΝ)        CBS 3.99 εκατ. τηλεθεατές
10 PARKS AND RECREATION        NBC 3.96 εκατ. τηλεθεατές

REALITY, ΣΕΙΡΑ

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. για αλλη μια φορα super η στηλη σου Mister Sandman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. h agaphmenh mou sthlh, paw na thn diabasw, (pali kala pou bghke nwris authn thn fora)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σκιζει το idol στην Αμερικη, στην Ελλάδα παλι τα εχουμε βαρεθει αυτα τα show.
    To The Biggest Loser τι ριαλιτι ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους, έφτασε το φράηντειζ! Μιας και σήμερα που τελείωσα με το ΙΕΚ, και έχω μπόλικο χρόνο, θ'αρχίσω να βλέπω κάποια show, για αρχή θα δω: skins(UK),heroes και μετά τα καινούργια show που ξεκίνησαν το Σεπτέμβριο! Επίσης θα βλέπω live τα αμερικανικά δίκτυα, μιας και δεν έχω να ξυπνήσω νωρίς, γιατί 8 και 9 που παίζονται εκεί τα show, εδώ είναι 3 και 4 το πρωί! Σήμερα το πρωί θα δω smallville και supernatural που παίζουν στο CW. Για τους fan αυτής της στήλης, αν θέλετε να δείτε live αμερικανικά δίκτυα μπείτε εδώ:

    http://www.phstream.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε τον Τσαρλι Σιν γούστα που βγάζει ή καλύτερα έβγαζε...

    φίλε mister sandman, ξέρεις γιατί δεν είχε αυτή την εβδομάδα "How I Met Your Mother", "Modern Family" και "Βing Bang Theory"..??

    Eχουμε που έχουμε κόψει την Ελληνική Tv έ μην μας τα χαλάνε και οι του εξωτερικού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! Σ/Κ! Επιτέλους!!!

    @5.24
    Σταθερή είναι μόνο η Παρασκευή :b, από ώρα... ας τα να πάνε! ΛΟΛ, πάντως 5-5.30 εδώ!

    @5.29
    Χμμ, ίσως γιατί στην Ελλάδα έχουμε εστιάσει αρκετά στις κόντρες και στο περιτύλιγμα και λιγότερο στους παίκτες. Άσε που διασφαλίζουν και το υλικό τους. Αν δεν πληρώσεις για πλάνα... δεν βγαίνει στιγμιότυπο σε αμερικανικό μεσημεριανό (ας πούμε ότι είχαν!). Εδώ σβήνουν και το λογότυπο, rofl.

    Περιμένω πως και πως την Hollywood week (από ΠΕΜΠΤΗ!).

    Το Biggest Loser είναι ένα reality του NBC όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να αδυνατίσουν. Παρεμφερές πρόγραμμα είχε δείξει το MEGA. Αυτό το "504 χλμ με τα πόδια" (?).

    @TVmaster, αν βρεις χρόνο δες και Harrys Law! Πλάκα έχει, το πρώτο επεισόδιο δείχνει σαχλό, αλλά έχει ενδιαφέρον. Μην κατεβάσεις Undercovers!!! Τόσες μετατροπές σε σενάριο...δεν έχεις ξαναδεί. Α! Mike & Molly... δεν το έχω δει αλλά στο τουίτερ γίνεται πανσουρλισμός. Καλή ξεκούραση :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @7.55
    Διάλειμμα λόγω ημιτελικών, τελικών κτλ. του Football.

    Τίποτα δεν βγήκε σχεδόν την προηγούμενη εβδομάδα! Ούτε Simpsons, ούτε Glee, ούτε Housewives, ούτε Family Guy, ούτε ΤΠΤ.

    Mόλις τελειώσουν και με το SuperBowl ... όλα στην θέση τους :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νάσαι Sandman, ενημέρωση στο μπαμ μπαμ..:D

    Πάντως πως μπορούν και βλέπουν αυτό το άθλημα ένας Θεός ξέρει...
    Και να πεις ότι βλέπουν αγώνα πάει στο διαιολο...5' αγώνα και 20' διαφημίσεις και δώσε νέες διαφημίσεις... ακόμη και οι Αμερικάνοι φίλαθλοι έχουν αγανακτήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά θέλω να μου πείτε εάν συμφωνείτε σε αυτό που θα πω... Ο ΑΝΤ1 θα βγάλει το ''DANCING WITH THE STARS'' το οποίο είναι σίγουρο ότι θα ΣΚΙΣΕΙ!!! Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι θα σκίσει και η εκπομπή που θα κάνει η Ευγενία Μανωλίδου πιστεύω ότι θα κάνει αξιοπρεπέστατα νούμερα αλλά δεν πιστεύω ότι θα περάσει την Εδέμ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8:43 μ.μ.
    Ο ΑΝΤ1 ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΕΜ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ LEAD IN ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΕΜΡΑ ΤΟΥ 14+ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.(ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @8:43 και εγώ είμαι ας το πούμε φαν της Μανωλίδου (κυρίως για την στοχοποίηση από μερίδα τηλεκριτικών και όχι μόνο) αλλά θεωρώ ότι η στήλη του sandman καλό είναι να μην μπλέκεται με τα εγχώρια δρώμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είμαι μεγάλος fan των αμερικάνικων σειρών και χαίρομαι που βρήκα ανθρώπους για να συζητήσω κάτι που μου αρέσει πάρα, μα πάρα πολύ. Αυτόν τον καιρό Mister Sandman βλέπω: 90210, Gossip Girl, Chuck, Glee, V, Better With You, The Vampire Diaries(τα κατεβάζω και τα βλέπω 2-3 μέρες αργότερα, από τότε που προβάλλονται στην Αμερική). Έβλεπα και το Life Unexpected αν και κόπηκε εδώ και 2 εβδομάδες. Τώρα που έχω χρόνο θα δω όσα περισσότερα μπορώ, θα δω τους πιλότους από κάποιες σειρές και μετά θα αποφασίσω αν και τι θα βλέπω κανονικά. Από όσα ανέφερα πιο πριν, τρελαίνομαι για GG kai TVD(οι καλύτερες σειρές ever!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !