"Γλυκός πειρασμος" ...έρχεται απόψε στις 23:00 στο Mega

1

Μία ερωτική κωμωδία με τους Κάμερον Ντιάζ, Κριστίνα 'Απλγκέιτ, Σέλμα Μπλερ & Τόμας Τζέιν επέλεξε να προβάλλει το Mega-λο κανάλι απόψε στις 23:00, μετά την "Γενιά των 592". Πάμε λοιπόν να δούμε το story του "Γλυκού πειρασμού"!


Η Κριστίνα Γουόλτερς είναι μία σέξι κοπέλα που «ξεσαλώνει» κάθε βράδυ στο κλαμπ, και έχει τους δικούς της, πολύ συγκεκριμένους κανόνες για το παιχνίδι του φλερτ. 'Ενα βράδυ, όμως, γνωρίζει τον κύριο Τέλειο... ο οποίος, την επόμενη ακριβώς μέρα, εξαφανίζεται! Η Κριστίνα και η φίλη της Κάμερον αποφασίζουν να τον ψάξουν μαζί, και στην περιπετειώδη περιπλάνησή τους τελικά μαθαίνουν πολλά για το τι είναι τελικά σωσ'τό και τι λάθος, όταν μιλάμε για τον.... μεγάλο έρωτα!


«Ο Γλυκός Πειρασμός» είναι μια πρωτότυπη, ερωτικά προκλητική κομεντί, με γλυκό, αλλά και... καυτό περιεχόμενο. Οι κωμικοτραγικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι πρωταγωνίστριες προκαλούν το γέλιο αλλά και... τη σκέψη, ιδιαίτερα του γυναικείου κοινού που πλησιάζει τα τριάντα. Γιατί, κατά βάθος, το θέμα της ταινίας είναι το «κλασικό» πρόβλημα των νέων, ανεξάρτητων γυναικών, που, ενώ κατά βάθος θέλουν να κατασταλάξουν σε έναν σύντροφο, δυσκολεύονται να πάρουν τη μεγάλη απόφαση. Μέχρι να εμφανιστεί, βέβαια, εκείνος που θα τους κλέψει την καρδιά και θα τις αναγκάσει να κάνουν το μεγάλο βήμα...    

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !