Είναι οριστικό: Φινάλε στις 16 Μαρτίου για τις "Κούκλες"

4

Σύμφωνα με πληροφορίες του Yupi.gr και του προγραμματισμού του μεγάλου καναλιού, οι σειρά "Κούκλες" ρίχνει οριστικά αυλαία στα μέσα του επόμενου μήνα.


Αν και από τις 2 Μαρτίου αλλάζει ώρα και πάει μια ώρα αργότερα, λόγω των νέων επεισοδίων του αγαπημένου "Πενήντα-Πενήντα" -επιτέλους-, οι υπεύθυνοι του σταθμού δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου στην σειρά και αποφάσισαν να ολοκληρώσει τον κύκλο της στα 16 επεισόδια. Παρά τα δυνατά ονόματα του καστ -Ματσούκα, Σακκά, Σχίζα κλπ- το σήριαλ δεν κατάφερε να "χτυπήσει" μεγάλα νούμερα στους πίνακες της Agb.

Οι "Κούκλες" από την αρχή της σεζόν ήταν απέναντι από την "Ονειροπαγίδα" του ΑΝΤ1 και το "Σπίτι από την αρχή" του ΑLPHA με αποτέλεσμα να τερματίζουν τις περισσότερες φορές στην δεύτερη θέση με ποσοστά -που για Mega- ήταν ιδιαίτερα χαμηλά. Τώρα κάτι το νέο σήριαλ του ΑΝΤ1 που μπαίνει στον ανταγωνισμό από αύριο βράδυ, κάτι ο καινούργιος κύκλος του υπερεπιτυχημένου "Πενήντα-Πενήντα", η σειρά δεν είχε -όπως φαίνεται- πλέον θέση στο πρόγραμμα του σταθμού.

- Αλέξανδρος Κούρτης -

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !