Στέλλα Vs Γιαννής. Ποιός θα αποχώρησει και ποίος θα παραμείνει στο σπίτι του Big Brother;

22
Λίγες ώρες μένουν για τον μεγάλο ημιτελικό του Big Brother στον Alpha.Σήμερα θα μάθουμε τον τέταρτο παίχτη που θα διεκδικήσει το έπαθλο μαζί με τους Ηλία,Εβελίνα και Αντώνη.H σημερινή ψηφοφορία έχει χαρακτηριστεί από πολλούς derby καθώς δυο πολλοί δυνατοί παίχτες είναι υποψήφιοι. Ο Γιάννης και η Στέλλα, η Στέλλα και ο Γιάννης ένας από αυτούς σήμερα θα αποχορήση.Μιά μονομαχία ανάμεσα στην Κρήτη


Πραγματικά σήμερα θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον το Live του big brother.Από τι μία η Στέλλα μια πολύ δυναμική γυναίκα από την Κρήτη που ερωτεύτηκε μέσα στο big brother.Μιά γυναίκα που δεν μοιάζει με τις άλλες.Έθεσε τον ευατό της υποψήφια προς αποχώρηση αφού αρνήθηκε να ψηφίσει κάποιους από τους συμπαίκτες της.

Από την άλλη ο Γιάννης Φουκακής από τους πιο δημοφιλής και προωθημένους παίχτες του big brother.Ένας παίχτης πολλυ αγαπητός στον κόσμο. Αν και τώρα τελευταία έχει διχάσει την γνώμη του κοινού.Σε αρκετές σελίδες στο facebook αναφέρουν τον Γιάννη ως υποκρίτη.Ένα ακόμα που δεν αρέσει στον κόσμο είναι η μεγάλη υποστηρίξει του Alpha.

Σε λίγες ώρες θα μάθουμε πιος θα είναι αυτός που θα αποχώρηση από το σπίτι του big brother και θα πάει στον τελικό για να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο

Δημοσίευση σχολίου

22Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. elpizo o giannis!
    den einai oti ton antipatho apla theoro oti ton proothoun!
    auto!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NA ΦΥΓΕΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. paidia opos kai na exei elpizo o alpha na sinexisei kai tou xronou to big brother!!
    fetos itan poli kalo kai ekana poli kala noumera!
    eidika pros to telos pou eixe pio poli endiaferon eftanes kathimerina 17aria kai tis kiriakes pano apo 20!!
    fantasteite na itan sto mega i ston ant1 poso tha ekane!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χτες εκανε 18 το big brother εναντι του μεγκα που εκανε 16,8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Elpizw na fugei o Foukos mono kai mono epeidh ton proo9oun polu ston alpha.an dn fugei autos tote as fugei h usterikh Stella.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαι φταιει αυτος που τον υποστηριζουν? Δεν εχουν κανενα συμφερον στον Αλφα ποιος θα παρει τα λεφτα οποτε απλα τον συμπαθουν. Ειναι ο τελευταιος που θα τους φαινοταν χρησιμος για το καναλι γιατι δεν προκειται να μεινει Αθηνα οταν βγει. Ειναι ο πιο καλος χαρακτηρας απο ολους και θα ηταν αδικο να φυγει απλα επειδη τον στηριζαν περισσοτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4:47 μ.μ.
    Ναί αλλά παίζουν με τα νεύρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην το λες 4.47 πολύ αγάπη δείχνει για τις κάμερες, ίσως κατσικωθεί στα στούντιο του Alpha και μετά τη λήξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.. Είναι σκανδαλώδης η προώθηση ενός συγκεκριμένου παίχτη από εκπομπές του καναλιού, που φιλοξενεί το παιχνίδι, αλλά και από την ίδια την παρουσιάστρια του. Κι αυτό είναι κάτι που γίνεται εδώ και μήνες... Προκειμένου να νικήσει ο Φουκάκης, καταστρατηγήθηκαν ακόμα και οι κανόνες του παιχνιδιού, ενώ η παραγωγή "πέταξε" το μπαλλάκι στους συγκατοίκους, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα του επιτρέψουν να παραμείνει στο σπίτι, εφόσον σύμφωνα με τους κανονισμούς, θα έπρεπε να είχε αποβληθεί ο παίχτης από τη Δευτέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ALPHA!!! ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΡΙΑΛΙΤΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ, ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 5:54 simfono mazi sou!
    kanonika eprepe na eixe apovlithei automata o giannis kai oxi na apofasisoun oi paiktes!!
    ipirxe periptosi esto kai enas na psifisei na figei o giannis??
    den tha ton psifize kanenas gia nikiti ston teliko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Φουκακης ηταν απο την αρχη για τον Αλφα η απαντηση σε ολες τις κριτικες που δεχθηκε το ΒΒ απο τα αλλα καναλια! Επειδη ειναι ενα αξιοπρεπεστατο ατομο απο την επαρχια ηταν οτι καλυτερο για να διαφημισουν το προιον τους! Και παλι να ξαναπω οτι δεν φταιει ο Φουκακης για αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μην το λες Rena και σε ένα άλλο reality που δεν θυμάμαι πως το λένε του ANT1 που παρουσίαζε ο Μικρούτσικος και έπαιρνε μέρος ένας Κρητικός είχαν καταστρατηγηθεί όλοι οι κανόνες προκειμένου να νικήσει. Φυσικά, νίκησε πήρε τα λεφτά και από την μέρα που βγήκε είναι πρώτο όνομα στο αστυνομικό δελτίο, δεν θυμάμαι όμως το όνομα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ekso o ypokritis o foukos apo to bb !! Stella kai antwnis gia to epathlo tou bb !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. E3w o Foukakis..ftanei pia..tosi prow8isi..toso 8apsimo stous allous paiktes gia na ton anevasoun..an einai dunaton..exei katantisei AHDIA..Stellitsa s'agapame..eisai gynaika antraki..kai dn poulises tn kardia sou gia t noumera tou Alpha..a3izeis t kalitera..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. o foukakis mono me tis ginekes tsakonotan mes to pehnidi. tsakothike me tin nara tin evelina kai tin stella. me tous andres den tolmouse.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έξω ο Φουκάκης.Στέλλα είμαστε μαζί σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Eleos!!!! poso stimeno einai to big brother apo ton Alpha!!! H Stella einai h kaluterh k h pio ali8ini...apodeixi oti ekfrazei ta synais8imata ths...einai nikhtria outws i allws!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Eleos exete fagothi me ton foukaki kai me to foukaki apo th zhlia sas ta lete ola ayta mou fenete.... as ta parei o anthropos kai as xarei emas th mas kofti .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !