Tι θα δουμε την Δευτέρα στο NEXT TOP MODEL

1
Ποιες θα πάνε στο Παρίσι να γνωρίσουν
τον Jean Paul Gaultier;
Ευαγγελία, Έλενα, Ιωάννα Σιντορέλλα, Τζέσικα και Τζώρτζια, στην τελική ευθεία για τον τελικό! Η Βίκυ Καγιά μας παρουσιάζει ένα ακόμα συναρπαστικό επεισόδιο του NEXT TOP MODEL, αυτή τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στις 21:00.
• Η εβδομάδα ξεκινά με casting στο περιοδικό Down Town. Δυο κορίτσια καταφέρνουν να κερδίσουν τη συμμετοχή τους στην καμπάνια – εκστρατεία κατά του AIDS που διοργανώνει και φέτος το περιοδικό.
• Στη συνέχεια τα κορίτσια “στήνουν” τη δική τους καμπάνια για το τσάι Lipton. Οι δύο νικήτριες κερδίζουν τη συμμετοχή τους στην επόμενη καμπάνια του Lipton στην Ελλάδα!
• Η Κατερίνα Γκαγκάκη επισκέπτεται τις υποψήφιες Next Top Models και τους κάνει ιδιαίτερα μαθήματα επικοινωνίας! Επιπλέον, τις υποβάλλει σε μια συνέντευξη – δοκιμασία, ενώ απαντά και οι ίδια στις δύσκολες ερωτήσεις τους…
• Η δοκιμασία συνεχίζεται ευχάριστα με μια νυχτερινή έξοδο στο Villa Mercedes. Πριν μπουν στο club τα κορίτσια πρέπει να ποζάρουν στο…
κόκκινο χαλί και να περάσουν από την… ανάκριση της Μαίρης Συνατσάκη
• Μετά από ένα surprise party για τα γενέθλια της Τζώρτζια, έρχεται η ώρα για τη φωτογράφιση της εβδομάδας με concept «κούκλες βιτρίνας»! Το κορίτσια ποζάρουν στις βιτρίνες του ATTICA μπροστά σε κόσμο!
• Tέλος, πριν ξεκινήσει η αξιολόγηση, τα κορίτσια καλούνται να κάνουν πασαρέλα μπροστά στους κριτές με τα μάτια δεμένα! Κάτι που συνηθίζει να ζητάει από τα μοντέλα του και ο γκουρού της μόδας Jean Paul Gaultier, τον οποίο θα συναντήσουν οι φιναλίστ σύντομα στο Παρίσι!
Κάθε Δευτέρα στις 9, ο κόσμος της μόδας μας αποκαλύπτεται αποκλειστικά στον ΑΝΤ1!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !