Ticker

10/recent/ticker-posts

'Εγκαίνια' για την ψηφιακή τηλεόραση του Star!

Και νεανικά και… συλλογικά σκέφτεται στο Star γι’ αυτό και από την επόμενη Παρασκευή προχωρά στην πρώτη ψηφιακή προβολή κινηματογραφικής ταινίας, χωρίς όμως να ξεχνά τον… αναλογικό εαυτό του.
Συγκεκριμένα, το κανάλι θα μεταδώσει την ταινία “Hulk” και με το σύστημα 4:3, μέσω του αναλογικού δικτύου εκπομπής, ενώ ταυτόχρονα η ταινία θα προβάλλεται και με το σύστημα 16:9, μέσω του δικτύου ψηφιακής εκπομπής της Digea. Η διαφορά είναι ότι όσοι βλέπουν με το 16:9, θα έχουν πληρέστερη εικόνα, δηλαδή θα βλέπουν και το 30% που λείπει από την παραδοσιακή εκπομπή σε 4:3.
Το κανάλι, μέσω αυτής της τακτικής, επιχειρεί να ικανοποιήσει το σύνολο των τηλεθεατών, αναλόγως με το σύστημα που χρησιμοποιούν, ψηφιακό ή αναλογικό. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν γίνεται εύκολα αντιληπτό «τι» πιάνει το μάτι του τηλεθεατή που βλέπει αναλογικά και «τι» στην ψηφιακή εποχή!

Eύγε!Και επιτέλους,ας ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα κανάλια σύντομα!

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εμείς οι "αναλογικοί" τι φταίμε που δεν ήρθε ακόμα η Digea στον τόπο μας; (και ποιος ξέρει σε πόσα χρόνια θα γίνει αυτό); Ποιο το πρόβλημα να τη δείξουν τη ταινία σε όλους σε 16:9?
Η ΕΡΤ και ο ΣΚΑΪ δηλαδή είναι χαζοί που εκπέμπουν και αναλογικά σε 16:9?
Ο χρήστης Nikos είπε…
Ειλικρινά το καλύτερο τηλεοπτικό blog είναι το TVNEA.Μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις ένα αφιέρωμα στην τούρκικη σειρά του ALPHA με τίτλο Το αγιάζι του έρωτα;Ευχαριστώ πολύ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχει δίκιο αυτός που λέει ότι δεν έχουν όλοι στην Ελλάδα το ψηφιακό σήμα.Μ'αρέσει η ιδέα του καναλιού αλλά σε πολλά μέρη της Ελλάδας βλέπουν αναλογικά.
Ο χρήστης Nikos είπε…
TVNEA τελικά θα μπορέσεις να κάνεις ένα μικρό αφιέρωμα στην τούρκικη σειρά του ALPHA;