Ανάρρωσε από την ελονοσία ο George Clooney

0

Ο George Clooney προσβλήθηκε από ελονοσία στη διάρκεια επίσκεψής του στο Σουδάν στις αρχές του μήνα, αλλά έχει ιαθεί πλήρως, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη εκπρόσωπος του δημοφιλούς ηθοποιού.
Ο 49χρονος ηθοποιός, που ταξιδεύει συχνά στο Σουδάν, βοήθησε στο να αναδειχθεί το ιστορικό δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία των κατοίκων του κατά κύριο λόγο χριστιανικού νότου.
«Ο George έχει αναρρώσει πλήρως από την ελονοσία από την οποία προσβλήθηκε ενώ βρισκόταν στο Σουδάν την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου», ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση ο εκπρόσωπός του.
«Αυτή ήταν η δεύτερη φορά. Αυτό δείχνει πως με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, η πιο φονική νόσος στην Αφρική μπορεί να περιοριστεί σε δέκα άσχημες μέρες, αντί να είναι μία καταδίκη σε θάνατο», τονίζεται ακόμη σε ανακοίνωση του ηθοποιού.

Η είδηση για την ασθένεια του Clooney έγινε γνωστή την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου μέσω μηνύματος στο Twitter από τον νέο παρουσιαστή του CNN, Piers Morgan, ο οποίος ανέφερε ότι ο ηθοποιός «λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, αλλά αισθάνεται άσχημα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !