ΑGB NEWS: H μάχη στα πρωινά 10:00 με 13:00

7
Πάμε να δούμε τι νούμερα έκαναν χθες οι πρωινών εκπομπές στην ζώνη 10:00 με 13:00.
Στο γενικό σύνολο του πληθυσμού το Πρωινό μου έκανε μέσο όρο 26,1%το 10 με 1 μαζί 17% και ακολούθησε ο «Καφές με την Ελένη» με 11,9%.
Στα νεανικά κοινά 32,7% το Πρωινό μου, το δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου 12,1% ενώ την ίδια ώρα η Ελένη Μενεγάκή έκανε 14,2%.
*τα καθαρά νούμερα στην μεσημεριανή έκδοση

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΠΑΤΩΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΜΕΝΕΓΑΛΗ ΧΘΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. LOL MENEGALH LOLARA, PRWINO MOU KIA 10 ME 1 BLEPW EGW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11:02 και 11:06 τουλαχιστον με τα κακα της νουμερα δινει και σε εσας νοημα στη ζωη σας και ανελπιστη χαρα, τοση που ουτε τα καλα νουμερα των πρωινων σας σας δινουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχθες βεβαια που το 10-1 μαζι ειχε μονοψηφια στο 15-44 λουφαξατε σημερα βγκατε παλι να πειτε τις γνωστες κακοηθειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θα εχουν οι 10-1 καλεσμενη την πετρουλακη καθε μερα,οπου παει κανει νουμερα η γυναικα.Χτες πιστεψα στο νεανικο οτι θα πηγαιναν πανω απο 16% αλλα το ριμαδι δεν κουνιεται με τιποτα και τον ρουβα να φερουν παλι θα πατωσουν
    11.41 σωστη-ος τα καημενα αλλη χαρα δεν εχουν λες και η ελενη χανει τιποτα απο τα χαμηλα νουμερα, "σταθερη αξια" την αποκαλουν μεχρι και οι καραμεροχαριτατοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ /ΕΔΩ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΕΧΩΝΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΑΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΚΑΜΨΑΝ / ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΗΝ ΣΚΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ /ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ/ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ!!!ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ; ΟΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΑ ΛΟΥΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΣΚΟΡΔΟΛΙΑΓΚΑ ΣΕ ΡΙΑΛΙΤΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΕΛΕΝΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ,ΤΗΝ ΣΚΙΖΟΥΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΓΙΑΥΤΟ/ΟΜΩΣ ΜΟΥΓΚΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ/ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΒ /ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΕΛΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΡΩΙΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΑΓΕΙΡΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ /ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΠΙΑ Ο ΤΗΛΕΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3:23 Εαν καποιος πει κατι για μια εγγυο αμεσως κανει κακο στον εαυτο του γιατι με τετοια θεματα δεν παιζεις. Θα ερθει και η σειρα της Σκορδας μην αγχωνεσαι και θα εχει και επιβαρημενο παρελθον με την εκπομπη που ξεκινησε αυτο τον κανιβαλισμο. Αν εγινε αυτος ο πολεμος για τη Μενεγακη που δεν εβλαψε ποτε κανενα σκεφτου τι θα γινει με αυτη αν μεινει στην τηλεοραση με τοσα που εχουν να της καταλογισουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !