Γιώργος Καπουτζίδης:Δεν κάνω προγνωστικά γιατί πέφτω έξω!

0
Αυλαία σήμερα για το «Just the two of us» και ο Γιώργος Καπουτζίδης ετοιμάζεται για ένα ακόμη λαμπρό σόου. Μάλιστα, όπως δηλώνει και ο ίδιος, θα παρουσιάσει τον τελικό και… θα πει και ένα τραγούδι!
«Τραγούδησα σε τόσες εκπομπές. Δε θα τραγουδήσω στον τελικό; Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις, μεγάλες εκπλήξεις» προειδοποιεί ο ταλαντούχος ηθοποιός-παρουσιαστής.
Ο -ξεθεωμένος- Γιώργος Καπουτζίδης, που έτρεχε και δε έφθανε με τις προετοιμασίες του Just και τις αυξημένες λόγω εορτών παραστάσεις στο θέατρο όπου εμφανίζεται, λίγες ώρες πριν το μεγάλο τελικό του σόου κάνει ένα μίνι προσωπικό απολογισμό: «Το χάρηκα πολύ και απόλαυσα ειλικρινά τόσα τα ισχυρότατα δίδυμα όσο και τον καίριο ρόλο της κριτικής επιτροπής» τονίζει ο Γιώργος Καπουτζίδης και συνεχίζει: «Δώσαμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό και αυτό το εισέπραξε και ο κόσμος πιστεύω, ο οποίος πέρασε καλά. Αυτό ήταν εξάλλου το ζητούμενο από την αρχή, να περάσει καλά ο κόσμος».
Σόου... ή μήπως ριάλιτι; Αυθόρμητο... ή μήπως στημένο; Ο Γιώργος Καπουτζίδης δίνει τη δική του απάντηση λίγο πριν το μεγάλο φινάλε: «Δεν ισχύει τίποτα από τα δύο. Το Just δεν έγινε ποτέ ριάλιτι....
Απλά υπήρξαν μια-δυο διαφωνίες που αν δε δίνονταν συνεντεύξεις σε μέσα δε θα είχαν διογκωθεί τα πράγματα. Όσο για τα μυθεύματα περί… στημένου, τι λόγω είχε να το κάνει το Mega; Κουράστηκα με όλο αυτό το θέμα. Κάνουμε ένα παιχνίδι με φιλανθρωπικό -μάλιστα- προσανατολισμό. Όλα τα άλλα μακριά από εμάς».
«Δεν κάνω προγνωστικά γιατί… πέφτω έξω!»
Δε θα γινόταν, φυσικά, ο Γιώργος Καπουτζίδης να μην ερωτηθεί και για τα προγνωστικά του για τον μεγάλο τελικό. Ποια η «διπλωματική του απάντηση; «Δεν πρόκειται να κάνω! Όταν το έκανα έπεσα τόσο έξω που είπα ότι δε θα ξανακάνω προγνωστικά. Είχα “σιγουράκια” τον Βλοντάκη με τη Ραλλία και έμειναν εκτός. Απίστευτο δεν είναι;» τονίζει ο δημοφιλής παρουσιαστής και μας δίνει ραντεβού για το βράδυ με την υπόσχεση δυνατών εκπλήξεων…


Πηγή: TV Ζάπινγκ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !