Τι θα δουμε σήμερα στο «Σπίτι απ’ την αρχή»

1
Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, η Σίσσυ Φειδά θα αναλάβει την πρόκληση να μεταμορφώσει το σπίτι του Στέλιου, της Γεωργίας, και των τεσσάρων κοριτσιών τους, στο Ίλιον.
Ο Στέλιος και η Γεωργία είναι παντρεμένοι εδώ και 13 χρόνια και έχουν τέσσερα παιδιά.
Ο Στέλιος, θύμα της οικονομικής κρίσης, έχασε τη δουλειά του και τώρα εργάζεται ως διανομέας σε σουβλατζίδικο προκειμένου να ανταπεξέλθει όπως μπορεί στις ανάγκες της οικογένειάς του. Όμως τα έξοδα υπερβαίνουν κατά πολύ τo εισόδημα του Στέλιου και η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σπίτι τους δυσχεραίνει την ήδη δύσκολη καθημερινότητά τους.
Η εξαμελής οικογένεια ζει σ’ ένα πολύ μικρό σπίτι, το οποίο δεν επαρκεί για τις ανάγκες της. Τα τρία κορίτσια κοιμούνται σε ένα δωμάτιο, ενώ το μικρότερο μέλος της οικογένειας μοιράζεται το ίδιο κρεβάτι με τους γονείς του.
Η Σίσσυ Φειδά και η ομάδα της αναλαμβάνουν αμέσως δράση έχοντας ένα στόχο: Να βοηθήσουν τον Στέλιο και την Γεωργία να προσφέρουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στα τέσσερα παιδιά τους.
Το «Σπίτι απ’ την αρχή», με τη Σίσσυ Φειδά, έρχεται στον Alpha, την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, στις 22:00, για να μας συγκινήσει με την ευαισθησία του, να μας παρασύρει με το δυναμισμό του, να μας ενθουσιάσει με τη δημιουργικότητα της ομάδας του, στην προσπάθειά της να βοηθήσει συνανθρώπους μας να δουν τη ζωή… απ’ την αρχή!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !