Μαρία Μπεκατώρου: θα έκανε εξωσωματική

6
Είναι το τηλεοπτικό πρόσωπο της χρονιάς και μετά από δεκαετίες στο γυαλί η Μαρία Μπεκατώρου απολαμβάνει επιτέλους τη δημοσιότητα.
Σε άλλη μια συνέντευξή της σε περιοδικό μίλησε για το θέμα της εξωσωματικής γονιμοποίησης:
«Είμαι της άποψης ότι κάποια πράγματα στα στέλνει ο Θεός. Από εκεί και πέρα, εφόσον θέλω να κάνω πολύ ένα παιδί, θα το έκανα και αυτό. Αλλά πέντε ή έξι εξωσωματικές δεν θα έκανα. Είναι βαρύ το φορτίο και μπαίνεις σε μια άλλη διαδικασία. Πολλές φορές αγχώνεσαι και δεν γίνεται τίποτε, και το λέω γιατί έχω και παραδείγματα από φίλες μου. Δεν είναι ό,τι καλύτερο. Βεβαίως, η επιστήμη βοηθάει. Δεν θα γινόμουν ποτέ όμως έρμαιο».


ΠΗΓΗ: ΕΓΩ

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. μην κανεις παιδια εσυ.Ολες οσες κανουν παιδια με εξωσωματικη ειναι κοροιδα.Εσυ να κανεις την καριερα που ονειρευτηκες,γιατι φαινεται αυτο ηθελες παντα και τωρα σου δοθηκε η ευκαιρια.Ακου λεει ουτε να μαγειρεψει για τον αντρα της δεν προλαβαινει.Αυτη εχει πορωθει με την δημοσιοτητα,και υπαρχουν αφελεις που πιστευουν οτι το κανει για το παιχνιδι.Αν δεν κερδισει αυριο, γιατι το εχει πει θελει να κερδισει,τοτε να δειτε το κλαμα που θα κανει,γιατι μονο για παιχνιδι δεν το βλεπει,και ας το παιζει κουλ,αν οχι μπροστα στις καμερες,πισω θα σκασει σιγουρα η καημενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re eiste xazh! h kopela dhlwse:

    Μ. Μπεκατώρου: ''Θα έκανα παιδί με εξωσωματική!''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πιστευε εσυ την "ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΣΗΜΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ"η μπεκατωρου δεν ειναι κοριτσακι αφου λεει οτι κανει 18χρονια πρωινο ειναι γυρω στα 38 ασε που λεει οτι ειναι 36 δεν βγαινει,το παιδι το κανεις τωρα αλλιως μετα δυσκολευει η κατασταση,αλλα αυτη εχει ψωνιστει,που να σκεφτει να κανει παιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den tha asxoloumaste me to bazo lol


    petrakis foureira 4 ever!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελεος ρρ πεδια της δυνουμε κ σημασια φτανει πια γτ ασχολουμαστε μ ολους τ αταλαντους που 8ελουν να ασχολουντε ολοι μαζι τους....κ εγω μ πετρακη κ φουρειρα ειμε...ειναι πολυ καλυτεροι σ ολα τ επιπεδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. po re pia aman me ton petraki!!! aman mas ta kanate tsourekiaaaa!!!!! einai o pl pio epagelmatias apo polous allous ekei mesa kai diagonizetai os pektis!!!! kai i kopela mia xara einai oute kavalimeni san ton allon oute tipota!!!!! dn leei oti auti einai i kaliteri!! exei pai gia tin plaka tis!!!! kai toulaxiston auti einai ilikrinis apenanti ston kosmo...oxi san ton allon..gt fainetai kati allo ap oti dilonei...ante tora ton kaname eidolo ton petraki!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !