Το τηλεοπτικό πρόσωπο των ημερών...

14
Αναμφίβολα το πρόσωπο που έχει κλέψει τις εντυπώσεις αυτόν τον καιρό δεν είναι άλλο από τον δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο. Φρόντισε να προτάξει τα στήθη του ώστε το δίκαιο(η κατάργηση των διοδίων)να υπερισχύσει και δεν δίστασε να τεθεί στο έλεος της δικαιοσύνης για την επίτευξη αυτού.
Η εικόνα του ιδίου με χειροπέδες και την οδήγησή του στα κρατητήρια φάνηκε να μην τον πτοεί, αλλά αντίθετα να του δίνει κίνητρο να συνεχίσει ακάθεκτος το έργο του. Όταν μάλιστα έχει και το κοινό αίσθημα στο πλευρό του δεν μπορεί παρά να συνειδητοποιεί πως εκτελεί σωστά το ρόλο του. Υποδοχή Πρωθυπουργού του επεφύλαξαν οι κάτοικοι αφότου εφέθηκε ελεύθερος φωνάζοντας συνθήματα τύπου :"Απόστολε προχώρα και γκρέμισέ τα όλα". Το θέμα με τον Γκλέτσο είναι πως ενώ αρκετοί τον κατηγορούν για θεατρινισμούς και τάσεις εντυπωσιασμού ο ίδιος φαίνεται πως απλώς δεν παρεκκλίνει από τις πεποιθήσεις του. Ένας άνθρωπος που πολλάκις σε τηλεοπτικές του εμφανίσεις έχει παραθέσει τα αριστερά του φρονήματα, ένας άνθρωπος με, αν μη τι άλλο, οξύθυμο χαρακτήρα, που ποτέ δεν δίστασε να πει την άποψή του όσο αντίθετη και αν ήταν,δεν θα μπορούσε παρά να φερθεί όπως ακριβώς φέρθηκε* παρορμητικά.
Σε άλλους μπορεί να φαντάζει υπερβολικός και θεατρικός, σε άλλους αντάρτης και εκφραστής του κοινού αισθήματος,η ουσία είναι όμως πως ο Απόστολος Γκλέτσος είναι αδιαμφισβήτητα το τηλεοπτικό πρόσωπο των ημερών μας και ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. χαρη στον γκλετσο επωφεληθηκαν πολλες εκπομπες,απο τον παπαδακη που ανεβασε τα νουμερα του περισσοτερο,τους 10-1 που μιλησε και εκει σε απευθειας συνδεση,στην τατιανα,μεχρι και στην τσιμτσιλη που περασε μπροστα μεχρι και το 15-44 ανεβασαν,η καραβατου που δεν ασχοληθηκε επεσε στο συνολο χτες μετα απο πολυ καιρο.Ολοι εκμεταλευονται την κατασταση,ακομη και ο γκλετσος, αν και εχει δικιο υπερεβαλε με το να μιλαει σε ολα τα μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιχάλη καλή αρχή!Συγχαρητήρια για το κείμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. darwin σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eksairetiko legin!congrats!
    einai emfanes to talento pou xeis sto grapto logo...alla na thumasai pws.."dn uparxei megalo talento xwris megalh dunamh thelhshs~honore de balzac"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. agapame apostolh gkletso!!
    thn epomeni evdomada tha emfanistei ston kafe me thn eleni!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και απόψε είναι στον τριανταφυλλόπουλο λέτε να αναστήσει και τον πατωμενο μάκη φέτος?? Παιδιά η ηθοποιός Μαρία Πρωτόπαππα που υποδύεται την φουρνάρισσα στο Νησί που αλλού έχει παίξει??? Κάτι μου θυμίζει και το όνομα της αλλά και το πρόσωπο της αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ.. Εχω να πω πως είναι συγκλονιστική ηθοποιός και σου κόβει την ανάσα... Πολλά συγχαρητήρια να της πω και ας την βλέπω πρώτη φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10.45 αληθεια.Η ελενη τον καλουσε καθε χρονο σχεδον μονο που δεν εκανε νουμερα,(αλλα η ελενη εχει κολλημα με μερικους ανθρωπους που αγαπαει ενω εμεις εχουμε βαρεθει να τους βλεπουμε)Τωρα παντως (αν και εχει καει καθε μερα που εκτιθετε) θα πανε πιο καλα απο οτι περσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10.55 εχει παιξει στο 10 και στην Επιφανεια που αυτο τον καιρο προβαλλεται στο μεγκα γυρω στις 2 τα ξημερωματα. επισης εχει κανει για λιγα επεισοδια τη γυναικα του Ζαλμα στο Φιλι της Ζωης. θεατρο φανταζομαι αν σε ενδιαφερει, θα τη βρεις στο Εθνικο κυριως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Egw pali,den edwsa thn paramikrh shmasia.Ara?Adiaforo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ 12.12! Να είσαι καλά! Τελικά στο 10 του άλφα είχαν παίξει υπέροχοι ηθοποιοί μετά την Μαρία Ζορμπά τώρα μαθαίνω και η Μαρία Πρωτόπαππα! Δεν ξέρω αλλά μέσα στην καρδιά μου την έχω! Βασικα η Μαρία Πρωτόπαππα είναι ηθοποιός του θεάτρου έχει παίξει σε πάρα πολλές τραγωδίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1.54 το γνωριζω για το θεατρο, αλλα εστιασα στην τηλεοραση μιας και η ερωτηση σου αφορουσε αυτο το κομματι. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 3.51 σε ευχαριστώ πολύ όπως και να 'χει... Επίσης μήπως έχεις παραπάνω πληροφορίες και για την αλεξάνδρα σακκελαροπούλου που παίζει την κακιά δασκάλα στο νησί??? Το μόνο που μπορώ να θυμηθώ είναι ένα διπλό επεισόδιο στον αστυνόμο μπεκα με τίτλο έγκλημα στο κολωνάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 4.57 ελα δε τη θυμασαι που επαιζε στο ΛΕΝΗ? εκανε την αδερφη της Δανδουλακη, συζυγο Καραμιχου. επισης επαιζε τη θετη μανα της Σκαφιδα στην Ιωαννα της Καρδιας. βεβαια εχει κανει και αλλα μικρα ρολλακια κατα καιρους αλλα τη μεγαλη επιτυχια τη γνωρισε μεσα απο σειρες της παπαοικονομου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 5.10 σε ευχαριστώ ξανά πάρα πολύ! όντως σε σειρές της Παπαοικονόμου έχει παίξει Νησί Λενη και ιωάννα της καρδιάς... Απλά εγώ ούτε το Λένη έβλεπα ούτε την Ιωάννα της καρδιάς γι'αυτό θυμάμαι μόνο την συμμετοχή της στον αστυνόμο μπεκα! Την θεωρώ και αυτή πολύ σπουδαία ηθοποιό... Σε ευχαριστώ και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !