Οι φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και μία εβδομάδα. Σύμφωνα πλέον με επιβεβαιωμένες πηγές η παρουσιάστρια του LifeStyle διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.Αν και οι πρώτες εβδομάδες κύλησαν δύσκολα για τη Δέσποινα με έντονες αδιαθεσίες και ναυτίες, η 29χρονη δημοσιογράφος και ο σύντροφός της, Βαγγέλης Ταρασιάδης, είναι πολύ ενθουσιασμένοι και περιμένουν με αγωνία τη γέννηση του παιδιού το καλοκαίρι.
Η ίδια και οι συνεργάτες της δεν επιβεβαιώνουν ακόμα τη χαρμόσυνη είδηση, ενώ η αλλαγή στη σιλουέτα της Δέσποινας δεν είναι ακόμα εμφανής.
πηγή: yupi.gr
1 Σχόλια
Εκατομμυρια γυναικες μένουν έγκυος κάθε μέρα. Μια από αυτές είναι και η μανδαμ. Να της ζήσει, αλλά τι μας νοιάζει; Επειδή μοστράρει λίγο μπούτι πότε εδω (Θέμος) πότε εκεί πρέπει να κλάψουμε ή να φχαριστηθούμε; Μπράβο και στον έτσι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com