Παναγιώτης Πετράκης:Η κριτική απέναντί μας ήταν πιο σκληρή από οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι

3
Ο Παναγιώτης Πετράκης λίγο πριν το μεγάλο τελικό του «Just The 2 Of Us» μίλησε στο Super Star για την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, τη συνεργασία του με την Ελένη Φουρέιρα αλλά και την κριτική επιτροπή του κυριακάτικου σόου.
Αυτή την περίοδο ο Παναγιώτης Πετράκης:  «Τρέχω ασταμάτητα. Νιώθω σαν επισκέπτης όπου πάω. Επισκέπτομαι ένα μέρος για λίγο και φεύγω. Είναι ο πρώτος μου προσωπικός δίσκος. Γι’ αυτό και το 'χουμε αργήσει τόσο πολύ. Θέλω να με αντιπροσωπεύει απόλυτα. Θα υπάρχει και ένα ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα το οποίο θα κάνουμε και βιντεοκλίπ».
Είναι στόχος του η νίκη στο «Just the 2 Of Us»;
«Όλοι θα θέλανε να είναι νικητές. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ αλλά το συγκινητικό είναι που βλέπω τόσο κόσμο να θέλει να βγούμε νικητές».
Για την Ελένη Φουρέιρα: «Η εξωτερική εμφάνιση αντανακλά με τον καλύτερο τρόπο και την εσωτερική της ομορφιά. Είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, χωρίς εγωισμούς. Η συνεργασία μαζί της ήταν εκπληκτική».
Για την κριτική επιτροπή: «Δεν είμαστε το αγαπημένο τους ζευγάρι, ποτέ δεν ήμασταν. Η κριτική απέναντί μας ήταν πιο σκληρή από οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι αλλά καλά έκαναν γιατί κρίνεις διαφορετικά όταν δεν έχεις να κάνεις με ερασιτέχνες».

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !