"Οχι" Γερμανών στα ελληνικά σίριαλ

15
Όταν κλείνει η μικρή οθόνη, ανοίγει η μεγάλη.
Ο λόγος για την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου «Το τομάρι του σκύλου» που είχε προταθεί από τον Κώστα Κουτσομύτη στον Alpha,αλλά προσέκρουσε στο… απαγορευτικό των Γερμανών για τα ελληνικά σίριαλ.
Ο γνωστός σκηνοθέτης αποφάσισε να το μεταφέρει στον κινηματογράφο, σε συνεργασία με την εταιρεία FeelGood. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες το φθινόπωρο.

ΠΗΓΗ: RealNews

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. τον κακο τους το φλαρο εκει στον ΑΛΦΑ που δε θελουν ελληνικες σειρες. πατωστε ρε αμυαλοι ριαλιτοφαγοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για να έχουμε καλό ερώτημα τι ακριβώς θέλει ο Alpha;Ριάλιτι και σκατοεκπομπές;[Βλέπε πάνω στην ώρα,κους κους το μεσημέρι,δέστε τους,για λογαριασμό σας...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λογικο το βρισκω. Οταν ο Αλφα εβγαλε πριν δυο χρονια ενα σωρο σειρες καμια δεν πηγε καλα και ολοι εβλεπαν τις σειρες στο Μεγα και δεν ηταν ολες καλυτερες. Π.χ τα Ματωμενα Χωματα που ηταν η καλυτερη σειρα της χρονιας κατα γενικη ομολογια και τους κοστισε και παρα πολυ δεν ειχε την ανταποκριση που επρεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4.43 ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι.Εδω το μεγκα με το νησι και ολο το προγραμμα που σκιζει,ακουμε τον μπουτο να λεει οτι δεν ειναι ικανοποιημενος,απο τα οικονομικα του καναλιου του.Καλα κανουν και οι γερμανοι και μας δινουν ριαλιτι.Τα ματωμενα χωματα ηταν αξιολογη σειρα,με καλους ηθοποιους,με ενα σκηνοθετη που ηταν ονειρο ζωης του να γυρισει αυτο το βιβλιο,πολυ ακριβη παραγωγη, πηρε πολλα βραβεια αλλα τα νουμερα με το ζορι εφταναν αν δεν κανω λαθος 18%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. E NAI AMA O ELLINAS EINAI KOLLIMENOS ME TO MEGA DEN YPARXEI LOGOS NA KOPIAZOUN TA ALLA KANALIA. PARTE MEGA AFOU THELETE MONO auto K AFISTE TO NA ALWNIZEI MONO TOU KAI NA KANEI O TI THELEI AUTO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημοσιεύθηκε 25/01/2011 15:16
    Τι να δείτε και τι να μην δείτε απόψε στην TV:

    Τι να δούμε:Σήμερα έχουμε άρωμα Κων/πολης με τις σειρές "Χίλιες και μία νύχτες" και "Αγιάζι του έρωτα".Η μία παίζει στον ΑΝΤ1 στις 21:00 και η άλλη στον ALPHA στην μεταμεσονύχτια ζώνη του.

    Τι να μην δούμε:Μα φυσικά τον "Μεγάλο αδελφό" που παίζει στις 21:00 από την συχνότητα του ALPHA και το "Κόκκινο δωμάτιο" στην χιλιοστή του επανάληψη.

    Golema.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kai kala oti o kosmos tha akoloythisei ayto poy leei o Golema... Pali dipsifia tha kanei kai simera o Megalos Aderfos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχα, πόσο θα γουστάρω να πατώσει σε ό,τι κι αν κάνει... Έχει διώξει όλες τις καλές εκπομπές κι ενυσχύει το καρακιτσαριό... Άντε γεια λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα, οι ελληνικές σειρές όσο υπάρχει διαφημιστική κρίση αποτελούν ρίσκο για κάθε μεγάλο κανάλι. Στον Alpha ένα παραπάνω που το κοινό δεν έχει εμπιστοσύνη ή αν προτιμάται: δεν έχει συνηθίσει να βλέπει επιτυχημένες σειρές ελληνικής κοπής. Παράλληλα και στην περίπτωση του Κουτσομύτη ή της Μαντά που έγιναν κάποιες επαφές, εάν δοθεί -που δεν δίδεται- πράσινο φως, ο στόχος θα είναι η διεθνή τάση που θέλει τα κανάλια να πουλούν το προϊόν τους και έξω κι άρα το προϊόν δεν θα πρέπει να είναι πρόχειρα γυρισμένο. Το RTL πάντως -σε όλη την Ευρώπη- τρέχει μόνο δέκα σειρές σε καμιά εικοσαριά κανάλια που κατέχει, με συμπέρασμα: οι σειρές δεν είναι της προγραμματιστικής ιδεολογίας του. Με το ίδιο σκεπτικό: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΟΥ STAR?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά, το STAR δεν ξέρω γιατί υπάρχει ακόμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 9:01 μ.μ. Και τι θες να κλείσει;Το μόνο που αξίζει το ΣΤΑΡ είναι για τις ξένες ταινίες και σειρές του και φυσικά για το παιδικό του πρόγραμμα.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξέχασα να πω, η ταινία λογικά θα είναι άπαιχτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. paidia ti lete, ean to nhsi epaize ston alpha den 8a to vlepe o kosmos? den kanoun kai aksiologes seires re paidia... 8a to vouliaksoun to kanalaki oi germanoi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Oxi an epaize ston Alpha den tha to evlepe o kosmos. Auto einai sigouro. Toulaxiston den tha xtipage 50 kai 60aria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !