Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μόνος του στον φίλο του τον Ρέμο

ANNA ΤΣΙΑΛΤΑ
3
«Οι Κυριακές είναι για πολύ καλούς φίλους μόνο κι εσείς που είστε εδώ είσαστε πολύ καλοί φίλοι γι αυτό σήμερα θα περάσουμε οικογενειακά», είπε στην σκηνή του μαγαζιού όπου τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος.   Κι από κάτω; Πρώτο τραπέζι πίστα ποιος ήταν; Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Γι’αυτόν ή –και– γι’αυτόν μιλούσε ο Αντώνης, με την διαφορά ότι ο Γρηγόρης περίμενε τους υπόλοιπους κολλητούς, ή γιατί όχι και κολλητές, που όμως δεν ήλθαν ποτέ.   Μόνο κι έρημο τον άφησαν στον Ρέμο, να καπνίζει και να πίνει, περιμένοντας τους υπόλοιπους: Τον Αντώνη Κανάκη και τον Γιάννη Λάτσιο. Αλλά εκείνοι… τίποτα. Ετσι, ειπώθηκε δηλαδή επισήμως. Γιατί ανεπισήμως, κανείς δεν ξέρει τελικά, γιατί ο Γρηγόρης ήταν ολομόναχος στον Ρέμο. Ποιος έστησε τον Γρηγόρη στα μπουζούκια;   Μόνος ο Γρηγόρης στον Ρέμο, ψάχνει… Τον έφαγε η μοναξιά τον έρημο… Γι’ αυτό και ο Αντώνης του έφερε τον… γιατρό: Ανέβασε στην σκηνή τον Αντώνη Βαρδή… και όταν είδε τα μεγάλα «ζόρια», ανέβασε και τον γιο του Γιάννη! Ο γιος αντιμετώπισε την βραδιά με χιούμορ: «Η μαμά μου είναι στο σπίτι κι έτσι μόνο εγώ με τον μπαμπά μου τραγουδήσαμε μαζί στον Ρέμο!», είπε.   Να σκεφτόταν την Νάντια;
Να σκεφτόταν άλλη ύπαρξη για την οποία κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει είδηση; Oυδείς ξέρει... Το ένα μετά το άλλο άναβε κι έσβηνε τα τσιγάρα, την ώρα που έπινε και σιγοψυθίριζε τους στίχους των τραγουδιών που ακούγονταν από την σκηνή. Τελικά, η ομάδα των «επιστημόνων» κατάφερε να κάνει τον Αρναούτογλου να νιώσει καλύτερα... Μέχρι να φύγει, είχε πιάσει κουβέντα με μελαχρινή ύπαρξη αγνώστων στοιχείων… Γιατί όχι; Άλλωστε ο έρωτας με έρωτα περνάει!

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είναι οριστικό! Σε σύσκεψη που πραγματοποίησε το εμπορικό τμήμα του ΑΝΤ1 την Παρασκευή, αποφασίστηκε η αναβολή της προβολής του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” για τον επόμενο Οκτώβρη από Μάρτη που είχε αρχικά αποφασιστεί. Ο λόγος;


    Η πρόβλεψη για την πτώση της διαφημιστικής δαπάνης τον Μάρτιο είναι 40% σε σχέση με πέρσι όταν αρχικά υπολογίζοταν ότι θα είναι γύρω στο 20%. "Ακόμη και με 40% τηλεθέαση το πρόγραμμα δεν καλύπτει καν το κόστος του" μας έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου. Κόστος αρκετά μεγάλο καθώς τα πνευματικά δικαιώματα μαζί με την παραγωγή προσεγγίζουν τα 2.500.000 με 3.000.000 €! Έτσι μετά και από δεύτερη σύσκεψη που έγινε παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου κ. Θοδωρή Κυριακού αποφασίστηκε το πρόγραμμα να πάει για τον Οκτώβρη! Όχι όμως και η Ευγενία Μανωλίδου που όπως πρώτοι είχαμε γράψει τη συνδέει “λόγος τιμής” με τον ΑΝΤ1.

    Η Ευγενία θα αξιοποιηθεί άμεσα και μάλιστα στο “Dancing with the stars” που με την περσινή παρουσία της τόσος ντόρος έγινε... Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της τελευταίας στιγμής η παρουσιάστρια θα παρουσιάσει μια εκπομπή backstage του talent show η οποία θα προβάλλεται σε prime time Σάββατο ή Κυριακή (“ώστε να ενισχυθεί και η βραδινή ζώνη του Σαββατοκύριακου” όπως μας είπαν χαρακτηριστικά) και θα έχει αποκλειστικές συνεντεύξεις και παρασκήνιο από τους πρωταγωνιστές του δεύτερου κύκλου του “Dancing”. Και για να προλάβουμε κάποιους που πιθανόν θα πουν πως η μαέστρος περνά σε δεύτερο ρόλο, η παρουσία της στο φετινό “Dancing” δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που έκανε πέρσι η Έλενα Καρποντίνη στο green room καθώς η δεύτερη εκπομπή με τα παρασκήνια του talent show θα είναι απόλυτα αυτόνομη.

    Με εξαίρεση το “Tαλέντο” όλα τα υπόλοιπα προγράμματα του ΑΝΤ1 (Τρεις ξένες σειρές, δύο ελληνικές “Χωρίς Όρια” και “Steps” και τα real life projects “Aληθινές Νοικοκυρές”, “Πλάκα μου κάνεις” και “Νύφες”) θα βγουν κανονικά όπως τα έχει ήδη τοποθετήσει στον προγραμματισμό ο γενικός διευθυντής του προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος.

    zappit.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν κουνούν το κεφάλι τους να δουν αν έρχομαι εκεί στο μέγκα???Τόσο μεγάλη ανευθυνότητα δεν έχω ξαναδεί.21.50 Ξεκινάει ΤΟ ΝΗΣΙ και αντί να το προβάλουν 5' λεπτά νωρίτερα το βάζουν αντε μην πω και εγώ.10.10 πήγεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλως ήρθες στην παρέα μας ANNA ΤΣΙΑΛΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !