Ο Σωτήρης Καλυβάτσης για τους Ράδιο Αρβύλα μέρος 1.025458...
Γιατί τι συνεχίζει; Γιατί πρέπει να κάνει πάντα δηλώσεις για τον Κανάκη και την παρέα του; (boringggg) Ο Γκούμας απο το Star του έκανε την ερώτηση (όχι που δε θα του έκανε...) και ο Καλυβάτσης άρχισε και πάλι να μας λέει τα ίδια. Πράγματα που έχουμε ακούσει τόσες και τόσες φορές... Οτι με τον Κανάκη ήταν συναίτερει και οτι πέρα απο αυτο έκαναν και παρέα ("Έλα...Δεν το πιστεύω" που έλεγε και η λατρεμένη Καστάνη στο "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;").
Επίσης είπε οτι δε...
Επίσης
- Στ'άρματα στ'άρματα εμπρός στον αγώνα…
- Ποιά γνωστή τραγουδίστρια (απο την Ελλάδα) θα κάνει Online Birthday Party;
- To χρυσό φτιάρι πιάνει δουλειά...
... θα ΄θελε να συμμετείχε στο Ράδιο Αρβύλα καθώς και σε παρόμοιου ύφους εκπομπές, γιατί θέλει ό,τι κάνει να παράγει έργο και να μην αναπαράγει απλά... Το καλύτερο ποιό είναι; Πως αποκάλεσε την παρέα της εκπομπής "Πανελίστες". Καλό εε; Αλήθεια, πως γίνεσαι πανελίστας στην ίδια σου την εκπομπή;
Και ρωτώ εγώ:
Δε θα μπορούσε απλά να μην απαντήσει στην ερώτηση; Θα μου πεις ποιός είμαι εγώ που θα συμβουλέψω τι να κανει ο Καλυβάτσης και ο κάθε Καλυβάτσης...Αλλα δε θα ηταν καλύτερα και για εμάς, αλλά πάνω απο όλα για τον ίδο μην απαντούσε; Οχι βέβαια να το έπαιζε Μανωλίδου που με το που είδε τη δημοσογραφο του Star άρχισε να τρέχει στους διαδρόμους να προλλάβει το ασανσέρ, λες και δεν επρόκειτο να ξανα ανοίξει. (Άσχετο αλλά τη της ειχαν πει οτι αυτή η πόρτα ανοίγει μόνο μία φορά; :) )
Ελπίζω πάντως στην επομενη συνέντευξη να μην ακούσουμε και πάλι τα ίδια. Το θέμα έχει καταντήσει ... ΒΑΡΕΤΟ.
Μιας και αναφέρθηκα στη Μανωλίδου...
Δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ την πάω με 1000. Θεωρώ πως πέρα απο το μουσικό ταλέντο που έχει, είναι γεννημένη για το γυαλί. Και ολα αυτά που ακούγονται πως ειναι "εθυσμένη" στη δημοσιότητα και άλλες τέτοιες μπαρούφες απο wanna be star της τηλεόρασης, υπάρχουν απλά και μόνο για να υπάρχουν. Μήπως αυτοί που έχουν βγάλει εδώ και ένα χρόνο το "χρυσό φτυάρι" και τη θάβουν όλη τη μέρα, απλά ζηλεύουν που έχει αποδοχή απο τον κόσμο;
Γιατι πρεπει παντα να κακοχαρακτηρίζουμε ανθρώπους που έχουν φτάσει εκεί που θέλαμε να βρισκόμασταν και εμείς; Γιατί τόση κακία για κάποιον άνθρωπο που το μόνο που κάνει είναι τη δουλειά του; Γιατί μας ενοχλεί ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ πολύ που ό,τι εκπομπή και αν κάνει θα αποτελέι επιτυχία και θα κάνει τα μηχανάκια να χτυπάνε κόκκινο;
Για μενα η Ευγενία είναι μια παρουσιάστρια, που είναι σε θέση να σταθεί επάξια σε ό,τι και αν κάνει στην τηλεόραση... απο αναμετάδοση εκλογών μέχρι πρωινή εκπομπή (Το βλέπω να έρχεται...)
Στ'άρματα στ'άρματα εμπρός στον αγώνα…
Οι στρατιώτες βγήκαν από τα χαρακώματα και ετοιμάστηκαν για τη μάχη. Οι δύο αντίπαλοι είναι έτοιμοι για όλα. Τα "όπλα" είναι γεμάτα και έτοιμα να μιλήσουν. (Ντόινκγγγγ)Τι άλλο να πω Θεέ μου; Μαχητικο πεδίο κατέληξαν τα ΜΜΕ.
Μια δήλωση της Ντέπυς Γκολεμά για την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Star στάθηκε αφορμή να ξεσπάσει ένας ακόμη τηλεοπτικός πόλεμος. Απο τη μία η κ. Γκολεμά να ισχυρίζεται πως η Μελέτη δεν έχει δουλέψει πίσω απο τις κάμερες και και και και (Και τι δεν είπε..), απο την άλλη η γνωστή ατάκα της Μελέτη που ξενικάει με Χ και τελειώνει σε -έστηκα (οτι τώρα δεν καταλάβατε...λολ).
Και ενώ πιστεύαμε πως η μάχη τελείωσε εκεί ... Αμ δε... "Τώρα, να ανοίξω κουβέντα με τη Μελέτη κάνει; Τι να της πω, δηλαδή; Οτι όταν εγώ δούλευα με τον Φρέντυ Γερμανό στην ΕΡΤ, αυτή δεν ήταν ούτε στα σχέδια του μπαμπά της; Της το λέω όμως για να κόψει τις..."δήλωσε η Ντέπυ Γκολεμά. (αυτό που κολλάει; Γύρισε η Μελέτη και είπε οτι εργάζεται περισότερα χρόνια απο τη Γκολεμά; Έχασα επσεισόδια; Ενημερώστε με ρε παιδιά...)
"Έτσουξε κυρία Γκολεμά;;;; Έτσουξεεεεεεεε;;;;;;;;; Είπατε να κόψω τις μαλακίεεεεεσσσς;;;; Ούτε καν τις άρχισα κυρία Γκολεμά! Ούτε καν τις άρχισα! Γιατί για να κρίνεις πρέπει να μάθεις να δέχεσαι και την κριτική κυρά Γκολεμά!!!!" απάντησε η Μελέτη...
Nα περιμένουμε και άλλα; Ελπίζω πως όχι.
Δε βαρέθηκαν ακόμη; Εγώ πάντως βαρέθηκα... Βαρέθηκα αφάνταστα... όχι τις συγκεκριμένες κυρίες αλλα τις τηλεκόντρες... Θα μου πεις αν δεν υπήρχαν και αυτα,τι θα γράφαμε και εμείς; (σωστό και αυτό!)
Online Birthday Party από την Καλομοίρα; (What;)
Έναν διαφορετικό τρόπο να γιορτάσει τα γεννέθλια της επέλεξε η Καλομοίρα. Επειδή φέτος θα βρίσκεται στην Αμερική και δε θα μπορέσει να κάνει το καθιερωμένα Party με τους θαυμαστές της, σκέυτηκε κάτι... προτώτυπο.Σου λέει, θές να είσαι και εσύ στο Πάρτυ; Ε τότε τι περιμένεις...έλα;
Μέσα απο το ustream.tv/user/itskalomira μπορούνε όλοι οι θαυμαστές της να βρίσκονται (κατα κάποιον τρόπο) και αυτοί εκέι...Καλό εε;
Ένα μεγάλο μπράβο στην Καλομοίρα που κάνει τα πάντα για να βρίσκεται κοντά στους θαμαστές της, ή μάλλον το αναποδό. Κάνει τα πάντα για να βρίσκονται οι θαυμαστές της κοντά της. (όχι που θα έλεγα κακό λόγο για την Καλομοίρα...)
Την ερχόμενη Πέμπτη και πάλι εδώ...!


13 Σχόλια
xaxaxa polu kalh h sthlh sunexiste etsi
ΑπάντησηΔιαγραφήO KALIBATSIS MALLON DEN KSEREI TI LEEI, EINAI STA AZHTHTA KAI EIPE KATSE NA PW KATI GIA NA ME PAIKSOUN MIAS KAI TO RADIO ARBULA KANEI 40NTARIA
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΑ ΣΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ
ΑπάντησηΔιαγραφήπολυ καλα τα ειπε ο Μελετη, στην ασχετη απο Tv
ΑπάντησηΔιαγραφήΈσκασα στα γέλια.Πολύ καλή η στήλη Γιάννη
ΑπάντησηΔιαγραφήεπιτέλους ο Γιαννης επέστρεψε δυναμικά , συνέχιστε ετσι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕνας φίλος απο τα παλία .
xaxaxaxaxa polu kalo.leei alitheies
ΑπάντησηΔιαγραφήxaxaxa Στ'άρματα στ'άρματα εμπρός στον αγώνα… einai teleio to keimeno sou
ΑπάντησηΔιαγραφήego eskasa sta gelia me to
ΑπάντησηΔιαγραφήΟχι βέβαια να το έπαιζε Μανωλίδου που με το που είδε τη δημοσογραφο του Star άρχισε να τρέχει στους διαδρόμους να προλλάβει το ασανσέρ, λες και δεν επρόκειτο να ξανα ανοίξει. (Άσχετο αλλά τη της ειχαν πει οτι αυτή η πόρτα ανοίγει μόνο μία φορά; :) )
τελειο το αρθρο.εχει πολυ γελιο
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ το γούσταρα σήμερα το "ΓΙΑ ΤΑΞΙ BLOG".Τα σχόλια που κάνεις ΓΙΑΝΝΗ είναι απίθανα.Συνέχισε την καλή σου πορεία στην νέα σου στήλη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓιάννη είσαι θεός.Η στήλη σου τα σπάει!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓειά χαρά σε όλους τους φίλους του tvnea!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια...
Να περνάτε πάντα καλά...
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com