
Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, η απόλυτη περιπέτεια έφτασε στο τέλος της!
Το «Big Brother» ολοκληρώθηκε με έναν εντυπωσιακό τελικό ο οποίος κορυφώθηκε με την ανάδειξη του Γιάννη Φουκάκη ως νικητή και την αποκάλυψη ότι ο Αντώνης ήταν εκείνος που κέρδισε το αυτοκίνητο.
Η συμμετοχή των τηλεθεατών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, τόσο όσον αφορά στον αριθμό όσων ψήφισαν, όσο και εκείνων που παρακολούθησαν τον τελικό. Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 4.860.934 άτομα συντονίστηκαν στον Alpha έστω και για ένα λεπτό προκειμένου να μάθουν ποιος κατέκτησε το μεγάλο έπαθλο.Όπως ήταν αναμενόμενο, η βραδιά του τελικού κέρδισε το κοινό, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen Audience Measurement κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 42.7% στα κοινά 15-44, ενώ το τέταρτο της ανακοίνωσης του νικητή, το ποσοστό ανέβηκε στο 58.2%....
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κοινό 15-24 ετών (άνδρες – γυναίκες), ένα από τα δυσκολότερα τηλεοπτικά κοινά, ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν 60.4%.
Ο τελικός του «Big Brother» έφερε τον Alpha πρώτο στο prime time για ακόμα μια φορά μέσα στις τελευταίες ημέρες:
Prime time (21:00 – 24:00, 15-44)...
Alpha 38.1%
Ant1 13.9%
Mega 12.0%
Star 9.7%
Alter 6.1%
Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ολοκληρωθεί η προβολή του «Big Brother», το οποίο από το πρώτο live τον Οκτώβριο του 2010 μέχρι και χθες, σημείωσε κατά μέσο όρο 22.8% στα κοινά 15-44 στα live shows της Κυριακής, διαγράφοντας μια σταθερή πορεία και έχοντας αποκτήσει ένα πιστό τηλεοπτικό κοινό. Επιπλέον, τις τελευταίες 5 εβδομάδες προβολής του, το «Big Brother» είχε ενισχύσει περαιτέρω τη διείσδυσή του στα κοινά 15-44, σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 27.9% τις Κυριακές και 17.9% από Δευτέρα έως και Σάββατο.

40 Σχόλια
Alpha 38.1%
Ant1 13.9%
Mega 12.0%
Star 9.7%
Alter 6.1%
patwse h prime time tou mega xhes
Λογικό είναι που πάτωσε...Ποιός λογικός θα δει το SAFE SEX και όχι τον ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΛΦΟ;
ekane 17 tis ekato ka8e mera kai tis kiriakes pano apo 20!
pote o alpha evlepe se ka8imerini vasi tetia noumera stin prime time????kai episis epeze apentanti apo tin zoi tis allis !
Pisteuo omos oti ekane bam posa leuta ksodeutikan gia auti tin paragogi gia auto o kosmos to evlepe!
BB2 8a ginei paidia!o alpha emeine apolita ikanopiimenos!
otan ena programa ftanei sto pick tou 60 tis ekato den to stamatas!
3:52 μ.μ. Άλλαξα γνώμη.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ...
Ρε φιλε πλακα μας κανεις?
Συγκρινεις τα νουμερα του 2000 με το σημερα???Δεν ειμαστε καλα!
Καταρχας το 2000 εκτος του οτι ο αντ1 ηταν 1ο καναλι με διαφορα και με απιστευτη δυναμικη(καμια σχεση με τωρα δηλαδη) ας μην ξεχναμε οτι ουσιαστικο ανταγωνισμο ειχε ΜΟΝΟ απο το μεγκα!!!αλφα,σταρ και αλτερ δεν υπηρχαν στην prime(καλα το αλτερ δεν υπαρχει και τωρα αλλα λεμε)Τωρα ο ανταγωνισμος ειναι διαφορετικος!
Επισης ειδατε τι νουμερα ειχε ο αλφα περυσι τετοιο καιρο στο 9-10?Καταρχας τις Δευτερες πριν μπει το λαιβ του Idol εκεινη την ωρα ειχε αυστηρα μονοψηφια,το ιδιο και τις παρασκευες οπως και αλλες καθημερινες ημερες,με το Β.Β. μπορει να μην σαρωσε αλλα εκανε αξιοπρεπη νουμερα ειδικα στο 15-44 που ενδιαφερει τον αλφα και το απεδειξε προσφατα με το κοψιμο του Τουρκικου που ενω εκανε καλα νουμερα στο συνολο αλλα πατωνε στο νεανικο!
Τελος εαν καποιος σκεφτει την λασπη που του εριξαν και οτι το σοου ειχε προμο ΜΟΝΟ απο το κους-κους και απο πουθενα αλλου τα πηγε μια χαρα και πιστεψτε με μπορω να παραδεχθω οτι εχθες δεν ειχε οντως ανταγωνισμο οπως λετε και γι'αυτο εκανε υψηλα νουμερα, αλλα εγω θυμαμαι και αλλους τελικους ριαλιτι που επισης μπορει να μην ειχαν ουσιαστικο ανταγωνισμο αλλα νουμερα που εφταναν σε τεταρτο το σχεδον 60% οπως το Β.Β εχθες δεν εκαναν!
Οποτε θεωρω πως αυτο το επιχειρημα οτι εκανε (και καλα) νουμερα επειδη απεναντι δεν εχει τιποτα ειναι λιγο ακυρο,εαν ο κοσμος δεν ηθελε αν το δει ΔΕΝ θα το εβλεπε(οπως κανει με το Χ),αλλα οταν φτανει να κανει τοσο υψηλο ποσοστο προφανως και αρεσε σε πολλους και πιστευω επισης οτι με καλυτερο καστινγκ παικτων του χρονου εχει τα φοντα να τα παει ακομη καλυτερα!
Υ.Γ.
Δεν μπορουμε να μιλαμε για αποτυχια ειναι το μονο σιγουρο,οταν απο ενα σημειο και μετα ηταν σταθερα πανω απο προγραμματα του αντ1 τις καθημερινες στο δυναμικο κοινο το οποιο ξερουμε πολυ καλα οτι ενδιαφερει το ιδιο και τον αντ1!
Υ.Γ.2
Το Χ δεν μπηκε ουτε καν στο τοπ 10???
Αυτο πως να το ονομασουμε τοτε?
Και μηνα αρχισετε παλι τα περι αλλη μερα το ενα αλλη το αλλο γιατι το Β.Β. εβλεπε σχεδον ενα μυριο κοσμος απεναντι απο το τζαστ και το Χ και με μηδαμινο αντγωνισμο παλευε να μπει στο τοπ 10!
Μην πειτε ειχε νεο επεισοδιο πολυκατοικιας γι'αυτο διοτι καποιοι απο εσας την σειρα αυτη την ειχατε ξεγραμμενη!
Δεν νοειτε ενα τοσο ακριβο σοου σαν το Χ 2 εβδομαδες πριν τον τελικο να κανει 15%!
Ουτε το Tv stars παρουσιαστε δεν ειχε τοσο χαμηλα νουμερα!!!
Μπράβο σου.Τα λες πολύ σωστά!
5:10 μ.μ.
Το ότι κέρδισε μπουλέ καγιά σούλη και τους τούρκους στο νεανικό είναι σαφώς μεγάλη υπόθεση...
προφανως ειρωνευεσε αλλα το οτι κερδισε Σουλη,μοντελα που περυσι εκανα 30αρια στο 15-44 κ φετος παλευουννα πιασουν την βαση αλλα και το τοπ σεφ στο οποιο ο αντ1 εκανε μια ακρινη επενυση που δεν του βγηκε ειναι επιτυχια ειδικα αν σκεφτει κανεις οτι μιλαμε για prime και οτι ο αντ1 ειναι 2ος και ο αλφα 3ος!
Τες.πα. πολυ το αναλυσαμε το θεμα,τωρα παει τελειωσε και περασε στην ιστορια!
oxi panta
POIOS PERIMENE TON HLIA H THN EVELINA STO TELIKO.
NAI TON ANTWNH TON VLEPANE ALLA EPISHS ALEXH, STELLA KAI ISWS GIWRGO.
O PRWTOS SAN O POIOS DYNATOS ANTIPALOS VGHKE 2 FORES KAI PROTA8HKE 7 (APO EKEI NA DEITE POSO TON FOVONTOUSAN OLOI MESA KAI E3W APO TO SPITI TOU BB).
H STELLA ALLA KAI O GIWRGOS SIGOURA 8A EKOVAN POLLOUS PSYFOUS APO TON GIANNH F OPOTE EPREPE NA FYGOUN PRO TELIKOU EPISHS.
AYTA EINAI KYRIES KAI KYRIOI, MH GELIESTE, OLOI TO EXOUN KATALAVEI.
DEN PEIRAZEI ALLWSTE, STHN BANANA ZOUME KAI TA KOINWNIKA MAS PROVLHMATA EINAI POLLA, STO BB 8A KOLLHSOUME.
DIKA SAS EINAI TA LEFTA, DWSTE TA OPOU 8ELETE, APLA MH NOMIZETE OTI "DEN 3EROUME TI PAIXTHKE"
(KAI DEN 8A ANAFEROUME KAN TYXON, PROSKLHSEIS PAIXTWN STO PAIXNIDI, GNWRIMIES PAIXTWN ME THN PARAGWGH KTL KTL, AYTA TELIKA HTAN PSILA GRAMMATA MPROSTA SE AYTO POU EPROKEITO NA SYMVEI KATA THN DIARKEIA TOY)
KALHNYXTA KAI KALH TYXH
ΚΑΙ ΤΟ ΜΕGA LOGO TWN MUSTIKWN POU DINEI KAI KALH PASA STO DELTIO ALLIWS TTHA HTAN DEUTEROS