Η Χριστίνα Λαμπίρη σε μουσικό show;

3

Η Χριστίνα Λαμπίρη σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μιλάει για τα μουσικά και τηλεοπτικά δρώμενα της εποχής, τα reality, κρίνει την εκπομπή της, μιλάει για επιτυχίες αλλά και αποτυχίες που αντιμετώπισε καθώς και για την πρόταση που της έγινε πρόσφατα για να παρουσιάσει μια νέα εκπομπή. Η παρουσιάστρια παρακολουθεί το «Just the two of us», το «X-Factor» αλλά και το «Big Brother». Λατρεύει τον Καπουτζίδη ενώ πιστεύει πως η κριτική επιτροπή στην αρχή είχε πάρει λάθος δρόμο. Το «Big Brother», δεν της αρέσει αλλά όταν η κουβέντα περνάει στη Ρούλα Κορομηλά δηλώνει: «Μια παρουσιάστρια όπως είναι η Ρούλα Κορομηλά, δεν μπορεί να την «χαλάσει» κανένα προϊόν» παρόλα αυτά την εθνική μας παρουσιάστρια θα την προτιμούσε σε ένα μεταμεσονύχτιο talk show όμοιο με αυτό του Πέτρου Κωστόπουλου. ενώ για το «X-Factor» αναφέρει «Ξέρω εκ των προτέρων τα σχόλια μεταξύ του Γιώργου Θεοφάνους και του Νίκου Μουρατίδη, Αυτά είναι εξάλλου και η τροφή της εκπομπής μου. Αναμένω πάντως σε μία νέα ατάκα από τον Γιώργο Λεβέντη... (γέλια)».
Πληροφορίες θέλουν να έχει γίνει πρόταση και στην ίδια τη Χριστίνα Λαμπίρη να παρουσιάσει ένα μουσικό σόου. Αληθεύει; «Φυσικά και αληθεύει. Ακόμα όμως είμαστε σε σημείο συζητήσεων. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που με σκέφτηκαν γιατί σαν concept είναι κάτι που θέλω να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσω. Ακόμα, με ιντριγκάρει το γεγονός ότι είναι ένα εντελώς καινούργιο show. Είναι αλλιώς να παίρνεις ένα ήδη έτοιμο προϊόν κι αλλιώς να παρουσιάζεις κάτι εξολοκλήρου καινούργιο.», αποκαλύπτει η παρουσιάστρια....
Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Χριστίνα Λαμπίρη κάνει το εγχείρημα για να παρουσιάσει ένα show-reality. Το ντεμπούτο της το έκανε με το «Love Generation» το οποίο όμως δεν πήρε και τις καλύτερες κριτικές. Η ίδια πιστεύει πως η αποτυχία του συγκεκριμένου σόου οφειλόταν στο στήσιμο του παιχνιδιού, στην παραγωγή αλλά και στην ίδια: «Όταν έπιασα τον εαυτό μου να επεμβαίνω στο μοντάζ και να κόβω πλάνα για να προστατεύσω τόσο τους συμμετέχοντες όσο και κατ επέκταση εμένα, τότε το παιχνίδι χάθηκε. Φέρω μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την αποτυχία του show.», λέει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην εκπομπή «Super Star» που παρουσιάζει εδώ και πολλά χρόνια, η Χριστίνα Λαμπίρη δεν ξέρει αν μπορεί, πρέπει και θέλει να συνεχίσει για ακόμα μια χρονιά να την υπηρετεί. Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης τη φετινή σεζόν δηλώνει: «Ξεκινώντας τους δύο πρώτους μήνες ήμασταν σε πολύ καλή θέση. Σε σχέση μάλιστα με τα αντίστοιχα περσινά νούμερα ήμασταν τρεις μονάδες πάνω από τον γενικό μέσο όρο. Τις τελευταίες βδομάδες όμως έχει πέσει “πείνα και μιζέρια”. Αυτό με στεναχωρεί κυρίως για την δουλειά και τον χρόνο που αφιέρωσαν οι συνεργάτες μου. Είναι όλοι ένας κι ένας και μοναδικός στο είδος του.»

Πως περνάει όμως η Χριστίνα Λαμπίρη τον ελεύθερό της χρόνο; «Μου αρέσουν τα ταξίδια, λατρεύω την Ισπανία και αγαπώ την Αγγλία, ακούω μουσική και βγαίνω λίγο. Αν αποφασίσω όμως να βγω για να διασκεδάσω θα πάω στην Άντζελα Δημητρίου, στον Γονίδη... είμαι της άποψης να βγεις και να πέσεις στα πατώματα. Είμαι λαϊκός τύπος!», αναφέρει η παρουσιάστρια.
πηγή: tralala.gr

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. signomi,apo pio kanali tis protinane na parousiasei show?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάζοντας τέτοιες συνεντεύξεις διαπιστώνω πόσο ψεύτικοι είναι οι άνθρωποι της τηλεόρασης κ πολύ περισσότερο τα λόγια τους... Στο σόου ήθελε να κόψει κ γι'αυτό δεν ένιωθε καλά στη ζωντανή της εκπομπή όμως έχει κάνει σημεία κ τέρατα κ φυσικά είναι μία από τις πολλές που το έχει κάνει αυτό αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oti na nai...eipame ayti nomizei oti einai kapoia alli...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !