Εξώδικο στον Λάκη Λαζόπουλo....

Χρηστος Γ
4
Εξώδικο απέστειλε η γενική γραμματεία ισότητας των δύο φύλων στην τηλεόραση του Αlpha και στον Λάκη Λαζόπουλο, για το απόσπασμα στο οποίο ο παρουσιαστής και ηθοποιός διακωμώδησε στέλεχος  της γ. γ. ισότητας, την κ. Δώρα Κατσιβαρδάκου, η οποία αντιμετωπίζει αναπνευστικό πρόβλημα υγείας.
Σύμφωνα με την εξώδικη διαμαρτυρία, η  κ. Κατσιβαρδάκου , εκπροσωπώντας την Υπηρεσία, «ενημέρωνε την Ειδική Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής για το τεράστιο πρόβλημα της βίας κατά των γυναικών. Τη δυσκολία να αναπνεύσει οι συνεργάτες του κ. Λαζόπουλου και ο ίδιος, χωρίς να εξετάσουν τα δεδομένα, τη διακωμώδησαν αδίκως, προσβάλλοντας την με έργο και λόγο», αναφέρεται στην καταγγελία.

Ο Λάκης Λαζόπουλος δείχνοντας πλάνα με ήχο από την ομιλία της, μεταξύ άλλων ανέφερε «Αυτή, στην προηγούμενη ζωή, κάπου είχε πιαστεί το φουστάνι της, γιατί δεν φαίνεται τύπος γυναίκας που έχει στραβοπιαστεί από το στινγκ της,(…) ή πήγαινε να φάει και της πήρανε το φαγητό. Τι να πώ;»

Το επίμαχο απόσπασμα ήταν από ομιλία της στην Ειδική Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής για το πρόβλημα της βίας κατά των γυναικών. Ομιλία που σχολιάστηκε από τον Λαζόπουλο που όμως, δεν γνώριζε τα αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κυρία Κατσιβαρδάκου. Κάτι που το πληροφορήθηκε την επόμενη μέρα και έγινε… της Τρίτης.

 Aπό την Τετάρτη το μεσημέρι ο Λάκης ενημέρωσε αμέσως τους συνεργάτες του να κοπεί το συγκεκριμένο απόσπασμα από την εκπομπή ώστε να μην προβληθεί και στην αποψινή επανάληψη του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Όπως και έγινε…...

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το θεμα ηταν ο Λαζοπουλος "σατιρισε" ενα ατομο με ανεπνευστικο προβλημα (εν γνωσει του ή οχι) ή οτι πιανεται απο το τιποτα (μια κινηση,ενα τικ,τροπος ομιλιας) για να πουλησει πνευμα.Αντε,επιτελους,με τον κριτη των παντων,ας κοιταξει την καμπουρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εντάξει τώρα ε?Λύθηκε το πρόβλημα,πήρε άφεση αμαρτιών ο Λαζόπουλος.Σαν δε ντρέπεται.Αν δεν μπορεί να κάνει σωστή δουλειά,να μην την κάνει.Έχει ακουστά το "δεν ήξερες,δεν ρώταγες?".έτσι,να μην κράζουμε μόνο τις τηλεκριτικούς που σχολιάζουν προγράμματα που δεν έχουν δει.Άιντε πια,που την έχει δει θεός και κρίνει τους πάντες και τα πάντα.Αλλά δεν μόνο φταίει αυτός,φταίνε κι όλοι αυτοί που μαζεύονται εκεί πέρα κάθε βδομάδα και τον "προσκυνάνε" για να τους κοροιδεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενταξει το να εχει καποιος προβλημα αναπνευστικο και να ακουει να το σχολιαζουν ετσι ωραιο δεν το λες..τελος παντων .|Θα ζητησει συγνωμη ελπιζω και θα προσεχει τετοια ζητηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο στο Λαζοπουλο... Μετα απο αυτο κερδιζει μια μεγαλη διακριση: η εκπομπη του θα μοιραστει τον τιτλο της πιο χαμηλου επιπεδου εκπομπης μαζι με αυτην της Αννας Πανια στο Αλτερ. Και οι 2 κοροιδευουν ανθρωπους για τις αναπηριες τους.
    Μονο που η Πανια τγους εχει ζωντανα στο στουντιο ενω αυτος σε βιντεο ωστε να μην μπορουν να του απαντησουν. Ετι οπως εκανε ανεκαθεν με τους εκαστοτε "εχθρους" που διαλεγε Κουγια, Ντενιση, Καρβελα κλπ για να ασχολουμαστε μαζι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !