Nτόρα-Θέμος:Ενας ''λυσσαλέος πόλεμος!

Χρηστος Γ
3
Κρατάει χρόνια.....αυτή η κόντρα μεταξύ του Θ.Αναστασιάδη-Ν.Μπακογιάννη.Οι αιτίες?Βαθιές και από τη....Μητσοτακική εποχή!Και ενώ το 'Ολα 11' συνεχίζει-και φέτος-να ''σφυροκοπά'' με videακια την ίδια και την οικογένεια,η ''ρεβάνς'' ήρθε στη Βουλή!
Η βουλευτής-και πρόεδρος κόμματος-ανέβηκε στο βήμα της Βουλής,με αφορμή τη συζήτηση του προυπολογισμού.
Ολοι έμειναν έκπληκτοι όταν άρχισε να εξαπολύει δριμεία επίθεση στο Θέμο,συνδέοντας τον με φοροδιαφυγή και 'βαρωνισμό στα ΜΜΕ.

"Μιλάτε για δίωξη της φοροδιαφυγής και του μαύρου χρήματος και ετοιμάζεστε να καθιερώσετε την υποχρεωτική απαγόρευση χρήσης μετρητών μεταξύ επιχειρήσεων για πάνω από 1500 Ευρώ. Την ίδια ώρα που παραμένει ατελέσφορη επί δύο κυβερνήσεων η υπόθεση των αγνώστου προελεύσεως 5,5 εκ. του γνωστού εκδότη και τηλεπερσόνα του κυρίου Θ. Αναστασιάδη, που με ανεξήγητο τρόπο εμφανίστηκαν στους λογαριασμούς του και κανείς να μην θεωρεί ότι πρέπει να δώσει μια απάντηση στον ελληνικό λαό γιατί υπάρχουν δύο κατηγορίες πολιτών..
οι πολίτες εντός του συστήματος και οι πολίτες εκτός του συστήματος. Και δεν είναι μόνο αυτό... Είναι ότι όλοι μας θεωρούμαστε από τον κόσμο υπαίτιοι γιατί λένε τον φοβάστε γι' αυτό δεν τον κυνηγάτε γι΄ αυτό είσαστε μουγγοί στην Βουλή των Ελλήνων. Και σας πάω και στοίχημα ότι δεν θα υπάρχει και ένας δημοσιογράφος ο οποίος θα μεταδώσει αυτό το οποίο λέω εγώ σήμερα. Παραταύτα το χρωστάμε στον ελληνικό λαό."

Αν και ο ''πόλεμος'' είναι παλιός,τα συνεχή επικριτικά δημοσιεύματα για το γιο της Κ.Μπακογιάννη την περίοδο των δημοτικών εκλογών,όπως και αυτά που αφορούσαν την ίδρυση του κόμματος της, έκαναν τη Ντόρα,σε αυτό το timing,να ρίξει τα δικά της ''βέλη''!

Απόψε το βράδυ έχει Θέμο......και σίγουρα τη δική του απάντηση!

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Η ΝΤΟΡΑ /ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Η ΕΧΕΙ ΞΕΓΡΑΦΤΕΙ;;;;;;;ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «...Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΜΟΝΟΛΟΓΩΝ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΙ…»
    [ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί όμως εκφράζει η ίδια μια τόσο έντονη αθωότητα, λες και δεν υπήρξε ποτέ σε καμία κυβέρνηση; Γιατί δεν έδωσε επίσης η ίδια απαντήσεις σχετικά με τα σκάνδαλα που έχει εμπλακεί το δικό της όνομα; Η κάθαρση ξεκινάει από την αυτοκάθαρση, αλλά εδώ μιλάμε για κάποιον που απλά αερολογεί και δεν κατέθεσε κάποιο στοιχείο που να πιάσει τόπο...λέτε να μην το είχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !