Kismet:Ο ''σκληρός'' του σήριαλ λατρεύει την Ελλάδα!

7
Λατρεύει τη ρετσίνα, δεν μπορεί να πει «όχι» στα καλαμαράκια, ακούει τη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη και όνειρό του είναι να κάνει με ιστιοπλοϊκό σκάφος κρουαζιέρα στις Κυκλάδες. Αν και στο σίριαλ υποδύεται έναν δολοπλόκο χαρακτήρα, έτοιμο να πατήσει επί πτωμάτων για να κατορθώσει οτιδήποτε βάλει στόχο, ο Τζεμίλ του «Κισμέτ» είναι στη πραγματικότητα ένας πολύ γλυκός τύπος με πολύ χιούμορ και καλούς τρόπους.
«Με έχετε παρεξηγήσει» λέει γελώντας και εξηγεί: «Ακόμη και στο σίριαλ δεν είμαι τόσο κακός όσο νομίζετε, απλώς πρέπει να αντιμετωπίζω διαρκώς μόνος μου τις δυσκολίες που συναντάω. Η αγάπη μου για τη Λάμια με αλλάζει ως χαρακτήρα, αλλά δεν θα σας αποκαλύψω ακόμη τι θα γίνει. Υπομονή και σε λίγες μέρες θα μάθετε». Οσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Γιγκίτ δηλώνει μόνος, αλλά έτοιμος να κάνει τα πάντα για τη γυναίκα που θα ερωτευτεί....
«Η Αθήνα είναι μοναδική πόλη. Εχει απίστευτη ενέργεια και έχω την εντύπωση ότι την αντλεί από τις γυναίκες» λέει και συνεχίζει: «Ημουν εδώ λίγο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεργάστηκα με το θέατρο του κ. Τερζόπουλου και έπαιξα σε τραγωδία στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και στους Δελφούς» λέει με περηφάνια και θαυμασμό για τον ελληνικό πολιτισμό, ενώ πίνει τον καφέ του ατενίζοντας την Ακρόπολη.
Αδυναμίες του Γιγκίτ είναι η ρετσίνα, το ούζο, αλλά και η Βαρβάκειος αγορά, την οποία επισκέφτηκε. «Λατρεύω τις υπαίθριες αγορές» λέει ενώ χαζεύει τα ψάρια στους πάγκους των ιχθυοπωλείων της Βαρβάκειου. Ευγενικός και πάντα χαμογελαστός, ο «Τζεμίλ» δεν αρνήθηκε σε καμία από τις θαυμάστριές του να φωτογραφηθεί μαζί του. «Πραγματικά δεν περίμενα τόση αγάπη από το ελληνικό κοινό» λέει σαστισμένος.
πηγή:Espresso

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΑΝ ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1... ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Patty itan pio spoudaia kalesmeni!!!!! apo kapoion pou exei paiksei stin Epidauro kai stous Delfous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ/Η ΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kalos h8opoios kai fainetai ekseretikos an8rwpos, bravo tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kalutera etsi ama t kanan k ta ala kanalia oti t kanane s ant1 pou htan anepitrepto kalutera pou dn t kalesan kai pouthena allou:1o t eipan an thelei n faei xoirino 2o dn t rotisan tpt sinantiko g t doulia tou 3o otan milage t diekoptan sinexia k4o o anthropos eipe oti t aresei o mitsias diladi exei poiotita k autoi feran n tragoudisei o vretos !!!eleos!!! tropi g t anthripo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΡΟΧΟ ΧΟΙΥΜΟΡ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟ ΣΤΑΡ ΚΑΙ Η ΣΚΑΤΙΑΝΑ ΤΟΝ ΤΖΕΜΙΛ.ΕΔΩ ΤΟ ΚΙΣΜΕΤ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΑΠΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΖΟΠΑΤΤΥ.ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΑΤΤΥ Η ΣΚΑΤΙΑΝΑ ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ.ΑΛΛΑ ΑΠΟΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΡΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !