"Gossip 2GO!" και φύγαμε...

2
Ήρθε η Τεταρτούλα...πάει η εβδομαδούλα!!!Σοφά λόγια!
Η Τετάρτη ήρθε λοιπόν και το "Gossip 2 go!" είναι εδώ, για να σας κρατήσει συντροφιά, με νέα απο τον χώρο της Showbiz!
Τι λές; Πάμε;
.: Αλα ντάλα κουτρουβάλα, της Παρασκευής το γάλα.
Δημοσιογράφος Γερμανικού περιοδικού, τηλεφώνησε στη Christina Aquilera, με σκοπό να μάθει αν αληθεύουν οι φήμες που τη θέλουν να συνεργάζεται με τον γνωστό DJ David Guetta, σε ένα ντουέτο έκπληξη. 
Και τι λέτε να του απάντησε; "Who the F***k is David Guetta?"
(Nτόινγκ!) Συγγνώμη που ζει αυτή; Μήπως έφυγε απο την Αμερική και συγκατοικεί με τον Ταρζάν στη ζούκλα (Θα μου πείς και εκεί να πήγαινε θα τον γνώριζε τον David Guetta) Ένα απλό LOL δεν αρκεί....




.:
Σάλος στην Αμερική με την
Ann Ward  νικήτρια του „America's Next Top Model“. Η νικήτρια του reality μοντέλων, είναι 19 ετών, έχει ύψος 1.90 και ζυγίζει μόλις... 45(!) κιλά. Τo Super Model και παρουσιάστρια της εκπομπής Tyra Banks αν και δεν υποστηρίζει τα ανορεξικά μοντέλα, "επέτρεψε" τη νεαρή Αnn και συμμετάσχει και όχι μόνο αυτό, αλλα να στεφθεί και νικήτρια του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα η Τyra δήλωσε πως η Ann είναι „High Fashion“.
To μοντέλο, κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού, τόνιζε πάντα πως δεν πάσχει απο νερική ανορεξία, αλλά οτι πάντα ήταν αδύνατη. Η γνωστή Αμερικανίδα διατροφολόγος Marisa Sherry, μίλησε στην ιστοσελίδα  „CBSNews“: „Δε γνωρίζω τι ακριβώς κάνει το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά αρκετοί ασθενείς μου είναι το ίδιο αδύνατοι όπως και η Ann. Πολλές κοπέλες αρνούνται το φαεί“  
 
.: Σήμερα συμπληρόνονται 30 Xρόνια από τη δολοφονία του αξέχαστου καλλιτέχνη John Lennon.
Ο Lennon δολοφονήθηκε σε ηλικία 40 ετών, στις 8 Δεκεμβρίου 1980 έξω από το σπίτι του στο Μanhatan, από τον φανατικό θαυμαστή του Mark Chapman. Με αφορμή την επέτειο από τη δολοφονία του Lennon, το περιοδικό Rolling Stones θα δημοσιεύσει μια συνέντευξη του τραγουδιστή, την οποία είχε παραχωρήσει τρείς μόλις ημέρες πριν τη δολοφονία του.

.: Η Angelina Jolie πραγματοποίησε μια ακόμη συγκλονιστική και σέξι εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, συνοδευόμενη από τον γοητευτικό σύντροφο της Brad Pitt, στην πρεμιέρα της ταινίας της “The Tourist”, στη Νέα Υόρκη, την Δευτέρα το βράδυ. Angelina Jolie και Brad Pitt περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί, και εμφανίστηκαν πολύ αγαπημένοι και τρυφεροί, κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν πάνω τους. Ο συμπρωταγωνιστής της A. Jolie, Johnny Depp, παραβρέθηκε στην πρεμιέρα χωρίς την σύντροφο του, V. Paradis. Παρών ήταν ο σκηνοθέτης Florian Henckel von Donnersmarck με την σύζυγο του. (ant1online)

............
Και κάπου εδώ, το "Gossip 2go!" έφτασε στο τέλος του! 
Μη χάσετε αύριο την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη που παραχώρησε η Ελένη Ζιώγα στο tvnea!

Ταξίδης Γιάννης για tvnea.blogspot.com
johnt@hotmail.de

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και ο αδερφος της Ανν που τον εδειξε στο πρωτο επεισοδιο ακριβως ετσι ειναι .Μην σου πω και πιο αδυνατος απο αυτην .Βεβαια ειναι πιο ψηλος απο την Ανν.Αλλα ενα κοριτσι 190 ειναι φυσικο να φαινεται αδυνατο ..Δεν νομιζω να ειναι 45 κιλα παντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MOU ARESIE POLU POU KSANABLEPW AUTHN THN STHLH EDW STO TV NEA , MOU ARESIE POLU TO TV ENA POU SUNEXOS ALLAZEI , SUNEXISTE ETSI PAIDIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !