Χ Factor live!Τι βλέπουμε απόψε........(Update)

Χρηστος Γ
2
Το 7ο live του Χ υποδέχτηκε την τελική δεκάδα του show,και ο ανταγωνισμός ανεβαίνει!Ο Σάκης μας..... ρώτησε κι εμείς..... ''έτοιμοι'' ξεκινάμε!

ΤU άνοιξαν το show με ένα-καθαρά-πολιτικό τραγούδι!Εν έτει 2010,στο X Factor,το περιμένατε? Εξαιρετική εμφάνιση,για άλλη μια φορά.

Η διαγωνιστική ροή διακόπτεται και στη σκηνή εμφανίζεται το super δίδυμο Mark Angelo-Shaya.(Aτιμη Agb....)Nτελίριο στο κοινό με το smash-hit 'Far from Everything'!Εξαιρετικό και το νέο single της Shaya,αν και τα πλάνα 'χαντάκωσαν' την παρουσίαση.
Δυνατό live για τους Burning Sticks,που όμως για πρώτη φορά προκάλεσαν ποικίλα σχόλια.
Αλέξανδρος για τη συνέχεια,και οι κριτές....ψάχνουν να βρουν κάτι αρνητικό(για τις ανάγκες του show) Santana ερμήνευσε ο Χάρης και η παρουσίαση στη σκηνή ήταν πολύ ενδιαφέρουσα.(Οι κριτές βρήκαν το Χάρη.......'καλλιτεχνάρα',εμείς τι να πούμε.............αυτοί ξέρουν!)
Φτάνοντας στα μισά,ανέβηκε στη σκηνή η Μαρία.Ούτε το φόντο την ευνόησε,ούτε η 'μίξη' των τραγουδιών που έκανε.
(Παρατηρήσατε πως οι κριτές ευχήθηκαν στο Σάκη 'καλή επιτυχία' για το νέο του cd,εκτός από το Γιώργο Θεοφάνους?)


Dance κομμάτι για τον Κωνσταντίνο.Κακή βραδιά για τον πιτσιρικά(1ος υποψήφιος?)Συνέχεια στο show δίνει η Νίκη,πραγματικό X Factor!Yπέροχη εμφάνιση(αν και λίγο άβολη χορευτικά) και sexy!



Σέξυ καουμπόισσα η Ελενα,ή τουλάχιστον το προσπάθησε.Ενδυματολογικά,ήταν άστοχη η εμφάνιση 'πάω στο supermarket'.Φωνητικά εξαιρετική,όπως πάντα.Βελτιωμένος ο Γρηγόρης,όμως υπολείπεται από τα άλλους διαγωνιζόμενους και δύσκολα θα προχωρήσει...(2ος υποψήφιος?)

Το διαγωνιστικό μέρος κλείνει με το Δημήτρη,που διασκεύασε Bon Jovi.Ομορφο σκηνοθετικά και όπως πάντα.......πολύ καλά σχόλια από τους κριτές,πλην του Γ.Θεοφάνους.Σίγουρα στο bottom 3 για εμάς,αλλά κάτι μας λέει πως δεν θα είναι υποψήφιος.........

Μετά τους Vegas,έρχεται η στιγμή των αποτελεσμάτων.
Υποψήφιοι προς αποχώρηση,τα 2 συγκροτήματα του Γιώργου Θεοφάνους!ΤU και Burning Sticks!(Ψηφίσαμε για να χαρούμε ξανά το Γρηγόρη,το Δημήτρη,τον Κωνσταντίνο και το Χάρη?)
Τελικά ο Θεοφάνους καθόρισε με την ψήφο του την αποχώρηση (μετά από ένα θεατρικό μονόπρακτο,μπας και 'ξεχειλώσει' το show και τσιμπήσουν κανά νούμερο) και αποχώρησαν οι
Burnimg Sticks!Aδικο αποτέλεσμα,100%!...........

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ενα λεπτο ρε darwin .Απ που κι ως που υποψηφιος?Μια χαρα φωνη εχει.Εχει απο την αρχη ειναι τα ιδια τα σχολια σου για τον Χαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. polu eystoxo keimeno.ki egw epatha plaka me ta plana otan bghke h shaya.to thewroun monterna skhnothesia olo auto to tarakounhma?auto htan to blair witch project!!!kai episis symfwnw oti ta agoria tou show einai polu adiafora me metries fwnes...nomizw oti to x to exei san synolo mono h nikh(an k exei ligo ekneyristiki fwni wres wres)!!!kai apo fwni h elena skizei alla ti akyra tragoudaei.o sakis sthn kosmara tou me ta sardam na dinoun k na pairnoun k h epitropi kourase pleon.me liga logia metrio apotelesma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !