Χρυσές σφαίρες!Ποια τηλεοπτική σειρά συγκέντρωσε τις περισσότερες υποψηφιότητες?

Χρηστος Γ
4
Χθες σας ενημερώσαμε για τις ταινίες που οδηγούν την 'κούρσα' στα φετινά 'Golden Globes'.Ωστόσο, η μεγάλη βραδιά αφιερώνεται και στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα,που δίνουν τη σκληρή 'μάχη' στην κατηγορία των σήριαλ!
 Φέτος,όπως και αναμενόταν,τις περισσότερες
 υποψηφιότητες συγκέντρωσε το μιούζικαλ (στο οποίο πολλάκις έχουμε αναφερθεί στο Tv nea) Glee του δικτύου FOX,με 5 στο σύνολο!Το Glee ήταν νικητής πέρσι,στην κατηγορία 'Best comedy or musical'.Και φέτος,θα έχει μεγάλο αντίπαλο το 30 Rock(NBC),με 3 υποψηφιότητες!Τον ίδιο αριθμό συγκέντρωσαν οι σειρές Dexter,The Good wife, Mad Men(νικητής δραματικής σειράς 2010),Boardwalk Empire και Modern Family.

Mεγάλη έκπληξη,ή μόλις μια υποψηφιότητα του Pacific,της υπερπαραγωγής των 8 ΕΜΜΥ!Παρ'όλα αυτά,το δίκτυο HBO στο οποίο προβλήθηκε, είναι το κανάλι με τις περισσότερες υποψηφιότητες.Στο σύνολο,οι σειρές του διεκδικούν 12 βραβεία.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Στην ίδια κατηγορία (καλύτερη σειρά-κωμωδία) είναι υποψήφια:modern family,glee,the big bang theory,30 rock ο χαμός! πραγματικά ποιο να διαλέξεις αν και μάλλον το glee θα το πάρει.(Απορία το grey's anatomy που είναι; δεν το είδα σε κάποια κατηγορία.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO grey's είναι για άλλη μια χρονιά εκτός υποψηφιοτήτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πίκρα...αν και η αλήθεια είναι ότι έχει κουράσει αρκετά,κατά την γνώμη μου το greys anatomy έπρεπε να τελείωση στην έκτη σεζόν όπως το lost αλλά αν δεν κάνω λάθος θα πάει και για 8 season.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχει αρκετά καλά νούμερα τηλεθέασης το grey's γι'αυτό συνεχίζεται.Είναι και από τις σειρές με μεγάλη εμπορική επιτυχία σε DVD,πωλείται σε πολλές χώρες.Υπάρχουν πολλά δίκτυα που το προβάλλουν ταυτόχρονα-με διαφορά ημερών- με τις ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !