Ticker

10/recent/ticker-posts

Κατεβάζουν ρολά οι «Ράδιο Αρβύλα»;Δε Νομίζω....

Κόπηκαν τα χαμόγελα στον Ant1 με την απόφαση των «Ράδιο Αρβύλα» να ρίξουν τίτλους τέλους τον Ιούνιο.Από την αρχή της σεζόν ο Αντώνης Κανάκης ζήτησε να μειωθούν οι μέρες μετάδοσης, πράγμα που έγινε. Πλέον ο παρουσιαστής και η παρέα του δείχνουν αποφασισμένοι να σταματήσουν τελείως την εκπομπή.O λόγος είναι ο φόρτος εργασίας του παρουσιαστή, ο οποίος για τα 80 λεπτά εκπομπής (τρεις φορές την εβδομάδα), εργάζεται 10 ώρες στο μοντάζ. Και αυτό είναι κάτι που τον έχει κουράσει.
Οι fans του Αντώνη δεν πρέπει να απογοητεύονται, γιατί θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν και του χρόνου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κανάκης ετοιμάζει μια εβδομαδιαία ζωντανή –και πάλι- εκπομπή, που θα προβάλλεται στην prime time του σταθμού.Προς το παρόν βρίσκεται σε συζητήσεις το σχέδιο. Όπως σε συζητήσεις βρίσκεται και το αν θα παρουσιάσει την εκπομπή μαζί με τον φίλο του, Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κάτι που το θέλει πολύ ο Αντώνης, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο, αφού ο Γρηγόρης δύσκολα θα αλλάξει στέγη τώρα.Το μόνο σίγουρο είναι ότι 20 Ιουνίου οι «Ράδιο Αρβύλα» βάζουν «λουκέτο».Πηγή: Espresso
Σχόλιο:Οι πληροφορίες του Tv nea που είναι νομίζω περισσότερο ΕΓΚΥΡΟΤΕΡΕΣ από το δημοσίευμα ,λένε πως δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για το αν θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά το Ράδιο Αρβύλα.Η μόνη συζήτηση που έχει γίνει είναι για μια νέα εκπομπή τύπου ΑΜΑΝ.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com